Τζουλη η ΦενιαΠήγα αλλά θέλω κάτι πιο μεγάλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.327
- Πόντοι
- 441
Carol delavega θα πάθετε σοκ
Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.175
- Πόντοι
- 371
Οχι,η sunrise είναι σε χώρο δικό της...εκει που λες ειναι η elena sunrize
Στο Άγκυρας 1 είναι η Βίκυ, μια κουκλαρα και πολύ καυλα μωρό με εργαλείο και η Μαριάννα μια επίσης κουκλαρα άνευ εργαλείου...
Κάποιες φορές είναι και η Τζούλι επίσης πολυ καλή και αυτή.
Πρόσεχε γιατί θα σε πούνε προμότορα.Carol delavega θα πάθετε σοκ
Leoasslover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 209
- Πόντοι
- 0
Σορρυ που ρωτάω αλλά πόσα πήρε φίλε μου; όταν ήταν θεσσαλονικη ζητούσε 200€Carol delavega θα πάθετε σοκ
Leoasslover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 209
- Πόντοι
- 0
Ελληνίδα φίλε πήγαινε στην ΦενιαΚαλημέρα σε όλους. Είμαι εντελώς πρωτάρης και θέλω να δοκιμάσω την φαντασίωση μου με μια trans με εμένα σαν παθητικό. Ξέρετε κάποια που να είναι να της αρέσουν οι πρωτάρηδες ή που να μην είναι βιαστική? Θα προτιμούσα να είναι Ελληνίδα
Leoasslover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 209
- Πόντοι
- 0
Μια από τα ίδια ψάχνω...μάλλον μόνο στην Delavega όταν έρθειΚαμία να με κάνει να μην μπορώ να περπατήσω;
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.327
- Πόντοι
- 441
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
Αυτό είναι μόνο για ελαφαντίσιοιυς κώλους .Σε άνθρωπο το πολύ τα 2/3 να μπαίνουν.Εγω όταν την είδα από κοντά κωλωσα πάντως.Δεν υπάρχει η πουτσα της.
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα με έχει προβληματίσει λίγο, να εξηγήσω τι εννοώ. Γενικά όταν πηγαίνω με τρανς μου αρέσει το πρόγραμμα μέσα να έχει και δικό της χύσιμο. Είχα στο μυαλό μου – ίσως λανθασμένα - ότι είναι καλύτερο να κλείσω βράδυ ίσως τελευταίο ραντεβού με το σκεπτικό πως ότι χύσια έχει κρατήσει να της βγει και πιο αβίαστα να τα πετάξει να ξαλαφρώσει ενώ αν πάω από τα πρώτα ραντεβού ίσως το αποφύγει για να μπορεί να αντέξει στα επόμενα ραντεβού της ημέρας , αλλά τελικά το αντίθετο έγινε δύο τελευταίες φορές που δοκίμασα ενώ θέλανε δε τους ερχόταν να χύσουν λόγω ώρας.Γενικά, να το κυνηγάτε να πηγαίνετε γύρω στο μεσημέρι που είναι ακόμη ξεκούραστες και φρέσκιες απ' τον ύπνο.
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
εχει αναφερθει οτι δυσκολέυετε πολυ στην στήση της, δεν ειναι τοσο ευκολο το ενεργητικο της δηλαδηΕγω όταν την είδα από κοντά κωλωσα πάντως.Δεν υπάρχει η πουτσα της.
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Γενικά οι πολύ μεγάλες ψωλές το παρουσιάζουν συχνά αυτό το πρόβλημα. Ώσπου να αιματωθούν πλήρως αυτά τα στρέμματα...εχει αναφερθει οτι δυσκολέυετε πολυ στην στήση της, δεν ειναι τοσο ευκολο το ενεργητικο της δηλαδη
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα με έχει προβληματίσει λίγο, να εξηγήσω τι εννοώ. Γενικά όταν πηγαίνω με τρανς μου αρέσει το πρόγραμμα μέσα να έχει και δικό της χύσιμο. Είχα στο μυαλό μου – ίσως λανθασμένα - ότι είναι καλύτερο να κλείσω βράδυ ίσως τελευταίο ραντεβού με το σκεπτικό πως ότι χύσια έχει κρατήσει να της βγει και πιο αβίαστα να τα πετάξει να ξαλαφρώσει ενώ αν πάω από τα πρώτα ραντεβού ίσως το αποφύγει για να μπορεί να αντέξει στα επόμενα ραντεβού της ημέρας , αλλά τελικά το αντίθετο έγινε δύο τελευταίες φορές που δοκίμασα ενώ θέλανε δε τους ερχόταν να χύσουν λόγω ώρας.
Κρίνε από εσένα. Πότε έχεις συνήθως τις μεγαλύτερες καύλες; Δεν είναι μετά τον ύπνο; Αρχές της (δικής τους) ημέρας κιόλας είναι και ξεκούραστες.
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
Τελευταίες 4 φορές μέσα σε 10 μέρες με την Kalisee έχυσε και τις 4 .( No Extra με μισάωρο και έχυνε μέσα σε 3 λεπτά περίπου) Ήμουν ο πρώτος - αν δεν κάνω λάθος - και επίσης κατάλαβα τελικά ότι με γουστάρει . Είναι 20 ( ή κάπου εκεί) και είμαι 60 .Κρίνε από εσένα. Πότε έχεις συνήθως τις μεγαλύτερες καύλες; Δεν είναι μετά τον ύπνο; Αρχές της (δικής τους) ημέρας κιόλας είναι και ξεκούραστες.
Μην γελάτε , έτσι ; Έχω κρυφές χάρες.
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Δεν παίζει ρόλο η ηλικία ρε στο αν αρέσεις ή όχι. Χώρια του αν τους φέρεσαι καλά σε βλέπουν αλλιώς.Τελευταίες 4 φορές μέσα σε 10 μέρες με την Kalisee έχυσε και τις 4 .( No Extra με μισάωρο και έχυνε μέσα σε 3 λεπτά περίπου) Ήμουν ο πρώτος - αν δεν κάνω λάθος - και επίσης κατάλαβα τελικά ότι με γουστάρει . Είναι 20 ( ή κάπου εκεί) και είμαι 60 .
Μην γελάτε , έτσι ; Έχω κρυφές χάρες.
Η Καλίσι φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. Την είχα σταμπάρει πριν κάτι μήνες όταν την πρωτοπρόσεξα. Έχει εγκατασταθεί εδώ; Ρωτάω γιατί έχουν περάσει μήνες από τότε.
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
Ναι , βρίσκεται στο σπίτι που ήταν η Cammy .Παρέα με την Mallu .Δεν παίζει ρόλο η ηλικία ρε στο αν αρέσεις ή όχι. Χώρια του αν τους φέρεσαι καλά σε βλέπουν αλλιώς.
Η Καλίσι φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. Την είχα σταμπάρει πριν κάτι μήνες όταν την πρωτοπρόσεξα. Έχει εγκατασταθεί εδώ; Ρωτάω γιατί έχουν περάσει μήνες από τότε.
Για μένα η Kalisee έχει το σωστό μέγεθος. Και θα είναι εδώ για 3-4 μήνες ακόμα ... απ'ότι μου'χει πει.
Και πολύ θερμή αντιμετώπιση .
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Έχεις δίκιο την επόμενη θα δοκιμάσω νωρίς ραντεβούΚρίνε από εσένα. Πότε έχεις συνήθως τις μεγαλύτερες καύλες; Δεν είναι μετά τον ύπνο; Αρχές της (δικής τους) ημέρας κιόλας είναι και ξεκούραστες.
Σωστός.Γενικά οι πολύ μεγάλες ψωλές το παρουσιάζουν συχνά αυτό το πρόβλημα. Ώσπου να αιματωθούν πλήρως αυτά τα στρέμματα...
Το είχα ακούσει και εγω πριν πολλά χρόνια, οτι εχει να κάνει με το αίμα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K