Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
ουφ!!!! ευτυχως γλυτωσα...Ναι. Η ξεπετα της ξεπετας ω ξεπετα...
ουφ!!!! ευτυχως γλυτωσα...Ναι. Η ξεπετα της ξεπετας ω ξεπετα...
εκτος απο ξεπετα και πολυ βρωμιαρα μακρια δικε μουουφ!!!! ευτυχως γλυτωσα...
έχουμε.. είναι τόσο ούφο που κατάφερε να μη φαίνεται το τηλεφωνο της στην αγγελία...Για το κοριτσι εδω εχουμε καμια πληροφορια?
αν αφορα πληροφοριες για τραβελια με προσοντα, καλα κανουν και γραφουν εδω.. το θεμα ειναι να μη ποστρουν γενικως φωτογραφιες κι ασχετα θεματα που αφορουν τη γενικη συζητηση.. οτι αφορα τραβελια με υδραυλικα και φυσικα της εγχωριας αγορας ειναι καλοδεχουμενο...Το θέμα είναι ΄΄Τραβέλια με προσόντα΄΄ και εσείς ρωτάτε τί'ναι αυτό και τί'ναι τ'άλλο!
Έχουμε φτάσει 1089 σελίδες με μαλακίες!
Για πληροφορίες σε άλλο thread!
μικρή και παιχνιδιάρα, ηρθε απο Κυπρο, της αρεσει να πηδιεται σαν γκομενιτσα.. χαριτωμενο, με μετριο εργαλειο αλλα πολυ καλη συμπεριφοραγνωρίζει κάποιος κατί?
μικρή και παιχνιδιάρα, ηρθε απο Κυπρο, της αρεσει να πηδιεται σαν γκομενιτσα.. χαριτωμενο, με μετριο εργαλειο αλλα πολυ καλη συμπεριφορα
τα σαλια σου τρεχουναν αφορα πληροφοριες για τραβελια με προσοντα, καλα κανουν και γραφουν εδω.. το θεμα ειναι να μη ποστρουν γενικως φωτογραφιες κι ασχετα θεματα που αφορουν τη γενικη συζητηση.. οτι αφορα τραβελια με υδραυλικα και φυσικα της εγχωριας αγορας ειναι καλοδεχουμενο...
γιατρε αν δεν σου ετρεχαν και σενα.. δεν θασουν εδώ μαζί μαςτα σαλια σου τρεχουν
οφθαλμιατρο τελευταια φορα ποτε πηγες???γιατρε, όντως μικρή δείχνει από κοντά.. και συνήθως δεν πέφτω έξω.. (εννοω κάτω από 30)
ως προς τα υπολοιπα ναι μου τρεχουν αλλα για το συγκεκριμενο δεν πολυ νοιαζομαιγιατρε αν δεν σου ετρεχαν και σενα.. δεν θασουν εδώ μαζί μας
για ναχουμε καλό ρώτημα.. την πήρες;; ή έστω την είδες από κοντά;; η μου το λες κοιτώντας τις φωτό;;;οφθαλμιατρο τελευταια φορα ποτε πηγες???
φιλιγκ λεειγια ναχουμε καλό ρώτημα.. την πήρες;; ή έστω την είδες από κοντά;; η μου το λες κοιτώντας τις φωτό;;;
θες προπόνηση γιατρέ...φιλιγκ λεει
εκτος απο την μεγαλυτερη αποτυχια που ειχα στο θεμα διαχρονικα μα σε ολα τα αλλα μεσα εχω πεσει 100%θες προπόνηση γιατρέ...
μπασκετ θα παιξετε;μικρή και παιχνιδιάρα, ηρθε απο Κυπρο, της αρεσει να πηδιεται σαν γκομενιτσα.. χαριτωμενο, με μετριο εργαλειο αλλα πολυ καλη συμπεριφορα