daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
...και βρωμαει
εεεεεε τωρα το μαλλι ειναι λιγο απλυτο αλλα.............που εισαι εσυ?
...και βρωμαει
πριν 3-4 χρονια εβγαινε με ξανθο μαλλι στην καβαλας. οπως ειπε και αλλος φιλος, στο αμαξι η φαση ηταν ολιγο ξεπετα. μη το ενα μη το αλλο, προσεχε μην λερωθει το αμαξι και αλλα σπαστικα. δεν ξερω αν εχει βελτιωσει την συμπεριφορα της στον δικο της χωρο αλλα εγω την θεωρω ακυρη. εργαλειο καλο και πολυ χοντρο.περα απ το οτι η φατσα ειναι χαλια...τα υπολοιπα φαινονται δυνατα..ωστόσο εχει κανενας φίλος εμπειρία τι λεει απο συμπεριφορα κ συμμετοχη?
μεχρι να φανει κατι καινουργιο κι αξιολογο στη πιατσα, ειπα να λουφαξω...εεεεεε τωρα το μαλλι ειναι λιγο απλυτο αλλα.............που εισαι εσυ?
δεν ξερω τι εκανε στο αυτοκινητο, στο σπιτι ηταν χαλαρη χωρις βιασυνες, αλλα οπως ειπα η καθαριοτητα δεν ειναι το ατου της.. και η ιδια και το διαμερισμα ηταν σε κακα χαλια...πριν 3-4 χρονια εβγαινε με ξανθο μαλλι στην καβαλας. οπως ειπε και αλλος φιλος, στο αμαξι η φαση ηταν ολιγο ξεπετα. μη το ενα μη το αλλο, προσεχε μην λερωθει το αμαξι και αλλα σπαστικα. δεν ξερω αν εχει βελτιωσει την συμπεριφορα της στον δικο της χωρο αλλα εγω την θεωρω ακυρη. εργαλειο καλο και πολυ χοντρο.
μεχρι να φανει κατι καινουργιο κι αξιολογο στη πιατσα, ειπα να λουφαξω...
δεν ξερω τι εκανε στο αυτοκινητο, στο σπιτι ηταν χαλαρη χωρις βιασυνες, αλλα οπως ειπα η καθαριοτητα δεν ειναι το ατου της.. και η ιδια και το διαμερισμα ηταν σε κακα χαλια...
αν εχω διαβασει καλα βαραει μεχρι θανατουΞέρουμε κάτι εδώ; Είναι ενεργητική; Προσόντα;
αν εχω διαβασει καλα βαραει μεχρι θανατου
χωρις πλακα μαικ ειναι πολυ καλο παιδικαι το πιο ευγενικο παιδι στο τηλεφωνο. ολο κυριε και κυριε λεει
χωρις πλακα μαικ ειναι πολυ καλο παιδι
δεν εχω παει μαζι της αλλα ειναι πεντακαθαρη και τρομερο παιδι περισσοτερες πληροφοριες στον προεδρο ηταν φαν της για ενα διαστηματο ξερω.εχω παει περυσι πολυ καλο παιδι και ευγενεστατο.οχι δεν λεει πολυ καθαρη και το σπιτι της ζεστο φιλικο.του σκατιαρη του βατραχου τα ειπα που με ρωτησε με πμ το μεσημερι. εχω ιστορια στην πολη σας.
δεν εχω παει μαζι της αλλα ειναι πεντακαθαρη και τρομερο παιδι περισσοτερες πληροφοριες στον προεδρο ηταν φαν της για ενα διαστημα
που εχεις εσυ ρε ιστορια στην πολυ μας?
δεν εχω παει μαζι της αλλα ειναι πεντακαθαρη και τρομερο παιδι περισσοτερες πληροφοριες στον προεδρο ηταν φαν της για ενα διαστημα
που εχεις εσυ ρε ιστορια στην πολυ μας?
εκανα ενα λαθος σε μια ενημερωση απο βολτα μου κατω στις πιατσες μια φορα(οταν κανω περιγραφη πιατσας μου βγαινουν ζωωδει ενστικτα για αυτο τις εκοψα κιολας)και την ζητω συγνωμη ισως μπει και το δει η μαικ αν πας εσυ η ο βρατραχος θελω να το μεταφερειςαφου σου λεω γλυκο πλασμα. ;)
εκανα ενα λαθος σε μια ενημερωση απο βολτα μου κατω στις πιατσες μια φορα(οταν κανω περιγραφη πιατσας μου βγαινουν ζωωδει ενστικτα για αυτο τις εκοψα κιολας)και την ζητω συγνωμη ισως μπει και το δει η μαικ αν πας εσυ η ο βρατραχος θελω να το μεταφερεις
ξαδερφε μακρια αυτη γαμαει
τι λεει ρε ο βατραχος??τζετ λακ επαθε και αυτος??θα στειλω τον βατραχο να φτιαξει το ζητημα. ρε αλε εκεινο το ξενυχταδικο στην ηλιουπολη ο πρασινος κηπος υπαρχει ακομη? και η παραγκα του μπαγκλαντες?
τι λεει ρε ο βατραχος??τζετ λακ επαθε και αυτος??
δεν ξερω ρε αν ειναι ανοιχτα εγω μενω ανατολικα δεν εχω ιδεα
μα - λακ επαθε