perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Ναι το "κορίτσι" αυτό είναι φίλος.Αυτή νμζ είναι η τρανς με το σκηνικό με τον πιτσιρικά
Ναι το "κορίτσι" αυτό είναι φίλος.Αυτή νμζ είναι η τρανς με το σκηνικό με τον πιτσιρικά
Δλδ;;Αυτή νμζ είναι η τρανς με το σκηνικό με τον πιτσιρικά
Π τον βίασε
Θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τη διάδοσή τέτοιων φημών...Καλησπέρα μαγκες, σκεφτομαι αυτην για επομενη εκδρομη, εχεις κανεις καποια εντυπωση;
GABRIELLA ENERGOPATHITIKI TRANS ATHENS .. * 6.9.7.0.1.0.2.8.5.9
Γεια σου μωρο μου Με λενε Γαβριελα ειμαι trans ενεργοπαθητικη με καλα προσοντα… Με δικο μου χωρο Νέα Σμύρνη .. και ψαχνω εσενα που ξερεις να περνας καλα με ανωμαλα κοριτσια… Αν εισαι γενναιόδωρος και κύριος σε ολα περιμενω τηλ.. σου να τα πουμε απο κοντα * ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ *...kanesex.com
Πέραν απο τις φήμες, έχουμε εικόνα αν ειναι καλή στο ενεργητικό της; Υπάρχουν πουθενά κριτικές;Θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τη διάδοσή τέτοιων φημών...
Η συγκεκριμενη ειναι η Φενια η κοκκινομαλλα...ο χωρος της ειναι στα εξαρχεια συγκεκριμενα Ιπποκρατους και Μαυρικιου...εγω οσες φορες εχω παει εχω περασει σουπερ ειναι στανταρακι μου....50 ευρω παιρνει...μηπως ξερουμε περιοχη γιατι απο μεταφορικο δυσκολα
Εντυπωσιακή τρανς καλλονή με αξέχαστα προσόντα στην Αθήνα (6933402054)
Πανέμορφη και μονίμως καβλωμένη για άνδρες που ψάχνουν το διαφορετικό στον έρωτα...Πολύ έμπειρη και για πρωτάρηδες που θέλουν να δοκιμάσουν για ''πρώτη φορά''. Σε διακριτικό χώρο για ανεπανάληπτες στιγμές κάβλας και πάθους!!!(6933402054)Whatsap-viber: 6936866025. Όποιος θέλει μπορεί να με βρει...kanesex.com
Έχεις πάει με Αλίκη φίλε;Για πες μας κ εμάς...στο Αλικακι να πας φιλε!! ειναι τοοοοοσο καυλιαρα που θα θελεις να κατιαπιεις και το σπερμα της στο τελος απο την καυλαα και μονο!!!! ακουσε με και δεν θα χασεις!!!!
ναι φιλε εχω παει ωραιο καυλι μετριο αλλα εχει σουπερ στυση!! σε ποναει υποφερτα οταν σε γαμαει ωστε να το απολαμβανεις και οχι να λες αντε να χυσει να βγει επιτελους.. ωραια γλωσσοφιλακια στην αρχη σε κανει και νιωθεις σαν να ειναι γκομενα σου πραγματικη!! εγω επειδη κανει πολυ συχνα εξετασεις της τα καταπινω κιολας!! με φτανει στο ζενιθ της καυλας!! εχει πολυ ωραιο προσωπο και ωραιο σωματακι ΘΥΛΗΚΟΤΑΤΟ ειναι σαν εφηβικο!!Έχεις πάει με Αλίκη φίλε;Για πες μας κ εμάς...
Αυτά είναι μπρο...Θα πάω κ εγώ ..Πόσα παίρνει το μωρό;ναι φιλε εχω παει ωραιο καυλι μετριο αλλα εχει σουπερ στυση!! σε ποναει υποφερτα οταν σε γαμαει ωστε να το απολαμβανεις και οχι να λες αντε να χυσει να βγει επιτελους.. ωραια γλωσσοφιλακια στην αρχη σε κανει και νιωθεις σαν να ειναι γκομενα σου πραγματικη!! εγω επειδη κανει πολυ συχνα εξετασεις της τα καταπινω κιολας!! με φτανει στο ζενιθ της καυλας!! εχει πολυ ωραιο προσωπο και ωραιο σωματακι ΘΥΛΗΚΟΤΑΤΟ ειναι σαν εφηβικο!!
70Αυτά είναι μπρο...Θα πάω κ εγώ ..Πόσα παίρνει το μωρό;
Την ωρα για 2 φορές η μισάωρο για 1;
Εξαρχεια ειναι φιλε κοντα ιπποκρατους!μηπως ξερουμε περιοχη γιατι απο μεταφορικο δυσκολα
Πανέμορφη και μονίμως καβλωμένη για άνδρες που ψάχνουν το διαφορετικό στον έρωτα...Πολύ έμπειρη και για πρωτάρηδες που θέλουν να δοκιμάσουν για ''πρώτη φορά''. Σε διακριτικό χώρο για ανεπανάληπτες στιγμές κάβλας και πάθους!!!(6933402054)Whatsap-viber: 6936866025. Όποιος θέλει μπορεί να με βρει...kanesex.com
Με προσωπικη εμπειρια απο Φενια και Αλικη και οι 2 εξαιρετικες η Φενια δυνατη η Αλικη πιο GFE. Δεν θα βαλω καποια πανω απ την αλλη η καθεμια διαφορετικη αλλα εξισου απολαυστικη!μια βοηθεια
Μιχαελα τρανσεξουαλ Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα ενεργοπαθητική τρανσεξουαλ με υψος 1,65 βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις προσεχω την υγεία μου και την υγεία των άλλων το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη 6944614674 no messages no...kanesex.com
Αν θέλεις να γίνεις εσύ το κοριτσάκι μου σε περιμένω(αρνητικές εξετάσεις για σμν 6624)
Είμαι η petite (η αλλιώς η Αλίκη) Με ύψος 1.60 , 52 κιλα και 18cm ΠΛΗΡΩς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ μπορώ να είμαι η το γλυκό σου κοριτσάκι η να σε κάνω να νιώσεις εσύ πουτανακι . Θα με βρεις στο χώρο μου από της 12 το μεσημέρι συνήθωςεχρι της 23:30 Το δωράκι μου είναι 30λεπτα 60 ευρω 60 λεπτά 100ευρω +30 αν...kanesex.com
Περιλαμβάνει τα πάντα σε αυτή την τιμή;
εχουν γραφτει αρκετα αλλα δεν θ τ εχεις διαβασει εσυ οποτε ρωτα πριν κανεις τ λαθος!!!!!!Ρε παιδιά... Έχω δει παλιά θέματα στο σάιτ, αλλά κανένας ποτέ δεν έχει γράψει κριτική ή μοιραστεί κάπως πιο λεπτομερώς εμπειρία με την τρανς-μύθο Σαμπρίνα. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία, μια φορά μόνο την έχω πετύχει Συγγρού, αλλά ο μαλάκας είχα ξεχάσει να βγάλω λεφτά... Αν έχει κάποιος κάτι να μοιραστεί, ας σχολιάσει ή ας μου στείλει ινμποξ.
ναι ολα!!Περιλαμβάνει τα πάντα σε αυτή την τιμή;