γιαυτο κανεις ξερει??????? ??????εχω μπει πολλες φορες στ πειρασμο
είναι πολύ θυληκή, καθαρή και ευγενικη η εύα. την ξέρω σαν φίλος και την εκτιμώ. βλέποντας πως έχει συνέχεια δουλειά συμπερένω πως τυχαιο δεν είναι
γιαυτο κανεις ξερει??????? ??????εχω μπει πολλες φορες στ πειρασμο
είναι πολύ θυληκή, καθαρή και ευγενικη η εύα. την ξέρω σαν φίλος και την εκτιμώ. βλέποντας πως έχει συνέχεια δουλειά συμπερένω πως τυχαιο δεν είναι
ρε σεις αυτη δεν ειναι η πρωταγωνιστρια στην ταινια "η επιθεση του γιγαντιαιου μουσακα" αυτη που παιζει την Ταρα?Μπέμπα Παυλάκη
Πολύ καλή στο παθητικό το ζει πραγματικά. Μιλφοκαταστασηείναι πολύ θυληκή, καθαρή και ευγενικη η εύα. την ξέρω σαν φίλος και την εκτιμώ. βλέποντας πως έχει συνέχεια δουλειά συμπερένω πως τυχαιο δεν είναι
Φίλε μου τα είδα, τα έπιασα...βυζί δεενν...φώτοσοπ ή τα στρίμωξε με σουτιέν και βαμβάκια, για να φαίνονται έτσι.
δίνει γλωσσόφιλα ?
πριν ποσά χρονια τυπε ;Συναγωνιστές...καλώς σας βρίσκω..μια βοήθεια....πριν πολλά χρόνια είχα συνάψει πολύ καλό νταλαβέρι με τρανς στην αθήνα....δεν θυμαμαι ονομα..θυμαμαι οτι ηταν πολύ καλό παιδι-πολύ καλό εργαλείο-διμετρη -εμενε καπου αχαρνων και μετα στη παντειο....μετά εφυγε θεσαλονικη...υπάρχει περιπτωση να με βοηθησει καποιος σας???τη θελω για καλό..σκοπό....μη παρεξηγηθώ..
ΥΓ,,Αν θυμάμαι καλά..όνομα ισαβελλα
Αχαρνών δεν ήταν ποτέ.. πρώτα πίσω απ τη Πάντειο και μετα Κεφαλληνίας..Συναγωνιστές...καλώς σας βρίσκω..μια βοήθεια....πριν πολλά χρόνια είχα συνάψει πολύ καλό νταλαβέρι με τρανς στην αθήνα....δεν θυμαμαι ονομα..θυμαμαι οτι ηταν πολύ καλό παιδι-πολύ καλό εργαλείο-διμετρη -εμενε καπου αχαρνων και μετα στη παντειο....μετά εφυγε θεσαλονικη...υπάρχει περιπτωση να με βοηθησει καποιος σας???τη θελω για καλό..σκοπό....μη παρεξηγηθώ..
ΥΓ,,Αν θυμάμαι καλά..όνομα ισαβελλα
τότε θάλεγε Πατησίων..με το "Αχαρνών" εννοεί την περιοχή
αλτσχάιμερ;; αμεσως μολις έστριβες απο τη Πατησίων στο αριστερό σου χέρι η δεύτερη πολυκατοικία..αφού ήτανε 1 στενό πάνω από την Αχαρνών στον Αγιο παντελεήμονα.
για πολυ μικρο χρονικο διαστημαεσύ είσαι παληός στο άθλημα, εγώ είμαι νέος και γενικά δεν έχω πολλές εμπειρίες, αλλά... χρονικά μεταξύ παντείου και κεφαλληνίας , σαν να έμενε το 2002 στο διαμέρισμα που μένει τώρα η Τραννούλα που είναι 1 στενό πάνω από τον αγιο παντελή. Αυτό εννοούσε ο αξιοπρεπέστατος φίλος μας γράφοντας Αχαρνών.