Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Αυτά είναι.. Είναι κ δίπλα μουΜικαέλα .
Αυτά είναι.. Είναι κ δίπλα μουΜικαέλα .
Τόσο χάλια είναι?Αυτη για να μαθαινουν καποιοι πιο καινουργοι ειναι η Μινα Ορφανου, ταινια Στρελλα,κτλ. ειναι πολυ κακη εμφανιση πλεον. Πολυ κακη συμπεριφορα επισης , του στυλ " Ακουμπησε τα λεφτα εκει πανω , γδυσου και περιμενε", χωρις να πει καν γεια.
ο ορισμος της ξεπετας . Δε κανει τιποτα γενικα. Αλλα και μονο το υφακι της ειναι ξεκαυλωτικο....
Οι περισσότερες πλέον είναι φουλ ξεπέτες. Μόνο αν είσαι τυχερός και πέσεις πάνω σε καλή μέρα. Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι ακόμα και τα πιο πιο "εξτριμ" (το λέω κομψά) πχ ❤❤RENA.Η.TRANS.Της.Καυλας❤❤❤❤❤❤❤❤Πήγα με Katy παιδιά. Ξεπέτα, Μακριά
Αυτη για να μαθαινουν καποιοι πιο καινουργοι
Οι περισσότερες νέες είναι όντως ξέπετες...δύσκολα βρίσκεις κάτι αξιόλογο σήμερα.Οι περισσότερες πλέον είναι φουλ ξεπέτες. Μόνο αν είσαι τυχερός και πέσεις πάνω σε καλή μέρα. Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι ακόμα και τα πιο πιο "εξτριμ" (το λέω κομψά) πχ ❤❤RENA.Η.TRANS.Της.Καυλας❤❤❤❤❤❤❤❤
μπας και βρω την υγειά μου στα του αγώνος τους ξεκαυλώματος
τι είναι αυτό; δουλεύαμε μαζί οικοδομή θυμάμαι.Οι περισσότερες πλέον είναι φουλ ξεπέτες. Μόνο αν είσαι τυχερός και πέσεις πάνω σε καλή μέρα. Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι ακόμα και τα πιο πιο "εξτριμ" (το λέω κομψά) πχ ❤❤RENA.Η.TRANS.Της.Καυλας❤❤❤❤❤❤❤❤
μπας και βρω την υγειά μου στα του αγώνος τους ξεκαυλώματος
E κάποια στιγμή θέλω να τη δοκιμάσω - απλά φοβάμαι. χαχαχα. Την βλέπω άγρια λίγο. Απορώ δεν υπάρχει κάποιος να μας πει εδώ?τι είναι αυτό; δουλεύαμε μαζί οικοδομή θυμάμαι.
κάποιος είχε κάνει τη μαλακία κι είχε πάει με αυτό το έκτρωμα και την πάτησε.. θα μου πεις εδώ υπάρχουν άλλοι που θέλουν να πάνε με αυτό το άλλο έκτρωμα τη Χέλγκα.. τι να πω.. αφού σας αρέσουν δεν μου πέφτει λόγοςE κάποια στιγμή θέλω να τη δοκιμάσω - απλά φοβάμαι. χαχαχα. Την βλέπω άγρια λίγο. Απορώ δεν υπάρχει κάποιος να μας πει εδώ?
RENA.Η.TRANS.Της.Καυλας
❤❤❤❤❤❤❤❤ 6995330170 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ .ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΥΛΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣkanesex.com
εκανα μαλλων δεν ειμαι συγουρους τ μαλακια κ δεν την πηρα και βλεπεω οτυ εχει εξαφανιστει γνωριζειRosalia 6972633969
Γεια σας ζουζουνάκια! Είμαι εδώ για να κάνω τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα! New onlyfans account! https://onlyfans.com/callistw Xxkanesex.com
κανεις αν κανει κατυ??????
ξαναγραφω για να σωσω κοσμο.παρα πολυ ασχημη.. δεν τηρει τις συμφωνιες..ζηταει εχτρα..κ στο τελος μου ζηταγε 20ε εχξτρα για το σπιτι(!) χωρις να με εχει ενημερωσει κ με απειλουσε οταν αρνηθηκα οτι εχει νταβανζη στο διπλανο δωματιο... μακρια εκτωσ αν εχετε ορεξη για τσαμπουκαδεςE κάποια στιγμή θέλω να τη δοκιμάσω - απλά φοβάμαι. χαχαχα. Την βλέπω άγρια λίγο. Απορώ δεν υπάρχει κάποιος να μας πει εδώ?
RENA.Η.TRANS.Της.Καυλας
❤❤❤❤❤❤❤❤ 6995330170 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ .ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΥΛΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣkanesex.com
καλα ρε μουτρο ν σ ρωτησω κατυ πραγματικα μ ποιο σκεπτικο επισκέφτηκες ενα τετιο ατωμο που κ
απο τις φωτο φαίνεται τ θα συναντήσεις απο κοντα??????
Περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα...καλα ρε μουτρο ν σ ρωτησω κατυ πραγματικα μ ποιο σκεπτικο επισκέφτηκες ενα τετιο ατωμο που κ
απο τις φωτο φαίνεται τ θα συναντήσεις απο κοντα??????
Γιαυτό δεν θέλει τύπους με ουσίες όπως γράφει στην αγγελία της ;με συριγγες, δε ξερω τους τροπους και τις ονομασιες για ναρκωτικα. Πριν κανα δυο χρονια ηταν στην ομονοια λιωμα με τρυπημενα τα χερια και βρωμαγε και παρακαλαγε μ ενα δεκαρικο. Μετα το covid την πετυχα στη συγγρου αλλαγμενη προς το καλυτερο. Μου ειπε οτι ξαναγυρισε στη δουλεια. Πραγματι πριν καμμια δεκαετια ηταν πολυ ομορφη. Αυτες οι φωτο που εχει στην αγγελια ειναι απο τοτε, δηλ πριν 10 -15 χρονια. Καμμια σχεση τωρα.
αυτο ειχε μπει με το ετσι θελω στο αυτοκινητο μου, στη πλατεια βαθης, επειδη πηγαινα αργα. καποια αλλη κοιταζα. βουλγαρος ειναι, μου λεει παμε θελω 10 ευρω . καλα λεω 5 ευρω μια πιπα. Πριν το κοβιτ. Ειναι καρπουζοκέφαλη. Σχετο χαλι. και οπως βγανω να κατουρησω ανοιγει το ντουλαπακι και παιρνει ενα 20αρικο που ειχα εκει και βγαινει και τρεχει.Της φωναξα θα παω αστυνομια ,αυτη ετρεχε. Μου ειπανε μετα οτι ειναι κλεφτρονι.E κάποια στιγμή θέλω να τη δοκιμάσω - απλά φοβάμαι. χαχαχα. Την βλέπω άγρια λίγο. Απορώ δεν υπάρχει κάποιος να μας πει εδώ?
RENA.Η.TRANS.Της.Καυλας
τωρα ειπες χαζομαρα. Δηλ εγω που ειπα οτι η καρμεν ειναι η ορφανου παραβιασα τα προσωπικα της δεδομενα? Η καποιος που θα παει και θα τη δει μπροστα του πρεπει να του ερθει ταμπλας? Αφου ξερουμε ποια ειναι.σορυ ρε φιλε δεν βλεπω τηλωραση!!!!!νομιζω οτυ καποια πραγματα ειναι προσωπικα δεδομενα!!!!!η κανω λαθος??????