Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτή κάνη επιλεκτικά ραντεβου....και τα παίρνει χοντρά....και αίγα μην κανει 2 που λέει..και 10 να κάνει πάλη χοντρά θα τα παίρνει..γιαυτό λέει επιλεκτικά και καλά....1 Φότο είναι αληθινή..η αλλες φαινονται...οτι είναι ψεύτικες

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μια ilia leya papadopoulou στο fb την ξερετε ; Ειναι τρανς;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Αυτή κάνη επιλεκτικά ραντεβου....και τα παίρνει χοντρά....και αίγα μην κανει 2 που λέει..και 10 να κάνει πάλη χοντρά θα τα παίρνει..γιαυτό λέει επιλεκτικά και καλά....1 Φότο είναι αληθινή..η αλλες φαινονται...οτι είναι ψεύτικες

την εχεις παρει???

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
φίλε αυτή δεν είναι τρανς. είναι κανονικος κορίτσαρος. γνωρίζω και το αγόρι της, μην ψάχνεσαι
δεν αμφιβάλλω τυπε αλλα μου την έστειλε ενα παιδί που την ειχε συμμαθητή στο σχολείο οταν ηταν αγορι . Τν περνώ τηλ μήπως εκανα καποιο λάθος και ξανά στέλνω

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
δεν αμφιβάλλω τυπε αλλα μου την έστειλε ενα παιδί που την ειχε συμμαθητή στο σχολείο οταν ηταν αγορι . Τν περνώ τηλ μήπως εκανα καποιο λάθος και ξανά στέλνω
πες στον φιλο σου να κανει το κεφαλη του αριστερα δεξια αν κανεισ γκλιν γκλον!! το κοριτσι εινε μουναρος και ερχετε στα liveakia της μπαντας μου με το αγορι της!!!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πες στον φιλο σου να κανει το κεφαλη του αριστερα δεξια αν κανεισ γκλιν γκλον!! το κοριτσι εινε μουναρος και ερχετε στα liveakia της μπαντας μου με το αγορι της!!!
τελος πάντων αυτή την πληροφορία ειχα . Παντως ειναι φίλη με κάποια γνωστά τραβελακια στο φβ

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
1

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
1

συναγωνιστής

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
1
τελος πάντων αυτή την πληροφορία ειχα . Παντως ειναι φίλη με κάποια γνωστά τραβελακια στο φβ

νταξ, παίζει να έχει κάποια φίλη ή κάποιο κοντινό πρόσωπο σε αυτόν τον κύκλο ή μπορεί και δραστηριοποιείται με κάποιον τρόπο....

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
νταξ, παίζει να έχει κάποια φίλη ή κάποιο κοντινό πρόσωπο σε αυτόν τον κύκλο ή μπορεί και δραστηριοποιείται με κάποιον τρόπο....

Τρανς είναι,είχε και αγγελία στο Badoo όπου το έλεγε..

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
... τι είπες τώρα....

Ναι,πάει καιρός που την είχα δει στο Badoo,κάπου 3-4 μήνες.Δεν είχα μιλήσει μαζί της δυστυχώς-θα της έστελνα αλλά το chat της ήταν γεμάτο αν θυμάμαι..Πάντως το ανέφερε οτι είναι trans.
Βασικά και στο προφίλ της στο FB αν κοιτάξεις εχει..hints ;)

Οπως και να χει κουκλαρα είναι..

kouin

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Γεια σε όλους. Μήπως έχει πάει κάποιος ή γνωρίζει κάτι για την . Θέλω να την επισκεφτώ άλλα θέλω να δω και άλλες φώτο με όλα τα προσόντα...

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
πως λέγεται αυτή , Fantine_21cm ή Φάτην 21 cm

edilson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οντως παιδια την θυμαμαι και εγω απο το μπαντου.Τρανσ δηλωνε..

Την κοπέλα τυχαία την έχω δει μια δυο φορές εκεί που δουλεύει και έχουμε ανταλλάξει 2 τυπικές κουβέντες. Ούτε την ξέρω  λοιπόν ούτε με ξέρει. Είναι σοβαρή στη δουλειά της και απόλυτα αξιοπρεπής.
Από όσο τυχαίνει να ξερω δεν έδωσε με κανένα τρόπο και σε κανέναν το δικαίωμα να την αντιμετωπίζου σα να ναι...για πώληση
Το να αναφέρετε το όνομα της εδώ είναι απαράδεκτο..και δείχνει ότι όλοι εδώ νομίζετε ότι ένα παιδί επειδή είναι τρανσ είναι εκ των πραγμάτων και πουτάνα...

ούτε το ότι είχε λογαριασμό στο μπαντου λέει τιποτε...στην τελική ο καθένας εχει δικαιωμα να κανει στην προσωπικη του ζωή ότι θέλει...

Πέρα από όλα τα άλλα μιλάμε για ένα παιδί 19-20 χρονών το πολύ...με όνειρα να ζήσει τη ζωή του να ερωτευτεί και να είναι ευτυχισμένο...

Με αυτη την αντιμετώπιση, αν αυτο το παιδι αυριο βρεθεί στη συγγρου εσείς με αυτή τη αντιμετώπιση θα την έχετε στείλει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom