Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Anubis_OP

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Παιδιά είδα αυτή τη μουνάρα στο youtube τυχαία... Δεν ξέρω αν είναι του επαγγέλματος.
Αν γνωρίζετε κάτι πείτε μου. Το όνομα της είναι Νάνσυ

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
738
Πόντοι
86
Παιδιά είδα αυτή τη μουνάρα στο youtube τυχαία... Δεν ξέρω αν είναι του επαγγέλματος.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.017
Πόντοι
3.886
Είδε τελικά κανείς αυτή την Ιζαμπέλα από crystal queens?

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.908
Πόντοι
1.436

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
456
nancy gallos ,οχι βρε δεν είναι του επαγγέλματος , το πρωι πλακάκια βάζει και το βράδυ περιπτερού ...
χαχαχα ετσι, την εχω στοινστα και της γραφω διαφορα ετσι να σπαω πλακα θεα μας καβλωνεις και αλλες τειοες μαλακιες ,δεν ξερω αν τις πιστευει βεβαια

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Δοκίμασε κάποιος το κροσακι να μας πει εμπειρία;

Ρομά Γυφτος ειναι ντυμμένος με γυναικεία που έβαλε μια περούκα και που βάφεται....

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Το σώμα της δεν μαρέσει καθόλου ειναι πολυ ψηλή και αδύνατη λες και έχει νευρική ανορεξία και μιλάει σαν νταβατζής...δεν αξιζει με τίποτα κατά τη γνώμη μου

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
173
Πόντοι
1
Καλησπέρα έχω διαβάσει κάποιες κριτικές για την Strella απλά επειδή είναι παλιές (2 χρόνων) είπα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία μαζί της τελευταία

Tzimis gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Ρομά Γυφτος ειναι ντυμμένος με γυναικεία που έβαλε μια περούκα και που βάφεται....
Όπως έχω γράψει και παλαιότερα έχω πάει δύο φορές με το σοκολατένιο κουκλάκι.Ειναι πολύ όμορφη από κοντά με μεγάλα προσόντα και φοβερή στο σεξ!Δεν είναι Ρομά έχει καταγωγή από Ασία...

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
434
Πόντοι
21
Καλησπέρα έχω διαβάσει κάποιες κριτικές για την Strella απλά επειδή είναι παλιές (2 χρόνων) είπα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία μαζί της τελευταία

Είναι εντελώς κινκι. Αν θες σου βάζει χαριμπο μέσα στην ουρήθρα και μετά το τρώει

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
Το σώμα της δεν μαρέσει καθόλου ειναι πολυ ψηλή και αδύνατη λες και έχει νευρική ανορεξία και μιλάει σαν νταβατζής...δεν αξιζει με τίποτα κατά τη γνώμη μου
τι εκανε 3 τ προι εξω μικρο κωριτσι!!

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
173
Πόντοι
1
Όπως έχω γράψει και παλαιότερα έχω πάει δύο φορές με το σοκολατένιο κουκλάκι.Ειναι πολύ όμορφη από κοντά με μεγάλα προσόντα και φοβερή στο σεξ!Δεν είναι Ρομά έχει καταγωγή από Ασία...
Ίσως σε πίστευα «Τζίμη» αν δεν έβλεπα πως ότι μήνυμα έχεις γράψει εδώ μέσα είναι για τον γύφτο σου ….

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom