mpourdelooo
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2021
- Like
- 136
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδιά. Elena sunrise τι λέει. Καθαριότητα πουτσα κλπ ? Η μόνη εμπειρία είναι με την Φένια που ήταν φουλ καλή.
Καύλα μεν αλλά ολίγον τι αποστειρωμένη . Όχι γλωσσόφιλαΚαλημέρα παιδιά. Elena sunrise τι λέει. Καθαριότητα πουτσα κλπ ? Η μόνη εμπειρία είναι με την Φένια που ήταν φουλ καλή.
Πολύ καλή η Έλενα...Καλημέρα παιδιά. Elena sunrise τι λέει. Καθαριότητα πουτσα κλπ ? Η μόνη εμπειρία είναι με την Φένια που ήταν φουλ καλή.
Με Έλενα Σανραιζ πήγαινε φίλε...Καλημέρα σε όλους. Είμαι εντελώς πρωτάρης και θέλω να δοκιμάσω την φαντασίωση μου με μια trans με εμένα σαν παθητικό. Ξέρετε κάποια που να είναι να της αρέσουν οι πρωτάρηδες ή που να μην είναι βιαστική? Θα προτιμούσα να είναι Ελληνίδα
Ναι , αν σού αρέσει το αποστειρωμένο σεξ ... Ούτε φιλιά ούτε τσιμπού-ακά ... και με μένα ούτε κούκου επίσης.Με Έλενα Σανραιζ πήγαινε φίλε...
Είναι πολύ καλή με τους πρωτάρηδες και με υπομονή.
Θα σε μυησει καλά.
Sunrise εντυπωσιακή αλλά σε εμένα δεν της έκανε κούκου , Αλίκη petite αν της πεις ότι είσαι πρωτάρης θα σε προσέξει αρκεί να την βρεις ..και Μικαέλα έχω δοκιμάσει αλλά φαινόταν κουρασμένη αλλά καλή εμπειρία...Καλημέρα σε όλους. Είμαι εντελώς πρωτάρης και θέλω να δοκιμάσω την φαντασίωση μου με μια trans με εμένα σαν παθητικό. Ξέρετε κάποια που να είναι να της αρέσουν οι πρωτάρηδες ή που να μην είναι βιαστική? Θα προτιμούσα να είναι Ελληνίδα
Το ίδιο κ με εμένα η στύση της ηταν πολύ μαλακή ... Μπορεί να τύχαμε στην περίπτωση ... Αλλά από ότι βλέπω πολλά κορίτσια λένε ότι είναι και ενεργητικές κ όταν πάρουν το δωράκι τους ξεκινάνε τα είμαι κουρασμένη , έχω χύσει κτλπ.Ναι , αν σού αρέσει το αποστειρωμένο σεξ ... Ούτε φιλιά ούτε τσιμπού-ακά ... και με μένα ούτε κούκου επίσης.
Αλλά μπορεί να είμαι τελείως χάλια, τι να πώ ...
Σε ευχαριστώ!Με Έλενα Σανραιζ πήγαινε φίλε...
Είναι πολύ καλή με τους πρωτάρηδες και με υπομονή.
Θα σε μυησει καλά.
Και pc και τηλέφωνο . Αγκύρας η εισοδος είναι αυλοπορτα τύπουκαλησπερα ρε παιδια . μερικες ερωτησεις . καταρχασ εσεις συνδεεστε μονο απο υπολογιστη ? οταν προσπαθω απο κινητο μου βγαζει πολλα μπαγκσ . ΑΛΛη πολυ σημαντικη ερωτηση . η εισοδος στην αγκυρας 1 που διαβολο ειναι ? περασα τις προαλλες και δεν ηξερα πως να μπω . αγκυρας 1 δεν λεμε γωνια με αχαρνων?
Η είσοδος στο Αγκυρας 1 δεν είναι απο Αχαρνών...καλησπερα ρε παιδια . μερικες ερωτησεις . καταρχασ εσεις συνδεεστε μονο απο υπολογιστη ? οταν προσπαθω απο κινητο μου βγαζει πολλα μπαγκσ . ΑΛΛη πολυ σημαντικη ερωτηση . η εισοδος στην αγκυρας 1 που διαβολο ειναι ? περασα τις προαλλες και δεν ηξερα πως να μπω . αγκυρας 1 δεν λεμε γωνια με αχαρνων?
Εγώ όσες φορές έχω πάει μαζί της σαν ενεργητικός και τσιμπου ακα μου έχει κάνει και πύραυλος γίνεται...Ναι , αν σού αρέσει το αποστειρωμένο σεξ ... Ούτε φιλιά ούτε τσιμπού-ακά ... και με μένα ούτε κούκου επίσης.
Εγώ αυτό προσπαθώ πάντα !Γενικά, να το κυνηγάτε να πηγαίνετε γύρω στο μεσημέρι που είναι ακόμη ξεκούραστες και φρέσκιες απ' τον ύπνο.
Ωραία ! Εγώ την θεωρώ πολύ καύλα και όμορφη αλλά... δυστυχώς δεν μού'κατσε καλά η φάση.Εγώ όσες φορές έχω πάει μαζί της σαν ενεργητικός και τσιμπου ακα μου έχει κάνει και πύραυλος γίνεται...
Άσε που θέλει κάθε φορά να με γαμησει...
Τώρα τι να πω,ίσως είναι με τις μέρες της.
ναι ρε φιλε φρικη ειναι αυτο μιλαγαμε μια ωρα ,για το αν κανει ελευθερη πιπα, ταξιδεψα 110 χλμ ,αφου ειμαι πρωην Αθηναιος, απο το 1997 ,εχω φυγει, και ουτε αυτο δεν σεβαστηκε και τελικα εκανε πιπα με καποτα ,και απο θεμα καθαριοτητας ειμαι και λιγο ας πουμε και λιγο υπερβολικος.Και λιγες μερες πριν που ημου Πουκετ η αλλη κορμαρα πολυ καλυτερη εγλυφε και το πατεργαλα και μου ελεγε daddy ωραια γευση εχει ,αντε να ρισκαρω με αυτα ου γινονταιΝαι , αν σού αρέσει το αποστειρωμένο σεξ ... Ούτε φιλιά ούτε τσιμπού-ακά ... και με μένα ούτε κούκου επίσης.
εκει που λες ειναι η elena sunrizeΗ είσοδος στο Αγκυρας 1 δεν είναι απο Αχαρνών...
Είναι με το που μπαίνεις στο στενάκι της οδού Αγκυρας απο Αχαρνών, αμέσως αριστερά μια ξύλινη πόρτα.
Είναι και μονοκατοικία αν βοηθάει και αυτό
έχεις δίκιο, αλλά όλες έτσι κάνουνΔεν θα έπρεπε να το πει; ότι έχει χύσει και ότι μια στο 100000 σου λέω εγώ δεν θα μπορεί να σηκωθεί ; Απλά να αρπάξουμε τα λεφτά , και συγνώμη αγάπη μου , είμαι κουρασμένη , έχυσα πριν έρθεις, κτλπ. Είναι άσχημο να παίζουν με την καύλα σου ....