Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

modular

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
1

γιαυτο κανεις ξερει??????? ??????εχω μπει πολλες φορες στ πειρασμο

είναι πολύ θυληκή, καθαρή και ευγενικη η εύα. την ξέρω σαν φίλος και την εκτιμώ. βλέποντας πως έχει συνέχεια δουλειά συμπερένω πως τυχαιο δεν είναι

modular

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
1

bourdeliotis2

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ρε σεις αυτη δεν ειναι η πρωταγωνιστρια στην ταινια "η επιθεση του γιγαντιαιου μουσακα" αυτη που παιζει την Ταρα?
γενικα τα παχουλα ατομα ειναι εξωστρεφη και καλοκαρδα και περνας καλα, οι μισες μου γκομενες χοντρουλες ηταν.

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
είναι πολύ θυληκή, καθαρή και ευγενικη η εύα. την ξέρω σαν φίλος και την εκτιμώ. βλέποντας πως έχει συνέχεια δουλειά συμπερένω πως τυχαιο δεν είναι

Πολύ καλή στο παθητικό το ζει πραγματικά. Μιλφοκατασταση

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
δίνει γλωσσόφιλα ?

Κοίτα τώρα, εμένα ναι...δεν ξέρω αν το κάνει με όλους ή επιλεκτικά, αλλά σου είπα ότι το πακέτο είναι οκ. Αν η εμφάνισή της σου κάνει, είναι οκ σε υπηρεσίες...προχώρα.. ;)

Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές...καλώς σας βρίσκω..μια βοήθεια....πριν πολλά χρόνια είχα συνάψει πολύ καλό νταλαβέρι με τρανς στην αθήνα....δεν θυμαμαι ονομα..θυμαμαι οτι ηταν πολύ καλό παιδι-πολύ καλό εργαλείο-διμετρη -εμενε καπου αχαρνων και μετα στη παντειο....μετά εφυγε θεσαλονικη...υπάρχει περιπτωση να με βοηθησει καποιος σας???τη θελω για καλό..σκοπό....μη παρεξηγηθώ.. :2funny:
ΥΓ,,Αν θυμάμαι καλά..όνομα ισαβελλα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Συναγωνιστές...καλώς σας βρίσκω..μια βοήθεια....πριν πολλά χρόνια είχα συνάψει πολύ καλό νταλαβέρι με τρανς στην αθήνα....δεν θυμαμαι ονομα..θυμαμαι οτι ηταν πολύ καλό παιδι-πολύ καλό εργαλείο-διμετρη -εμενε καπου αχαρνων και μετα στη παντειο....μετά εφυγε θεσαλονικη...υπάρχει περιπτωση να με βοηθησει καποιος σας???τη θελω για καλό..σκοπό....μη παρεξηγηθώ.. :2funny:
πριν ποσά χρονια τυπε ;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Αχαρνών δεν ήταν ποτέ.. πρώτα πίσω απ τη Πάντειο και μετα Κεφαλληνίας..

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
με το "Αχαρνών" εννοεί την περιοχή

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
αφού ήτανε 1 στενό πάνω από την Αχαρνών στον Αγιο παντελεήμονα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
εσύ είσαι παληός στο άθλημα, εγώ είμαι νέος και γενικά δεν έχω πολλές εμπειρίες, αλλά... χρονικά μεταξύ παντείου και κεφαλληνίας , σαν να έμενε το 2002 στο διαμέρισμα  που μένει τώρα η Τραννούλα που είναι 1 στενό πάνω από τον αγιο παντελή. Αυτό εννοούσε ο αξιοπρεπέστατος φίλος μας γράφοντας Αχαρνών.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
εσύ είσαι παληός στο άθλημα, εγώ είμαι νέος και γενικά δεν έχω πολλές εμπειρίες, αλλά... χρονικά μεταξύ παντείου και κεφαλληνίας , σαν να έμενε το 2002 στο διαμέρισμα  που μένει τώρα η Τραννούλα που είναι 1 στενό πάνω από τον αγιο παντελή. Αυτό εννοούσε ο αξιοπρεπέστατος φίλος μας γράφοντας Αχαρνών.
για πολυ μικρο χρονικο διαστημα

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
πόσο μικρό ; τόσο όσο για να το ξεχάσει κάποιος με Αλτσχάϊμερ ;   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom