den epese more patiste sto syndesmo.....oxi antras eimai einai paraplanhsh to vanessa
κι εγω δεν βρισκω λογο να ασχολείσαι παντως..κρος λεει ότι είναι οποτε προφανως και μπορει να μην είναι ντυμενη παντα
den epese more patiste sto syndesmo.....oxi antras eimai einai paraplanhsh to vanessa
κι εγω δεν βρισκω λογο να ασχολείσαι παντως..κρος λεει ότι είναι οποτε προφανως και μπορει να μην είναι ντυμενη παντα
απλα δεν ειναι σωστο για να τρωγεσε ετσι εχεις καποιο λογο δεν καταλαβαινω τι παιζει
Kala den pisteyw na einai toso xazo paidi...tha to ekane o kollhtos tou mallon ....h atzelhna
ειναι φανερο οτι καποιος θελει να τον εκθεσει κ σει τον εβαλες κ δω ...ειναι σαν ν σε παρω φωτο εσενα κ να σε ανεβασω εδω μαλακια ...
Φιλαράκο!!! δεν τα έσβησα γιατη φοβήθηκα! δεν φοβάμαι κανέναν.. Απλά, να μην δώσω διάσταση στο θέμα.. Αλλά και ο Βάτραχος, τα βάζει με Κορίτσια Τρανσεξουαλ! και δεν πρέπει. Εσείς γουστάρετε έτσι! και εγώ γουστάρω αλλιώς! Έτσι είναι τα πράγματα.. Δούλευα με ΤΡΑΝΣ! και θα δουλέψω.. απλά, μου την δίνει που μερικοί κράζουν, τους Πουστηδες όπως εγώ.. Και γενικά! Όχι! Λάθος.. αφού στο ίδιο καζάνι, βράζουμε.. οκ???ρε τσάτσε, μη πειράζεις τον βάτραχο και μη προκαλείς
+650τα gay θέματα είναι αλλού, απλά εσύ θες να προκαλείς εδώ και να στη λένε γιατί μάλλον τη βρίσκεις έτσι.
Φιλαράκο!!! δεν τα έσβησα γιατη φοβήθηκα! δεν φοβάμαι κανέναν.. Απλά, να μην δώσω διάσταση στο θέμα.. Αλλά και ο Βάτραχος, τα βάζει με Κορίτσια Τρανσεξουαλ! και δεν πρέπει. Εσείς γουστάρετε έτσι! και εγώ γουστάρω αλλιώς! Έτσι είναι τα πράγματα.. Δούλευα με ΤΡΑΝΣ! και θα δουλέψω.. απλά, μου την δίνει που μερικοί κράζουν, τους Πουστηδες όπως εγώ.. Και γενικά! Όχι! Λάθος.. αφού στο ίδιο καζάνι, βράζουμε.. οκ???
Πρόσφατα πήρα τηλέφωνο την τύπισα :
Συμπεριφορά..άντε γαμήσου...με το ζόρι να σου μιλήσει, αγγαρία να σου πει 2 λέξεις..
Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα ? αν και με ξενέρωσε...
ειναι μια ψηλη με ενα σμαρτ στην Συγγρου και ειπε θα με ξεπατωσει . Ξερει κανεις τιποτα για αυτη ;
Ειναι με κατι τεραστια βαμενα χειλια
κριμα εχει καβλα σωμα και ψωλαρα ...
αν εσυ θελεις κουβεντα και η κοπελα θελει να κανει την δουλεια της τοτε φιλε αλλαζει το θεμα
κριμα εχει καβλα σωμα και ψωλαρα ...
αν εσυ θελεις κουβεντα και η κοπελα θελει να κανει την δουλεια της τοτε φιλε αλλαζει το θεμα