Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Πάντως για όσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο σπορ, δηλαδή στις συνευρέσεις με τραβέλια, θα πρότεινα να επισκεφθούν την Κωνσταντινούπολη και την περιοχή Tarlabasi... θα βρούνε ό,τι τραβέλι κυκλοφορεί εκεί... συνολικά στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν 11000 τραβέλια... άρα πεδίον δόξης λαμπρόν για τον Έλληνα τραβελοσεξοτουρίστα...

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
την είχα ρωτήσει, στους 10 πελάτες πόσοι δοκιμάζουν και μου είπε πως όλοι θέλουν να δοκιμάσουν, αλλά μόνο οι 5 αντέχουν.

Το θέμα είναι πόσοι από αυτούς τους πέντε αντέχουν την Τζένη!!!

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
πως είναι το βουλγαρικο θυμιατό  :think:

Έψαξα έψαξα αδερφέ,φωτογραφία δεν βρήκα.Αλλά λόγω και του ότι και εμένα μου έκανε εντύπωση έωαξα και βρήκα αυτό.

Και για το προκείμενο θέμα.Τόσ μεγάλο εργαλείο έχει ρε παιδιά?
Με φοβίζετε....

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Έψαξα έψαξα αδερφέ,φωτογραφία δεν βρήκα.Αλλά λόγω και του ότι και εμένα μου έκανε εντύπωση έωαξα και βρήκα αυτό.

Με φοβίζετε....
  :2funny: :2funny: :2funny: εισαι φοβερος!  :thumbsup:

ενταξει προσοντουχα ειναι αλλα δεν ειναι και απο τα ποιο εντυποσιακα!

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
  :2funny: :2funny: :2funny: εισαι φοβερος!  :thumbsup:

ενταξει προσοντουχα ειναι αλλα δεν ειναι και απο τα ποιο εντυποσιακα!

Πρώτα από όλα καλημέρα φίλε μου zinentin.Κατά δεύτερον αν παρόλο που υπάρχουν πιο εντυπωσιακά εργαλεία αυτή σου κάνει τον κώλο βουλγάρικο θυμιατήρι,αυτές που έχουν τα πιο ενυπωσιακά τι κάνουν?Το κουβαλάνε με καροτσάκι της οικοδομής το καυλί τους?

Kelly mikroulacr

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
114
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους..η νικολ ειναι τελεια εκτος απο το εργαλειο τελεια συμπεριφορα και τελεια περιποιηση.. ;)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
αυτό θα εννοούσε ο ποιητής  :thumbsup:

Με φοβίζετε....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
θα ξαναρωτησω πληροφοριες μιας και δεν εχει απαντησει καποιος.....δεν γινεται να μην ξερει κανεις....
αν το ψάξεις λιγάκι το θέμα θα δεις ότι το καλύτερο που εχεις να κάνεις είνα ινα μείνεις μακρυά.. ΠΟΛΥ μακρυά...

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
εσύ φίλε ήσουν πουχες γράψει για τον σκύλο?

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
ευχαριστω για τις απαντησεις σας ρε παιδια αλλα καλο θα ηταν να βοηθαγαμε με συγκεκριμενες απαντησεις.......να το ψαξω καλυτερα που;......σε πανω απο χιλιες σελιδες;....ημαρτον δλδ.....αν ξερετε πραγματα, πειτε τα να μην φαμε και αλλοι την φολα....αλλα πειτε καμια λεπτομερεια....ευχαριστω και παλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom