Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Καμία σχέση.

Έχει αλλάξει πολύ η Katy.

Παίζει στα όρια της ξεπετάς.
και80 /30
Καλό φαίνεται η Αφροδίτη.

Είναι έτσι από κοντά ή καμία σχέση;
μετρια εμφανιση αβιζη
τρελάθηκε ο μπετατζης, βάφτηκε λίγο έβαλε κ γυναικεία ρούχα κ νομίζει ότι θα πιάσει τον παπά από τα αρχιδια. Ουστ από δω το νούμερο που ζητάει 120 για 30 λεπτά
καλα ρε μουτρα αυτην κανόνισα ενα 50 πιπα κωλο πριν μια εβδομαδα και εντελή δεν πηγα για προσεχτε λιγο

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Γνώμες;
πρεζονι

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Κάποιος με εμπειρία;
Αυτη για να μαθαινουν καποιοι πιο καινουργοι ειναι η Μινα Ορφανου, ταινια Στρελλα,κτλ. ειναι πολυ κακη εμφανιση πλεον. Πολυ κακη συμπεριφορα επισης , του στυλ " Ακουμπησε τα λεφτα εκει πανω , γδυσου και περιμενε", χωρις να πει καν γεια.
ο ορισμος της ξεπετας . Δε κανει τιποτα γενικα. Αλλα και μονο το υφακι της ειναι ξεκαυλωτικο....

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Το ότι κάνει ακαποτο γαμησι και το βάζει στον κατάλογο και για μόλις 180 την ώρα δε σε πείραξε καθόλου ε;
δε ξερω αν το bareback σημαινει αυτο που λες , αλλα και να σημαινει εγω βαζω παντα κ@ποτα. Αντιστροφα τωρα αυτες που δε το γραφουν δε μπορεις να ξερεις τι κανουν ή τι εχουν κανει.

Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
Αυτη για να μαθαινουν καποιοι πιο καινουργοι ειναι η Μινα Ορφανου, ταινια Στρελλα,κτλ. ειναι πολυ κακη εμφανιση πλεον. Πολυ κακη συμπεριφορα επισης , του στυλ " Ακουμπησε τα λεφτα εκει πανω , γδυσου και περιμενε", χωρις να πει καν γεια.
ο ορισμος της ξεπετας . Δε κανει τιποτα γενικα. Αλλα και μονο το υφακι της ειναι ξεκαυλωτικο....
Όλα τα τραβελια στην αρχή είναι μέλι γάλα μετά την ψωνίζουν και ανεβαίνει και η ποιότητα της πελατείας τους και είναι τόσο χαζές που νομίζουν ότι θα βρουν γκόμενο όμορφο και πλούσιο όταν αυτοί μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν μετά που παίρνουν τα παπάρια τους μένει το ψώνιο με αποτέλεσμα να μειώνεται η πελατεία τους και η κατρακύλα τελειωμό δεν έχει αυτή είναι η μοίρα των τραβελιων
δε ξερω αν το bareback σημαινει αυτο που λες , αλλα και να σημαινει εγω βαζω παντα κ@ποτα. Αντιστροφα τωρα αυτες που δε το γραφουν δε μπορεις να ξερεις τι κανουν ή τι εχουν κανει.
Ναι το μπειρμπακ αυτό σημαίνει και ξέρω πολύ καλά τι παίζει και με αυτές που δεν το γράφουν αλλά άλλο να το γράφεις στον κατάλογο και άλλο να κάνεις και κανένα γυμνό που και που

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Πατάει μπαφια δηλ;Η τπτ μπεκους;
με συριγγες, δε ξερω τους τροπους και τις ονομασιες για ναρκωτικα. Πριν κανα δυο χρονια ηταν στην ομονοια λιωμα με τρυπημενα τα χερια και βρωμαγε και παρακαλαγε μ ενα δεκαρικο. Μετα το covid την πετυχα στη συγγρου αλλαγμενη προς το καλυτερο. Μου ειπε οτι ξαναγυρισε στη δουλεια. Πραγματι πριν καμμια δεκαετια ηταν πολυ ομορφη. Αυτες οι φωτο που εχει στην αγγελια ειναι απο τοτε, δηλ πριν 10 -15 χρονια. Καμμια σχεση τωρα.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Όλα τα τραβελια στην αρχή είναι μέλι γάλα μετά την ψωνίζουν και ανεβαίνει και η ποιότητα της πελατείας τους και είναι τόσο χαζές που νομίζουν ότι θα βρουν γκόμενο όμορφο και πλούσιο όταν αυτοί μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν μετά που παίρνουν τα παπάρια τους μένει το ψώνιο με αποτέλεσμα να μειώνεται η πελατεία τους και η κατρακύλα τελειωμό δεν έχει αυτή είναι η μοίρα των τραβελιων

Ναι το μπειρμπακ αυτό σημαίνει και ξέρω πολύ καλά τι παίζει και με αυτές που δεν το γράφουν αλλά άλλο να το γράφεις στον κατάλογο και άλλο να κάνεις και κανένα γυμνό που και που
επειδη καποιες ξενες τρανς δεν γνωριζουν καλα αγγλικα χρησιμοποιουν το bareback σαν ελευθερο στοματικο......το λεω επειδη εχω δει αντιστοιχη αγγελια και εστειλα μηνυμα για να το διευκρινησω

Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
επειδη καποιες ξενες τρανς δεν γνωριζουν καλα αγγλικα χρησιμοποιουν το bareback σαν ελευθερο στοματικο......το λεω επειδη εχω δει αντιστοιχη αγγελια και εστειλα μηνυμα για να το διευκρινησω
Άλλο bareback blowjob και άλλο bareback sex

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
με συριγγες, δε ξερω τους τροπους και τις ονομασιες για ναρκωτικα. Πριν κανα δυο χρονια ηταν στην ομονοια λιωμα με τρυπημενα τα χερια και βρωμαγε και παρακαλαγε μ ενα δεκαρικο. Μετα το covid την πετυχα στη συγγρου αλλαγμενη προς το καλυτερο. Μου ειπε οτι ξαναγυρισε στη δουλεια. Πραγματι πριν καμμια δεκαετια ηταν πολυ ομορφη. Αυτες οι φωτο που εχει στην αγγελια ειναι απο τοτε, δηλ πριν 10 -15 χρονια. Καμμια σχεση τωρα.
αφου εισαι τοσο γνωστης κ μπραβοσου πες μας και για αλλα μωρα τ πιατσας ν θημουνται οι παλοιοι και ν μαθενουν οι νεοι:klapste::klapste::klapste::klapste:

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
αφου εισαι τοσο γνωστης κ μπραβοσου πες μας και για αλλα μωρα τ πιατσας ν θημουνται οι παλοιοι και ν μαθενουν οι νεοι:klapste::klapste::klapste::klapste:
Αυτα θα μας τα πεις εσυ που εχεις πολλες εμπειριες. Εσυ που εγραψες οτι εχεις παει με τη Καρμεν γιατι δε μας ειπες οτι ειναι η Ορφανου, οχι τωρα! οταν πηγες. ή μηπως δε καταλαβες οτι ειναι η Ορφανου?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
σορυ ρε φιλε δεν βλεπω τηλωραση!!!!!νομιζω οτυ καποια πραγματα ειναι προσωπικα δεδομενα!!!!!η κανω λαθος??????

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.850
Πόντοι
3.886
Κάποια που να γουστάρει να κάνει ουρολαγνεια;

Stories