batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.863
- Πόντοι
- 606
ωραιο !!!Ναι βρε το είδα. Με άλλο όνομα βέβαια. Δεν ψήνομαι. Άγρια φάτσα έχει. Εγώ θέλω κάτι πιο γλυκό. Κάτι σε τουλούμπα χε χε
ωραιο !!!Ναι βρε το είδα. Με άλλο όνομα βέβαια. Δεν ψήνομαι. Άγρια φάτσα έχει. Εγώ θέλω κάτι πιο γλυκό. Κάτι σε τουλούμπα χε χε
Πες μας να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.Αν θές τουλούμπα (κανονική , μεγάλη όχι τουλουμπάκια και μαλακίες) και είσαι Αθήνα πες μου ,εχω βρεί μετά από πολλά χρόνια την καλύτερη ! Στην Υμηττού (Παγκράτι)
Yμμητού και Φορμίωνος δίπλα στο Max&Perry , φούρνος "Σταύρος" έχω τρελλαθεί... τραγανή όξω τρυφερή και σιροπιασμένη μέσα * (ιδίως αν την πετύχεις 1-2η μέρα)Πες μας να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.
ποια ειναι αυτη ρε George?Yμμητού και Φορμίωνος δίπλα στο Max&Perry , φούρνος "Σταύρος" έχω τρελλαθεί... τραγανή όξω τρυφερή και σιροπιασμένη μέσα * (ιδίως αν την πετύχεις 1-2η μέρα)
* Χωρίς υπονοούμενο
καταλάβαμε όλοι οτι μιλάω γιά τουλούμπα κανονική ή όχι ;ποια ειναι αυτη ρε George?
Εγώ, να πω την αλήθεια, άργησα λίγα δευτερόλεπτα!καταλάβαμε όλοι οτι μιλάω γιά τουλούμπα κανονική ή όχι ;
τι μέρες κ τι ώρες είναι πες αν ξέρεις ή αν μάθεις.Σαμπρίνα, αγγελία δεν έχει, 50αρα γυμνασμένη με ωραίο σώμα, προικισμένη υπερβολικά
Είναι ακόμα στο φυλής 99;Για μια Σαμπινα στο φυλης 99, διαβασα οτι ειναι milf και ιδιαίτερα προικισμένη, ξερει κανενας αν εχει αγγελία? Και αν δουλεύει εκτός?
Είναι ακόμα στο φυλής 99;
Δεν εχω παει, εγω ρώτησα γιατι δεν με ενδιαφερει το μερος, προτιμώ την άνεση καποιου σπιτιού ή hotelΕίναι ακόμα στο φυλής 99;
Η Κατερίνα στην Πιπίνου τι λέει αδερφέ..;;..Ψάξε κάνεσεξ.. Έχει πολλές επιλογές..Η πήγαινε Πιπίνου 54 στην Κατερίνα
Ναι πολύ καλήΗ Κατερίνα στην Πιπίνου τι λέει αδερφέ..;;..
Την έχεις πάρει..;;
Με παραπάνω δωράκι υπάρχει περίπτωση να χύσει ή αποκλείεται..;Ναι πολύ καλή
Πρότεινε το...Όλα γίνονταιΜε παραπάνω δωράκι υπάρχει περίπτωση να χύσει ή αποκλείεται..;
Όλες λένε ότι χύνουν και καλά.. Μπορώ να σε ρωτήσω πμ;Πρότεινε το...Όλα γίνονται
ΣτείλεΌλες λένε ότι χύνουν και καλά.. Μπορώ να σε ρωτήσω πμ;
Αυτή η Κατερίνα δεν έχει συνταξιοδοτηθεί ;Στείλε