kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ζαλισμένη τι εννοεις τυπε ;Παολίνα
+ δεν βιάζεται, λειτουργική 17ποντη, γλωσσόφιλα, ακάποτα
- too skinny bitch, σπίτι μπουρδέλο, ζαλισμένη, ακάποτα
ζαλισμένη τι εννοεις τυπε ;Παολίνα
+ δεν βιάζεται, λειτουργική 17ποντη, γλωσσόφιλα, ακάποτα
- too skinny bitch, σπίτι μπουρδέλο, ζαλισμένη, ακάποτα
και απο τις φωτο φαίνεται κάπως !κούνελε, ήτανε σαν φτιαγμένη 'ολες τις βολές που πήγα Γκύζη
και απο τις φωτο φαίνεται κάπως !
μακριά λέμεεεεεεεπεζει κ να τ πινει κ όλα????
12-2 για ενα δυωρο εκανα τραβελοκαταδρομη στα 3 τραβελομερη. Ξεκίνησα απο σατωβριανδου οπου είδα μόνο την καυλα την ντανιελα με την απίθανη κωλαρα με την οποία χαιρετηθηκαμε εγκάρδια . Ύστερα κατηφορησα στην Καβάλας οπου είδα μόνο 5 κοριτσάκια . Προς έκπληξη μου είδα και την κορινα την ξανθιά απο συγγρου . Αφου δεν είδα κατι αξιόλογο πήγα συγγρου οπου στην αρχη ηταν μια ομορφη τρανσεξουαλ( εγχειρισμενη) που έμοιαζε με την χριστινα ζαφειριου ( ελληνιδες διάσημες . ) πιο κατω κλασικές γκόμενες . Προς την νεα δημοκρατια βρήκα πάλι την βερονικα το κροσακι με το δολοφονικο κορμί και το πανέμορφο προσωπάκι της με προσεγμένο μακιγιάζ ! Χωρίς δεύτερη σκέψη την έβαλα στο αμάξι για μια απολαυστική πιπουλα με 20€ . Φόραγε ενα κολλητό φορεματακι , μπότες πάνω απο το γόνατο και μαύρη περούκα . Ημουν ο πρώτος της για απόψε και συγκινήθηκα που με θυμήθηκε απο την προηγούμενη φορα που την πήρα !στα του αγωνα τωρα φοβερή πίπα με προστιχολογα εκ μέρους μου ! Να πω την αλήθεια ειναι πολυ ερωτευσιμο κορίτσι , πολυ καλός χαρακτήρας και άνετα θα την έβγαζα για ποτό ( το κανονίσαμε κιόλας ) καλό βράδυ μπουρδελιαριδες και φιλακια βερονικα !
μεγαλη φολα μαλον η μεγαλυτερη ελλαδα
έμπαινε τυπε ! Ειναι πολυ καλη !Οπότε Ιάκυνθε εγκρίνεις για κατάθεση ? μην μείνουμε με καμιά περούκα στο χέρι και φάμε ήττα..
αυτήν την ειχα πάρει πριν 2 χρονια στο όρθιο στο καπό του αμαξιου μου . Μου στήθηκε και της τον κάρφωσα , αλλα δεν κατάλαβα κατι σε φόλα γιατι ημουν πολυ γρηγορος
μεγαλη φολα μαλον η μεγαλυτερη ελλαδα
τι έπαθες εσύ τώρα ? έφαγες φόλα ή απλή επισήμανση ?
αντε θυσιάσου κι εσύ μια φορά να δούμε τι λέει...ρε μάγκες..τι είναι τούτο ???
χαχαχαχαχαχαχαχχαχααυτήν την ειχα πάρει πριν 2 χρονια στο όρθιο στο καπό του αμαξιου μου . Μου στήθηκε και της τον κάρφωσα , αλλα δεν κατάλαβα κατι σε φόλα γιατι ημουν πολυ γρηγορος
ρε μάγκες..τι είναι τούτο ???
IKEA ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ και 120 μαζι
Ρε παιδιά? Γιατί σφάζουμε τα links και παιδεύουμε τους εαυτούς μας?
αντε θυσιάσου κι εσύ μια φορά να δούμε τι λέει...
είσαι παλληκάρι ρε φίλεθα κάνω κίνηση ρε, για να μην λες....Την πήρα χθες τηλέφωνο σαν πρώτη κίνηση, πολύ ευγενική και καυλιάρα ακούστηκε..μάλλον αύριο θα γίνει το τεστ//