Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.844
- Πόντοι
- 3.886
Για καθαρά ενεργητική ποια προτείνεται;
Ντόρα, ΗρωΓια καθαρά ενεργητική ποια προτείνεται;
εγω αγαπαω στηθαρες lohanny.Χθες πέτυχα σε γνωστό μαγαζί την Lohany.
Κοντή με στήθος πολύ παλιάς τεχνολογίας αλλά τούμπανο.
Πρέπει να έχει χτυπήσει καθώς κούτσανε κ είναι κ ένα ψιλότραύμα.
Σαν γυναίκα από κοντά παρότι άβαφη.
περπατούσε σαν άντρας ίσως λόγω του τραυματισμού.
Είχε μαζί 2 μαυρούλες κοντές ίσως Βραζιλιάνες τρανς, λιγάκι άγριες για τα γούστα μου.
Θα πάω Ντόρα να με πεθάνει...!Ντόρα, Ηρω
εγω αγαπαω στηθαρες lohanny.
Παντως το κοριτσι επειδη το ειδα σημερα το πρωι ειναι μια χαρα.
καλο ειναι να μη λεμε πραγματακια αν δεν το χουμε τσεκαρει
εγω αγαπαω στηθαρες lohanny.
Παντως το κοριτσι επειδη το ειδα σημερα το πρωι ειναι μια χαρα.
καλο ειναι να μη λεμε πραγματακια αν δεν το χουμε τσεκαρει
Ψωλαρα.Θα πάω Ντόρα να με πεθάνει...!
Τζορμακα για έρωτες είναι μία Νάταλι ελληνίδα, ξαναέβαλε αγγελία στο κανεσεξ αλλά την κατέβασε, πρέπει να ψάξω πάλι...
Μελαχρινή κοντουλα αλλά γυναίκα τελείως με μικρό καβλακι,Η τύπισσα ήταν πολύ όμορφη αλλά είχε ένα κακό απ ότι λένε, μπορεί να μην ερχόταν ποτέ στο ραντεβού. Μου είχε τύχει κι εμένα, είχαμε βρεθεί 3 φορές και μετά είχε εξαφανιστεί.
Τρεις φορές έχω προσπαθήσει και τις τρεις δε μας έκατσε. Πανέμορφη όντως και απ’ όσο θυμάμαι καθαρά παθητική. Έκατσε όμως κροσάκι πιο όμορφο από τρανς πρόσφατα στην Αθήνα, τσάμπα, από κανεσεξ. Με φωτό, μετά βαιμπερ κτλ, τα γνωστά.
Θυμάμαι και μια κοκκινομάλλα από Κολωνάκι ελληνίδα νέα που έκανε ραντεβού και μετά εξαφανιζολ.
Αυτη την βανα θελω και εγω να στην συναντησω, σιγουρα με τετοια προσόντα δεν περιμενεις να ειναι γυναικα γατουλα...Καμία σχέση με τις φώτο, την είχα πάρει πριν χρόνια...Καμία θηλυκότητα, αλλά η πούτσα της ήταν όντως πολύ μεγάλη και σκληρή...
Εγώ δεν την συνάντησα ακόμη αλλ θα πάω αυτή την εβδομάδα πάλι που έρχεται Αθήνα μόνο καο μόνο για την πουτσα της.ενδιαφέρομαι μόνο για μεγάλα εργαλείαΑυτη την βανα θελω και εγω να στην συναντησω, σιγουρα με τετοια προσόντα δεν περιμενεις να ειναι γυναικα γατουλα...
Μπορείς να γίνεις, όσο σε παίρνει, πιο αναλυτικός στα του χαρακτήρα; Ντίβα; Αγενής;Λοιπόν μάγκες πρόσφατη εμπειρία με tayla daher
Το κορίτσι είναι μέσα στην καυλα τρομερή εμφάνιση τρομερό παλούκι
Πολύ κακός χαρακτήρας αν τώρα κάποιος πολύ έμπειρος παθητικός θελει να πάει να του δώσει τον κωλο στο χέρι σίγουρα είναι η κατάλληλη επιλογή τέτοια πουτσα τόσο μεγάλη και τόσο χοντρή δεν έχω ξαναδεί στην ζωη μου ακόμα και η τζενη από Κυψέλη δεν την φτάνει
Δυστυχώς πλήρωσα και έφυγα ξενερωμενος γιατί αυτό το πραμα δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω θα έκανα κανένα μήνα να περπατήσω κανονικά
Στα του χαρακτήρα κλείσαμε ραντεβού 9 το βράδυ έφτασα 9 παρα 5 την παίρνω τηλέφωνο και μου λέει με υφάκι ήρθες νωρίτερα τώρα να περιμένεις δικό σου πρόβλημα ενώ δεν είχε πελάτη πριν από εμένα αυτό οκ το παραβλέπωΜπορείς να γίνεις, όσο σε παίρνει, πιο αναλυτικός στα του χαρακτήρα; Ντίβα; Αγενής;