tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μεταξύ των 2
ε δεν τη κοβω και τοσο.. γλυκεια...
ε δεν τη κοβω και τοσο.. γλυκεια...
.σε ποιο ύψος βγαίνει;;
Καλησπερα σας κυριοι θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε η εχετε εμπειριες απο μια κορασιδα που βγαινει συγγρου με ενα μπλε μιτσουμπισι κολτ ... Ξανθια ευχαριστω
το όνομα δεν το ξερω αλλα αυτο που λετε μαγκες ανηκει αν τον 50 η μη κανω λαθος???καλα το 40 αρι ειναι σχετικών μην ξεφτιλίζουμε.Αν λέμε την ίδια (να σου πω την αλήθεια δεν πρόσεξα και ιδιαίτερα το αμάξι) είναι λίγο μετά τους μπάτσους και την λένε Μέλι ή Πέλι ,κάπως έτσι τέλως πάντων το είπε γιατί από άρθρωση έχει ένα θεματάκι.
Εμφανισιακά είναι πολύ καλό και από ότι διαφήμιζε γουστάρει και ενεργητικό ρόλο πολύ,αν και δεν το δοκίμασα προσωπικά. Σαν παθητική που την δοκίμασα δεν εντυπωσιάστικα,όλο φιλοσοφία και συμβουλές για το πως πρέπει να φερόμαστε στις γυναίκες ήταν. Τώρα στην πράξη μέτρια πράγματα όλη την ώρα αυτοδιαφημιζόταν πόσο όμορφη και καθαρή είναι. 50 ζητάει ,αλλά και με ένα 40αρι την έχεις νομίζω.
εγραψες καμια κριτικη;σουπερ προσοντα και και ειπα να βαλλω αλλο ενα 50αρικο και να περασω τουλαχιστον εγγυημενα καλα! μου ειπε πως θα κατσει αλλες 5 ημερες Αθηνα και μετα Μαγιορκα..........
Ναι Φιλαρακι πριν λιγο! δεν αναρτηθηκε ακομα!!!εγραψες καμια κριτικη;
ωραιος !!Ναι Φιλαρακι πριν λιγο! δεν αναρτηθηκε ακομα!!!
φυλης 99 κατι καλο μπορει να βρεις.......παιδιά είμαι καινούριος στο χώρο, ξέρεται κανένα studio με καλές trans?
Αν λέμε την ίδια (να σου πω την αλήθεια δεν πρόσεξα και ιδιαίτερα το αμάξι) είναι λίγο μετά τους μπάτσους και την λένε Μέλι ή Πέλι ,κάπως έτσι τέλως πάντων το είπε γιατί από άρθρωση έχει ένα θεματάκι.
Εμφανισιακά είναι πολύ καλό και από ότι διαφήμιζε γουστάρει και ενεργητικό ρόλο πολύ,αν και δεν το δοκίμασα προσωπικά. Σαν παθητική που την δοκίμασα δεν εντυπωσιάστικα,όλο φιλοσοφία και συμβουλές για το πως πρέπει να φερόμαστε στις γυναίκες ήταν. Τώρα στην πράξη μέτρια πράγματα όλη την ώρα αυτοδιαφημιζόταν πόσο όμορφη και καθαρή είναι. 50 ζητάει ,αλλά και με ένα 40αρι την έχεις νομίζω.
παιδιά είμαι καινούριος στο χώρο, ξέρεται κανένα studio με καλές trans?
Συμφωνω.. αν κι εχω να την επισκεφτω απο τοτε που ηταν σ'ενα στενο στην Αγ. Μελετιου..Η σαμπρίνα λαβ aka Αντζέλικα (ψάξτο και έτσι), το τίμησε το 50ρικο στις 3 επισκέψεις μου.
Στην άλλη έχει πάει ο Βατραχομούρης.
ετσι μια φορα κ μηναμε στην πιπα τη να κανεις ??????δεν λεει να το ριξει το εξηνταρι .....πεισμα τρελο...η κλερη ωραιο κορμη βγενει καβαλας μετα της 2 πλεων στο ρευμα προς περιστερι μετα το περιπτερο πεζηκαι δεν έδωσες στο κορίτσι ρε τσιγγούνη ?
Μήπως η Αντζέλικα ήταν επί της Ι. Δροσοπούλου και όχι Αγ. Μελετίου ?