You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
χοντρούλα είναι, δεν είναι του γούστου μου οι χοντρές, αλλά βγάζει κάτι έκφυλλο μαζί με την προστυχόφατσα, οπότε η ανωμαλία πολλαπλασιάζεται...μήπως γκόμενα θα την βγάλω?
αντε ντε
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
george.δεν σφάζουμε τα λινκς εμείς, το σύστημα εδώ κόβει την συγκεκριμένη λέξη...
Συγγνώμη φίλε, το παίρνω πίσω, δεν το ήξερα
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
χοντρούλα είναι, δεν είναι του γούστου μου οι χοντρές, αλλά βγάζει κάτι έκφυλλο μαζί με την προστυχόφατσα, οπότε η ανωμαλία πολλαπλασιάζεται...μήπως γκόμενα θα την βγάλω?
κάπου πήρε το μάτι μου στο facebook τις προάλλες την "αρσενική" εκδοχή του εν λόγω ατόμου. πρόλαβα την αναγούλα και έκανα delete...
κάπου πήρε το μάτι μου στο facebook τις προάλλες την "αρσενική" εκδοχή του εν λόγω ατόμου. πρόλαβα την αναγούλα και έκανα delete...
Κάπου την πήρε το μάτι μου στο fb,μπέμπα ..κάτι...,έβλεπα μία που είχατε δώσει εδώ μέσα και βγήκαν και διάφορα κρος στη σειρά και τώρα μου σκάνε που και που στο"ανθρώπους που ίσως γνωρίζεται"..θα την βρω όμως...
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
εννοείται στοματικό ακάποτα
Παολίνα
+ δεν βιάζεται, λειτουργική 17ποντη, γλωσσόφιλα, ακάποτα
- too skinny bitch, σπίτι μπουρδέλο, ζαλισμένη, ακάποτα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
ετσιεννοείται στοματικό ακάποτα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
Μπέμπα ΠαυλάκηΚάπου την πήρε το μάτι μου στο fb,μπέμπα ..κάτι...,έβλεπα μία που είχατε δώσει εδώ μέσα και βγήκαν και διάφορα κρος στη σειρά και τώρα μου σκάνε που και που στο"ανθρώπους που ίσως γνωρίζεται"..θα την βρω όμως...
Λοιπόν...το είπαμε, το κάναμε. Έγινε τεστ στην χοντρούλα, για την Μπέμπα λέω.Το σπίτι είναι κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.Καθαρό και περιποιημένο.Η τύπισα είναι καυλόφατσα με τα κιλάκια που βλέπετε στις φώτος..Επικοινωνιακή, ευγενική και καθαρή.Πολύ καλό παιδί.Φορούσε ζαρτιέρες και κάλτσες και ένα ολόσωμο για να περιορίζει την κοιλιά(το οποίο και δεν έβγαλε).Βυζί φτιαχτό δεν έχει,ότι είναι από το πάχος.Γουστάρει αυτό που κάνει και δεν έχει μα και μου.Το εργαλείο μέτριο προς μικρό, χωρίς ιδιαίτερες σηκωμάρες.Βέβαια μπορεί να αλλάζει η κατάσταση αν της ζητήσεις να σε γαμίσει..Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας ρωτήσει στο τηλέφωνο,πριν πάει.Είναι χοντρή-χοντρούλα.Δεν είναι το στυλ μου,για μια φορά όμως..οκ,οι υπηρεσίες με αποζημίωσαν.Όποιος γουστάρει γεμάτες, ας δοκιμάσει.40ευρώ η επίσκεψη...
Άντε κουφάλες,για να μην λέτε..
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
το είπα εγώ.. εισαι παλληκάρι.. εύγε νέε μου !!Λοιπόν...το είπαμε, το κάναμε. Έγινε τεστ στην χοντρούλα, για την Μπέμπα λέω.Το σπίτι είναι κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.Καθαρό και περιποιημένο.Η τύπισα είναι καυλόφατσα με τα κιλάκια που βλέπετε στις φώτος..Επικοινωνιακή, ευγενική και καθαρή.Πολύ καλό παιδί.Φορούσε ζαρτιέρες και κάλτσες και ένα ολόσωμο για να περιορίζει την κοιλιά(το οποίο και δεν έβγαλε).Βυζί φτιαχτό δεν έχει,ότι είναι από το πάχος.Γουστάρει αυτό που κάνει και δεν έχει μα και μου.Το εργαλείο μέτριο προς μικρό, χωρίς ιδιαίτερες σηκωμάρες.Βέβαια μπορεί να αλλάζει η κατάσταση αν της ζητήσεις να σε γαμίσει..Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας ρωτήσει στο τηλέφωνο,πριν πάει.Είναι χοντρή-χοντρούλα.Δεν είναι το στυλ μου,για μια φορά όμως..οκ,οι υπηρεσίες με αποζημίωσαν.Όποιος γουστάρει γεμάτες, ας δοκιμάσει.40ευρώ η επίσκεψη...
Συγγνώμη φίλε, το παίρνω πίσω, δεν το ήξερα
George, δεν έγινε κάτι για να ζητάς συγνώμη...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
Λοιπόν...το είπαμε, το κάναμε. Έγινε τεστ στην χοντρούλα, για την Μπέμπα λέω.Το σπίτι είναι κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.Καθαρό και περιποιημένο.Η τύπισα είναι καυλόφατσα με τα κιλάκια που βλέπετε στις φώτος..Επικοινωνιακή, ευγενική και καθαρή.Πολύ καλό παιδί.Φορούσε ζαρτιέρες και κάλτσες και ένα ολόσωμο για να περιορίζει την κοιλιά(το οποίο και δεν έβγαλε).Βυζί φτιαχτό δεν έχει,ότι είναι από το πάχος.Γουστάρει αυτό που κάνει και δεν έχει μα και μου.Το εργαλείο μέτριο προς μικρό, χωρίς ιδιαίτερες σηκωμάρες.Βέβαια μπορεί να αλλάζει η κατάσταση αν της ζητήσεις να σε γαμίσει..Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας ρωτήσει στο τηλέφωνο,πριν πάει.Είναι χοντρή-χοντρούλα.Δεν είναι το στυλ μου,για μια φορά όμως..οκ,οι υπηρεσίες με αποζημίωσαν.Όποιος γουστάρει γεμάτες, ας δοκιμάσει.40ευρώ η επίσκεψη...
τη εκανες ρε εισαι τρελος παει το 40αρι ????????εγω την πηρα τις ειπα γ 20 μου ειπε ναι αλλα δεν πηγα 20 ευρα είναι πολλα....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
α ρε βατραχε αποπληθωριστη...
να σ ακουσει ο Ντραγκι, να σε παρει στο κυνηγι
μην τ γαμαμαι τ θεμα δεν δινουμαι ποτε σ τετιες φασεις πανω από 20 μην σ πω 10
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
γιαυτο κανεις ξερει??????? ??????εχω μπει πολλες φορες στ πειρασμο
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
καλή παθητική ερωτική milf στα 60 €, όμως κάνε παζάρι να δούμε που το φτάνει.
τη εκανες ρε εισαι τρελος παει το 40αρι ????????εγω την πηρα τις ειπα γ 20 μου ειπε ναι αλλα δεν πηγα 20 ευρα είναι πολλα....
Βάτραχε...δεν θέλω να παζαρεύω σε τέτοια θέματα, ειδικά όταν είναι πρώτη φορά.Αν είσαι πελάτης, οκ, η άλλη πιθανά να το δεχτεί και να σου προσφέρει σωστά τις υπηρεσίες της. Όσες φορές(ελάχιστες ) το έχω κάνει στην πρώτη επίσκεψη, το βλέπεις στην πράξη μετά..δεν αποδίδει..
Οπότε δεν το διακυνδινεύω. Ας μείνει ευχαριστημένη αυτή και να μείνω κι εγώ μετά. Αν είναι καριόλα,σε κάθε περίπτωση σκατά υπηρεσίες θα πάρεις.Αν δεν είναι, δεν θέλω απ΄την αρχή να την στραβώσω, έστω και λίγο.
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
αυτή έχει φωτογραφίες στο fb με καλά βυζιά, πάχος είναι ή μονταζ?
Βυζί φτιαχτό δεν έχει,ότι είναι από το πάχος.
..
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
έχεις δίκιο, σε κανένα επάγγελμα δεν αποδίδει
Βάτραχε...δεν θέλω να παζαρεύω σε τέτοια θέματα, ειδικά όταν είναι πρώτη φορά.Αν είσαι πελάτης, οκ, η άλλη πιθανά να το δεχτεί και να σου προσφέρει σωστά τις υπηρεσίες της. Όσες φορές(ελάχιστες ) το έχω κάνει στην πρώτη επίσκεψη, το βλέπεις στην πράξη μετά..δεν αποδίδει..
Οπότε δεν το διακυνδινεύω. Ας μείνει ευχαριστημένη αυτή και να μείνω κι εγώ μετά. Αν είναι καριόλα,σε κάθε περίπτωση σκατά υπηρεσίες θα πάρεις.Αν δεν είναι, δεν θέλω απ΄την αρχή να την στραβώσω, έστω και λίγο.
Φίλε μου τα είδα, τα έπιασα...βυζί δεενν...φώτοσοπ ή τα στρίμωξε με σουτιέν και βαμβάκια, για να φαίνονται έτσι.αυτή έχει φωτογραφίες στο fb με καλά βυζιά, πάχος είναι ή μονταζ?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K