You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Benreilly
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 696
- Πόντοι
- 310
Εγω εχω χρονια να την παρω. 6 χρονια περιπου. Απο τοτε που εμενε μονιμα στην Αθηνα, προτου φυγει για Θεσσαλονικη. Ηταν συμπαθητικη και τιμια τοτε, απ' οσο θυμαμαι..Καλησπέρα σας
Είδα αγγελία της Έλενας sunrise ότι έρχεται μόνιμα Αθήνα
Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία γιατί την έχω απωθημένο από παλιά;;
TgirlXplorer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Η Έλενα είναι σουπερ σε αυτό που κάνει κι αν έχει όρεξη ξεπερνά τις βραζιλιανες ενώ έχει και καλά προσοντα. Για να δουμε...Καλησπέρα σας
Είδα αγγελία της Έλενας sunrise ότι έρχεται μόνιμα Αθήνα
Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία γιατί την έχω απωθημένο από παλιά;;
TRIARCHYLOSTLOVERS
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πολύ σέξι και καυλιάρης latina κορίτσι 6931075645
Αν θες να κάνεις καλό σεξ εδώ είμαι μια καυτή Λατίνα με μεγάλο κόκορα 21 εκατοστών και πολύ γάλα να δώσω είμαι δραστήρια και έχω το δικό μου χώρο περιμένω το μήνυμά σου στο WhatsApp ή στο Viber
kanesex.com
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Και δεν πάς με την Βίκυ στην Άγκυρας ποίο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια έχειΤην έχετε δεί αυτήν εδώ ? Το όνομα της είναι Σαμπρίνα ... Αξίζει να πάει κανείς ???6987538932
Γεια είμαι από τη Βραζιλία είμαι τρανς έχω πολύ γάλα να παίξω όπου θες δουλεύω στο σπίτι μου στο κρεβάτι κάνω τα πάνταkanesex.com
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Άμα το θες τόσο πολύ και εγώ έχω δυνατό εργαλείοΝαι αλλά η Σαμπρίνα έχει δυνατό εργαλείο !!
Έχει κανείς εμπειρία ???
Συνημμένα
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Οκ είναι γούστα αυτά, δεν επιμένω μύστηΜόνο απο τρανς !!!!!!!!!!
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εγώ την τρανς γουστάρω πολύ να την γλύψω αν γαμησει μουνόχειλα δηλαδή να βρεθούμε σε παρτούζα τρανς και γυναίκες μαζί
xixosxaxas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα μάγκες πρωτάρης στον χώρο των trans εχετε να προτεινεται καμια?
Τα γούστα μου:
-Μ αρέσει να πιπωνω
-Μ αρέσει να έχει μεγάλο καυλί
-Μ αρέσει να γαμαω και το καυλί να είναι πετρα
-Θέλω αυστηρά γυναικεία εμφάνιση
Τα γούστα μου:
-Μ αρέσει να πιπωνω
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.926
- Πόντοι
- 206
πρωτάρης στο χωρω των τρανσ και πως σου αρέσει να πιπωνεις, πριν πιθανές Άντρες;καλησπέρα μάγκες πρωτάρης στον χώρο των trans εχετε να προτεινεται καμια?
Τα γούστα μου:
-Μ αρέσει να πιπωνω
TgirlXplorer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Καλως το παιδί. Όλοι πανω κάτω με τα ίδια στανταρ ξεκινούν σε αυτό το χώρο και μετά πανε στα παρακάτω.καλησπέρα μάγκες πρωτάρης στον χώρο των trans εχετε να προτεινεται καμια?
Τα γούστα μου:
-Μ αρέσει να πιπωνω
Μια light κατάσταση όπως περιγράφεις μπορεί να στην εκπληρώσουν :
1. αν μπορείς να δώσεις €€€ και ξέρεις αγγλικά (ή το καλύτερο ισπανικά) οποιαδήποτε εμφανίσιμη βραζιλιάνα, κατά τη γνώμη μου σε αυτό που θες οι τοπ ειναι Sarah/ Lohany / Hellen bitencourt / Bianca κι από Ελληνίδες η Ελενα sunrise.
2. αν θες να τη βγάλεις πιο οικονομικά θα χάσεις αρκετά από εμφάνιση, βέβαια γούστα είναι αυτά.
Καλή αρχή και καλό κυνήγι!
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 651
- Πόντοι
- 81
Ντορα, μικαελα, ηρω, οικονομικες, καλα παιδια, καθαρες ,μεγαλα εργαλεια.καλησπέρα μάγκες πρωτάρης στον χώρο των trans εχετε να προτεινεται καμια?
Τα γούστα μου:
-Μ αρέσει να πιπωνω
TgirlXplorer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Σωστός αλλα εκεί καλύτερα να πάει ιδιαίτερα όταν θα "ψηθεί" για το ενεργοπαθητικό.Ντορα, μικαελα, ηρω, οικονομικες, καλα παιδια, καθαρες ,μεγαλα εργαλεια.
Αν πάει πχ στη Ντόρα μόνο με ενεργητικό είναι σαν να παίρνεις BMW και βάζεις μόνο πρώτη-δεύτερη ταχυτητα...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει καμία τρανς στην Πάτρα είμαι προς αυτήν την περιοχή αυτές τις μέρες.
Αναζήτηση για - TRANSSEXUAL - Αγγελίες Γνωριμιών και Sex - KaneSex - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ- Sex Αγγελίες γνωριμιών στη Πελοπόννησο- KaneSex Ερωτικές Αγγελίες - Πελοπόννησος - Πάτρα
Πάτρα - Γνωριμίες για Sex Αγγελίες στη Πελοπόννησο- KaneSex Ερωτικές αγγελίες γνωριμιών για σεξ ραντεβού στη Πελοπόννησο - Αργολίδα - Αρκαδία - Αχαΐα - Ηλεία - Λακωνία - TRANSSEXUAL - Ερωτικές αγγελίες γνωριμιών και Sex με Transsexual, τραβεστί και crossdresser στην Ελλάδα.
kanesex.com
Γνωρίζετε κάτι για αυτήν
150 Σεξ 50 cyber Αν νιώθεις μόνος η βαρέθηκες την σύντροφό σου παρεμε να σε αναστατώσω
Γειά, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές και να ανακαλύψουμε τον κόσμο της λαγνείας. Κάθε άτομο στον κόσμο είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Αντιμετωπίζω τον καθένα όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται, με τον πιο ιδιαίτερο και...
kanesex.com
Μην πας. Το όνομα της είναι Bruna. Αρκετά όμορφη τραβεστί χωρίς στήθος, γυμνασμένο σώμα, μικρό εργαλείο που δεν της σηκώθηκε. Αυτό που βλέπεις είναι photoshop. Δεν δέχθηκε να τον πάρει γιατί και καλά δεν ήταν προετοιμασμένη… τσάμπα 70 ευρωΤην έχετε δεί αυτήν εδώ ? Το όνομα της είναι Σαμπρίνα ... Αξίζει να πάει κανείς ???6987538932
Γεια είμαι από τη Βραζιλία είμαι τρανς έχω πολύ γάλα να παίξω όπου θες δουλεύω στο σπίτι μου στο κρεβάτι κάνω τα πάνταkanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Χθες πέτυχα σε γνωστό μαγαζί την Lohany.
Κοντή με στήθος πολύ παλιάς τεχνολογίας αλλά τούμπανο.
Πρέπει να έχει χτυπήσει καθώς κούτσανε κ είναι κ ένα ψιλότραύμα.
Σαν γυναίκα από κοντά παρότι άβαφη.
περπατούσε σαν άντρας ίσως λόγω του τραυματισμού.
Είχε μαζί 2 μαυρούλες κοντές ίσως Βραζιλιάνες τρανς, λιγάκι άγριες για τα γούστα μου.
Κοντή με στήθος πολύ παλιάς τεχνολογίας αλλά τούμπανο.
Πρέπει να έχει χτυπήσει καθώς κούτσανε κ είναι κ ένα ψιλότραύμα.
Σαν γυναίκα από κοντά παρότι άβαφη.
περπατούσε σαν άντρας ίσως λόγω του τραυματισμού.
Είχε μαζί 2 μαυρούλες κοντές ίσως Βραζιλιάνες τρανς, λιγάκι άγριες για τα γούστα μου.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K