You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
η Βίσση με την Amanda Lepore στη Μύκονο!!
ntoratrans
Trans
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 816
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ποιο σταθμό Πανόρμου ρε φίλε;; αυτή είναι στην Αγία Παρασκευή... μετακόμισε;;Καταθέτω εμπειρία με το κάτωθι "κορίτσι" :
( όπου ************ βάζεις k a n e s e x . c o m )
Ο χώρος της πολύ κοντά στο σταθμό μετρό Πανόρμου. Διαμέρισμα πεντακάθαρο, ευρύχωρο, καλά διακοσμημένο. Φως κανονικό, άπλετο να βλέπεις τι έχεις απέναντί σου. Η κοπέλα ευγενική, καλλίγραμμη (δεν έχει στήθος) και ντυμένη κομψά και σέξι ταυτόχρονα. Ομιλητική, χαλαρή, μορφωμένη. Μακιγιαρισμένη άψογα, με ξανθιά περούκα που της πήγαινε.
Στην αρχή κουβεντούλα, μου πρόσφερε ποτό ευγενικά και τα είπαμε για λίγο. Η χημεία υπήρξε καλή (γλωσσόφιλα και χάδια), ενώ το καυλί της σκληρό και πεντακάθαρο. Πρέπει να είναι γύρω στα 18εκ. αρκετά χοντρό.
Μετά περάσαμε στην κρεβατοκάμαρα για τα περεταίρω... Ο κώλος της είναι πανέμορφος σφιχτός και στρογγυλός. Της ζήτησα να είναι ενεργητική μαζί μου, οπότε δεν μπορώ να σας διαφωτίσω για την παθητική της επίδοση. Την πήρα στο στόμα και καύλωσε στο λεπτό. Με εμένα λειτούργησε άψογα στο ενεργητικό πηδώντας με σε αρκετές στάσεις. Καύλωσε και μετά μου ζήτησε να την γλείψω για να τελειώσει. Έχυσε πάνω μου και στο κρεβάτι. Δεν χρεώνει έξτρα για το τελείωμα μου είπε. Το "δωράκι" 50άρικο.
Η εμπειρία μου μαζί της ευχάριστη, χαλαρή σε χρόνο και η απόδοσή της: τίμια για τα λεφτά της Συστήνεται για παθητικούς και μου είπε πως είναι εξίσου καλή και σαν παθητική η ίδια. Αν εξαιρέσεις την έλλειψη στήθους είναι σούπερ θηλυκή κορμάρα και σε φτιάχνει με τη στάση της. Φαίνεται πως της αρέσει αυτό που κάνει.
Αυτά από εμένα.....
Ελπίζω να κατατόπισα!
ξερουμε τιποτα για την συγκεκριμενη?
ποιο σταθμό Πανόρμου ρε φίλε;; αυτή είναι στην Αγία Παρασκευή... μετακόμισε;;
Μου είπε πως είχε μετακομίσει πριν 10 ημέρες (τη συνάντησα την περασμένη Παρασκευή) στο διαμέρισμα. Είχε στολίσει και δέντρο. Νοικοκυροκόριτσο!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
τ θες να μαθεις ?????????και ν καια όχι
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
εχθες τ βραδυ ωρα 1΄00 περνοντας από καβαλας στο περηπτερο πρως αθηνα πετύχαν ινα που ειχαι χαθει δεν σταματησα γιατι ειχα επαγκελματικο διπνο σε ένα ξενοδοχειο
εχθες τ βραδυ ωρα 1΄00 περνοντας από καβαλας στο περηπτερο πρως αθηνα πετύχαν ινα που ειχαι χαθει δεν σταματησα γιατι ειχα επαγκελματικο διπνο σε ένα ξενοδοχειο
και τα μυαλα στα καγκελα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
εγω το μονο που ξερω ειναι πως την περνω τηλεφωνο και αν ειναι ανοιχτο μου λεει παρε σε λιγο..το σε λιγο παλι σε λιγο μεχρι που της λεω να μου κανει αναπαντητη οταν μπορει.το καλυτερο ειναι οταν μου κανει αναπαντητη περνω αμεσως και μου λεει παρε σε λιγο λατρευω τα παιχνιδια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
εγω το μονο που ξερω ειναι πως την περνω τηλεφωνο και αν ειναι ανοιχτο μου λεει παρε σε λιγο..το σε λιγο παλι σε λιγο μεχρι που της λεω να μου κανει αναπαντητη οταν μπορει.το καλυτερο ειναι οταν μου κανει αναπαντητη περνω αμεσως και μου λεει παρε σε λιγο λατρευω τα παιχνιδια
nai den bazei mialo ayto
GiannisKolobaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 102
- Πόντοι
- 1
Γεια χαράκαλημερα καυλες
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
χαχαχα ποια? η ινα? η γνωστη?εχθες τ βραδυ ωρα 1΄00 περνοντας από καβαλας στο περηπτερο πρως αθηνα πετύχαν ινα που ειχαι χαθει δεν σταματησα γιατι ειχα επαγκελματικο διπνο σε ένα ξενοδοχειο
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
προσεχε, ξερεις που ητανε τοσο καιρο!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
ναι ρε μουτρο
στο χωριο καπου αγρινιο αν δεν κανω λαθος
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
χαχαχα πες αλλο! καμμια σχεση. ειναι μαζι με την Αγαπη .κατι λαθος ειδες φιλε!στο χωριο καπου αγρινιο αν δεν κανω λαθος
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
χαχαχα πες αλλο! καμμια σχεση. ειναι μαζι με την Αγαπη .κατι λαθος ειδες φιλε!
gia soy re moytro
kostarelos80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 205
- Πόντοι
- 280
Καλησπερα,μηπως κανεις εχει καμια εμπειρια..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K