Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
156
Πόντοι
0
Ρε μπουφε που ακριβως πας ο ίδιος ; φαίνονται τα μηνύματα που έχεις γράψει εδώ μέσα ,και στα 12 που έχεις γράψει μόνο για το γυφτάκι μιλάς σε όλα .. καρφώνεσαι
λες να ειναι ο ιδιος ο γυφτος πισω που γράφει;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.072
Πόντοι
3.886
Μήπως τσεκαρε κάνεις τελικά το μωρό από το Κρίσταλ κουινσ..;Δεν έχω προλάβει να περάσω,μου πέφτει κ μακρυά

Sakis kauleros

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
Καλή χρονιά με υγεία σέ όλους εύχομαι καί πάντα με καύλες..
Μόλις γύρισα από Lisy πού για κάποιο διάστημα έλειπε εξωτερικό..για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει μόνιμο στην Αθήνα καί τό λέω γιατί την έχω επισκεφτεί πάνω από 8 φορές καί πάντα είναι μάχιμη καί υπηρεσίες top.. πεντακάθαρη χαμογελαστή καυλωμένη συνέχεια γαμησι σέ όλες τίς στάσεις να περνει τον έλεγχο γλωσσοφιλα να μιλάει ισπανικά Ελληνικά σπαστά πάνω στο γαμησι αρρώστησα τελείως. Δεν βιάζεται καθόλου καί γουστάρει πολύ.. πάνω από 45 η φάση καί μετά λίγο αραγμα μιλάγαμε .. όποιος πάει νομίζω δεν θα χάσει αρκεί να είναι ευγενικός καί καθαρός εννοείται.. οποίος θέλει να με ρωτήσει pm..
Lisy see you soon again carino

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
207
Πόντοι
0
Καλή χρονιά με υγεία σέ όλους εύχομαι καί πάντα με καύλες..
Μόλις γύρισα από Lisy πού για κάποιο διάστημα έλειπε εξωτερικό..για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει μόνιμο στην Αθήνα καί τό λέω γιατί την έχω επισκεφτεί πάνω από 8 φορές καί πάντα είναι μάχιμη καί υπηρεσίες top.. πεντακάθαρη χαμογελαστή καυλωμένη συνέχεια γαμησι σέ όλες τίς στάσεις να περνει τον έλεγχο γλωσσοφιλα να μιλάει ισπανικά Ελληνικά σπαστά πάνω στο γαμησι αρρώστησα τελείως. Δεν βιάζεται καθόλου καί γουστάρει πολύ.. πάνω από 45 η φάση καί μετά λίγο αραγμα μιλάγαμε .. όποιος πάει νομίζω δεν θα χάσει αρκεί να είναι ευγενικός καί καθαρός εννοείται.. οποίος θέλει να με ρωτήσει pm..
Lisy see you soon again carino
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.996
Πόντοι
2.356
Ρε σεις αυτή η Κατερίνα από την Πιπίνου 54 τι ώρες ανοίγει. Πέρασα σήμερα Παρασκευή κοντά στις 10:00-10:15 και ήταν κλειστό το μαγαζί.
Μου είπαν οι συναγωνιστές εδώ ότι είναι πρωινές ώρες.

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Μάγκες καλησπέρα.

θέλω να κλείσω ενα 2ωρο (λόγω μεγάλης αποχής) τέλος Ιανουαρίου με εγχώρια τρανς για ενεργητικό της κοπέλας και δυσκολεύομαι στην επιλογή.
Είμαι ανάμεσα σε Μιχαέλα που έχω πάει άλλη μια φορά αλλά κάτι έλειπε στην όλη φάση, με Αλίκη πετίτ που δεν εχω πάει και ψήνομαι αλλά εχω ακούσει ότι εχει μπολικα ψυχολογικά και φοβάμαι μην χαλάσει η φάση και ξενερώσω, Νεφέλη που πάλι δεν εχω πάει (αν είναι διαθέσιμη), και σαν τελευταία επιλογή εχω την Ντόρα που εχω πάει αλλά είναι λίγο πιο kinky με βάση τα γούστα μου.

Την γνώμη σας παρακαλώ και αν έχετε να προτείνετε κατι άλλο θα το εκτιμούσα.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
2.983
Πόντοι
1.436
Μάγκες καλησπέρα.

θέλω να κλείσω ενα 2ωρο (λόγω μεγάλης αποχής) τέλος Ιανουαρίου με εγχώρια τρανς για ενεργητικό της κοπέλας και δυσκολεύομαι στην επιλογή.
Είμαι ανάμεσα σε Μιχαέλα που έχω πάει άλλη μια φορά αλλά κάτι έλειπε στην όλη φάση, με Αλίκη πετίτ που δεν εχω πάει και ψήνομαι αλλά εχω ακούσει ότι εχει μπολικα ψυχολογικά και φοβάμαι μην χαλάσει η φάση και ξενερώσω, Νεφέλη που πάλι δεν εχω πάει (αν είναι διαθέσιμη), και σαν τελευταία επιλογή εχω την Ντόρα που εχω πάει αλλά είναι λίγο πιο kinky με βάση τα γούστα μου.

ΝΕΦΕΛΗ με κλειστά τα μάτια

• Like
Αντιδράσεις: reoust

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.996
Πόντοι
2.356
Παίξε Μιχαέλα στα σίγουρα
Μιχαέλα είναι απαγορευτική αν δεν έχεις δικό σου μεταφορικό μέσο. Θυμάμαι είχα πάει προ ετών και έκανα αμαν να βρω ταξί να γυρίσω... χαχα

Joker12

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα.

Ανάμεσα σε Αλίκη και Μικαέλα παίζω εγώ . Η Νεφέλη είναι γεμάτουλα από όσο θυμάμαι και δεν Μ αρέσει εμένα προσωπικά ...αλλά πάρε τηλέφωνο και στης τρεις και οποία σου κάνει το κλικ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom