Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
περα απ το οτι η φατσα ειναι χαλια...τα υπολοιπα φαινονται δυνατα..ωστόσο εχει κανενας φίλος εμπειρία τι λεει απο συμπεριφορα κ συμμετοχη?
πριν 3-4 χρονια εβγαινε με ξανθο μαλλι στην καβαλας. οπως ειπε και αλλος φιλος, στο αμαξι η φαση ηταν ολιγο ξεπετα. μη το ενα μη το αλλο, προσεχε μην λερωθει το αμαξι και αλλα σπαστικα. δεν ξερω αν εχει βελτιωσει την συμπεριφορα της στον δικο της χωρο αλλα εγω την θεωρω ακυρη. εργαλειο καλο και πολυ χοντρο.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
πριν 3-4 χρονια εβγαινε με ξανθο μαλλι στην καβαλας. οπως ειπε και αλλος φιλος, στο αμαξι η φαση ηταν ολιγο ξεπετα. μη το ενα μη το αλλο, προσεχε μην λερωθει το αμαξι και αλλα σπαστικα. δεν ξερω αν εχει βελτιωσει την συμπεριφορα της στον δικο της χωρο αλλα εγω την θεωρω ακυρη. εργαλειο καλο και πολυ χοντρο.
δεν ξερω τι εκανε στο αυτοκινητο, στο σπιτι ηταν χαλαρη χωρις βιασυνες, αλλα οπως ειπα η καθαριοτητα δεν ειναι το ατου της.. και η ιδια και το διαμερισμα ηταν σε κακα χαλια...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
δεν ξερω τι εκανε στο αυτοκινητο, στο σπιτι ηταν χαλαρη χωρις βιασυνες, αλλα οπως ειπα η καθαριοτητα δεν ειναι το ατου της.. και η ιδια και το διαμερισμα ηταν σε κακα χαλια...

και οι φτερνες της πολυ απεριποιητες.ε?

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
χωρις πλακα μαικ ειναι πολυ καλο παιδι

το ξερω.εχω παει περυσι πολυ καλο παιδι και ευγενεστατο.οχι δεν λεει πολυ καθαρη και το σπιτι της ζεστο φιλικο.του σκατιαρη του βατραχου τα ειπα που με ρωτησε με πμ το μεσημερι. εχω ιστορια στην πολη σας.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το ξερω.εχω παει περυσι πολυ καλο παιδι και ευγενεστατο.οχι δεν λεει πολυ καθαρη και το σπιτι της ζεστο φιλικο.του σκατιαρη του βατραχου τα ειπα που με ρωτησε με πμ το μεσημερι. εχω ιστορια στην πολη σας.
δεν εχω παει μαζι της αλλα ειναι πεντακαθαρη και τρομερο παιδι περισσοτερες πληροφοριες στον προεδρο ηταν φαν της για ενα διαστημα
που εχεις εσυ ρε ιστορια στην πολυ μας? :think: :think:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
δεν εχω παει μαζι της αλλα ειναι πεντακαθαρη και τρομερο παιδι περισσοτερες πληροφοριες στον προεδρο ηταν φαν της για ενα διαστημα

ιστορια για αγριους.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

αφου σου λεω γλυκο πλασμα.  ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αφου σου λεω γλυκο πλασμα.  ;)
εκανα ενα λαθος σε μια ενημερωση απο βολτα μου κατω στις πιατσες μια φορα(οταν κανω περιγραφη πιατσας μου βγαινουν ζωωδει ενστικτα για αυτο τις εκοψα κιολας)και την ζητω συγνωμη ισως μπει και το δει η μαικ αν πας εσυ η ο βρατραχος θελω να το μεταφερεις

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
εκανα ενα λαθος σε μια ενημερωση απο βολτα μου κατω στις πιατσες μια φορα(οταν κανω περιγραφη πιατσας μου βγαινουν ζωωδει ενστικτα για αυτο τις εκοψα κιολας)και την ζητω συγνωμη ισως μπει και το δει η μαικ αν πας εσυ η ο βρατραχος θελω να το μεταφερεις

θα στειλω τον βατραχο να φτιαξει το ζητημα. ρε αλε εκεινο το ξενυχταδικο στην ηλιουπολη ο πρασινος κηπος υπαρχει ακομη? και η παραγκα του μπαγκλαντες?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
θα στειλω τον βατραχο να φτιαξει το ζητημα. ρε αλε εκεινο το ξενυχταδικο στην ηλιουπολη ο πρασινος κηπος υπαρχει ακομη? και η παραγκα του μπαγκλαντες?
τι λεει ρε ο βατραχος??τζετ λακ επαθε και αυτος??
δεν ξερω ρε αν ειναι ανοιχτα εγω μενω ανατολικα δεν εχω ιδεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom