enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Eμφανίζεται.έχουμε.. είναι τόσο ούφο που κατάφερε να μη φαίνεται το τηλεφωνο της στην αγγελία...
Eμφανίζεται.έχουμε.. είναι τόσο ούφο που κατάφερε να μη φαίνεται το τηλεφωνο της στην αγγελία...
αυτό το "κοριτσάκι" το θυμάμαι από την παλιά μου γειτονιά. τότε βεβαια ήταν απλά μια αδελφή με κακή συμπεριφορά (ερχόταν και ψώνιζε σε ένα mini market που δούλευα και ήταν πολύ ανάγωγο πλάσμα). δυσκολεύομαι να πιστέψω πως πρόκειται για trans. πιο πολύ για cross της κακιά ώρας το κόβω. και πολύ αμφιβάλω για το ενεργητικό κομάτι που αναφέρει...γνωρίζει κάποιος κατί?
ναι, οντως... δεν τοχει το ενεργητικο..αυτό το "κοριτσάκι" το θυμάμαι από την παλιά μου γειτονιά. τότε βεβαια ήταν απλά μια αδελφή με κακή συμπεριφορά (ερχόταν και ψώνιζε σε ένα mini market που δούλευα και ήταν πολύ ανάγωγο πλάσμα). δυσκολεύομαι να πιστέψω πως πρόκειται για trans. πιο πολύ για cross της κακιά ώρας το κόβω. και πολύ αμφιβάλω για το ενεργητικό κομάτι που αναφέρει...
μικρή και παιχνιδιάρα, ηρθε απο Κυπρο, της αρεσει να πηδιεται σαν γκομενιτσα.. χαριτωμενο, με μετριο εργαλειο αλλα πολυ καλη συμπεριφορα
αμαν ρε γιατρε μ γυρισες τα αντερα μολις εφαγα δικε μου :SΧαλαρά της έγλειφα τα πόδαι μέσα στο καλσόν.
μην μπερδευεις της ριες γιατρε για το πιπινι το εδω λεω οτι την αλλη τι ΄΄φιρμα΄΄Κόουτς την Ρία την κόβω για 47 νούμερο και χρόνια πολλά και στον Αλέφαντο
ε ναι ρε την δικια μας εδω την ελευθερια την αλλη τωρα αν ανοιξω τον οχετο παλι κακος θα γινωτη Ρία τη μικρή , τότες :S
Πάλι μπερδεύτικα.... :Sε ναι ρε την δικια μας εδω την ελευθερια την αλλη τωρα αν ανοιξω τον οχετο παλι κακος θα γινω
δεν στο εξηγω ωραια ρε γιατρε την δεν καταλαβες παλι?Πάλι μπερδεύτικα.... :S
κι εγω μια Ρια ξερω,την δικη μας απ τη Ροδο..προφανως εχετε κ Σαλονικια,ε;δεν στο εξηγω ωραια ρε γιατρε την δεν καταλαβες παλι?
οχι υπαρχει και μια ρια στις κουκλες κανα 2 μετρα ειναι μας ειχε σπασει τα αρχιδια για ενα διαστημα εδω και μετα εξαφανιστηκεκι εγω μια Ρια ξερω,την δικη μας απ τη Ροδο..προφανως εχετε κ Σαλονικια,ε;
1.80 και ευγενεστατο παιδι...οχι υπαρχει και μια ρια στις κουκλες κανα 2 μετρα ειναι μας ειχε σπασει τα αρχιδια για ενα διαστημα εδω και μετα εξαφανιστηκε
ξερω 50 φορες εχουμε σκοτωθει1.80 και ευγενεστατο παιδι...
1.92 τα ειπε προχθες σε εκεινο το αγιο παιδι τον αρναουτογλου1.80 και ευγενεστατο παιδι...
να ανακαλεσεις το πληγωσες το παιδι...ξερω 50 φορες εχουμε σκοτωθει
εδω, στο ιστορικο adult πριν καμια δεκαετια,πριν κανενα 6μηνο στο cam4
αλλα κατα τα αλλα εχει επιπεδο ακουει πιαφ λεει
ε και τις ειπα εγω να γιατι τα σκυλια μου εκεινες τις μερες κανανε διαιτα και δεν τρωγαν και αυτη το πηρε στραβα :S
με ελαφρυ τακουνι και τα μαλλια κοτσο ναι. ανευ πλακας ειναι ψηλη οχι ομως 1.92. αμα μετραει και το μαλλι μπανανα οκ...1.92 τα ειπε προχθες σε εκεινο το αγιο παιδι τον αρναουτογλου
ε και με τα σκυλια μου που πληγωθηκαν ψυχολογικα απο την απωλεια βαρους τι θα γινει? :Sνα ανακαλεσεις το πληγωσες το παιδι...