Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mpourdelooo

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2021
Like
136
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά. Elena sunrise τι λέει. Καθαριότητα πουτσα κλπ ? Η μόνη εμπειρία είναι με την Φένια που ήταν φουλ καλή.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.462
Πόντοι
1.196
Καλημέρα παιδιά. Elena sunrise τι λέει. Καθαριότητα πουτσα κλπ ? Η μόνη εμπειρία είναι με την Φένια που ήταν φουλ καλή.
Καύλα μεν αλλά ολίγον τι αποστειρωμένη . Όχι γλωσσόφιλα
Και με μένα δεν είχε σηκωθεί το λάβαρο δυστυχώς...
Θα μπορούσε να είναι η κορυφαία.
Το έχει πάει κι αυτή στα 100 το μισάωρο απ'ότι είδα τελευταία.

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.602
Πόντοι
206

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.077
Πόντοι
371
Πολύ καλή η Έλενα...
Είναι πολύ καθαρή και το ίδιο περιμένει και απο τον άλλο....
Και τίμια επαγγελματιας.

manosaa2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Είμαι εντελώς πρωτάρης και θέλω να δοκιμάσω την φαντασίωση μου με μια trans με εμένα σαν παθητικό. Ξέρετε κάποια που να είναι να της αρέσουν οι πρωτάρηδες ή που να μην είναι βιαστική? Θα προτιμούσα να είναι Ελληνίδα

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.077
Πόντοι
371
Καλημέρα σε όλους. Είμαι εντελώς πρωτάρης και θέλω να δοκιμάσω την φαντασίωση μου με μια trans με εμένα σαν παθητικό. Ξέρετε κάποια που να είναι να της αρέσουν οι πρωτάρηδες ή που να μην είναι βιαστική? Θα προτιμούσα να είναι Ελληνίδα
Με Έλενα Σανραιζ πήγαινε φίλε...
Είναι πολύ καλή με τους πρωτάρηδες και με υπομονή.
Θα σε μυησει καλά.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.462
Πόντοι
1.196
Με Έλενα Σανραιζ πήγαινε φίλε...
Είναι πολύ καλή με τους πρωτάρηδες και με υπομονή.
Θα σε μυησει καλά.
Ναι , αν σού αρέσει το αποστειρωμένο σεξ ... Ούτε φιλιά ούτε τσιμπού-ακά ... και με μένα ούτε κούκου επίσης.
Αλλά μπορεί να είμαι τελείως χάλια, τι να πώ ...

Joker12

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Sunrise εντυπωσιακή αλλά σε εμένα δεν της έκανε κούκου , Αλίκη petite αν της πεις ότι είσαι πρωτάρης θα σε προσέξει αρκεί να την βρεις ..και Μικαέλα έχω δοκιμάσει αλλά φαινόταν κουρασμένη αλλά καλή εμπειρία...

Joker12

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Ναι , αν σού αρέσει το αποστειρωμένο σεξ ... Ούτε φιλιά ούτε τσιμπού-ακά ... και με μένα ούτε κούκου επίσης.
Το ίδιο κ με εμένα η στύση της ηταν πολύ μαλακή ... Μπορεί να τύχαμε στην περίπτωση ... Αλλά από ότι βλέπω πολλά κορίτσια λένε ότι είναι και ενεργητικές κ όταν πάρουν το δωράκι τους ξεκινάνε τα είμαι κουρασμένη , έχω χύσει κτλπ.

tomhard-y

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
26
Πόντοι
0
καλησπερα ρε παιδια . μερικες ερωτησεις . καταρχασ εσεις συνδεεστε μονο απο υπολογιστη ? οταν προσπαθω απο κινητο μου βγαζει πολλα μπαγκσ . ΑΛΛη πολυ σημαντικη ερωτηση . η εισοδος στην αγκυρας 1 που διαβολο ειναι ? περασα τις προαλλες και δεν ηξερα πως να μπω . αγκυρας 1 δεν λεμε γωνια με αχαρνων?

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.462
Πόντοι
1.196
καλησπερα ρε παιδια . μερικες ερωτησεις . καταρχασ εσεις συνδεεστε μονο απο υπολογιστη ? οταν προσπαθω απο κινητο μου βγαζει πολλα μπαγκσ . ΑΛΛη πολυ σημαντικη ερωτηση . η εισοδος στην αγκυρας 1 που διαβολο ειναι ? περασα τις προαλλες και δεν ηξερα πως να μπω . αγκυρας 1 δεν λεμε γωνια με αχαρνων?
Και pc και τηλέφωνο . Αγκύρας η εισοδος είναι αυλοπορτα τύπου

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.077
Πόντοι
371
Η είσοδος στο Αγκυρας 1 δεν είναι απο Αχαρνών...
Είναι με το που μπαίνεις στο στενάκι της οδού Αγκυρας απο Αχαρνών, αμέσως αριστερά μια ξύλινη πόρτα.
Είναι και μονοκατοικία αν βοηθάει και αυτό

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.077
Πόντοι
371
Εγώ όσες φορές έχω πάει μαζί της σαν ενεργητικός και τσιμπου ακα μου έχει κάνει και πύραυλος γίνεται...
Άσε που θέλει κάθε φορά να με γαμησει...
Τώρα τι να πω,ίσως είναι με τις μέρες της.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.922
Πόντοι
206
Γενικά, να το κυνηγάτε να πηγαίνετε γύρω στο μεσημέρι που είναι ακόμη ξεκούραστες και φρέσκιες απ' τον ύπνο.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.462
Πόντοι
1.196
Εγώ όσες φορές έχω πάει μαζί της σαν ενεργητικός και τσιμπου ακα μου έχει κάνει και πύραυλος γίνεται...
Άσε που θέλει κάθε φορά να με γαμησει...
Τώρα τι να πω,ίσως είναι με τις μέρες της.
Ωραία ! Εγώ την θεωρώ πολύ καύλα και όμορφη αλλά... δυστυχώς δεν μού'κατσε καλά η φάση.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
ναι ρε φιλε φρικη ειναι αυτο μιλαγαμε μια ωρα ,για το αν κανει ελευθερη πιπα, ταξιδεψα 110 χλμ ,αφου ειμαι πρωην Αθηναιος, απο το 1997 ,εχω φυγει, και ουτε αυτο δεν σεβαστηκε και τελικα εκανε πιπα με καποτα ,και απο θεμα καθαριοτητας ειμαι και λιγο ας πουμε και λιγο υπερβολικος.Και λιγες μερες πριν που ημου Πουκετ η αλλη κορμαρα πολυ καλυτερη εγλυφε και το πατεργαλα και μου ελεγε daddy ωραια γευση εχει ,αντε να ρισκαρω με αυτα ου γινονται

Gold-2024

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2024
Like
22
Πόντοι
0
Η είσοδος στο Αγκυρας 1 δεν είναι απο Αχαρνών...
Είναι με το που μπαίνεις στο στενάκι της οδού Αγκυρας απο Αχαρνών, αμέσως αριστερά μια ξύλινη πόρτα.
Είναι και μονοκατοικία αν βοηθάει και αυτό
εκει που λες ειναι η elena sunrize

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Δεν θα έπρεπε να το πει; ότι έχει χύσει και ότι μια στο 100000 σου λέω εγώ δεν θα μπορεί να σηκωθεί ; Απλά να αρπάξουμε τα λεφτά , και συγνώμη αγάπη μου , είμαι κουρασμένη , έχυσα πριν έρθεις, κτλπ. Είναι άσχημο να παίζουν με την καύλα σου ....
έχεις δίκιο, αλλά όλες έτσι κάνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom