Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Pε παλικαρια και "παλικάρια" εχω να κανω μια παρατήρηση:

Μπαινω στο BRDLa απο την ίδρυσή του, κι εννοώ πριν το κλεισουν αρχικα και ανοίξει ξανα κλπ.. οι παλιότεροι γνωρίζετε καλα..
Διαβάζω το forum που ασχολείται με TS/TG κλπ από τα πρώτα του μνματα και χαίρομαι που όπως χαιρόμουν και τότε, που βρήκα ανθρώπους να ασχολουνται με θέματα που θεωρούνται taboo. Θέματα που σε κανουν να αναρωτιέσαι αν πρεπει ή δεν πρέπει να καταπιέζεις αυτές τις "περίεργες" αλλα και τόσο δυνατές εσωτερικές σου επιθυμίες για κάτι το τόσο διαφορετικό...
Όταν ήμουν μικρότερος, το forum αυτό ήταν σε εμβρυικό στάδιο, αλλά ηταν αυτό που με ώθησε εμμεσα να κανω το βήμα να πραγματοποιήσω αυτό που θέλω..
Οι λιγοστές εμπειρίες που δημοσιεύονταν τότε και οι ελάχιστες πληροφορίες που είχα δεν είναι τιποτα σε σχέση με αυτά που υπάρχουν τώρα.. Παρόλα αυτά ο ένας βοηθούσε τον άλλον για να είμαστε όλοι όσο το δυνατον πιο ενημερωμένοι..

Όμως τώρα μετα από τοσα χρόνια και βλέποντας οτι ολοένα και αυξάνονται τα άτομα με τα ίδια γουστα και έχει αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο ο αριθμός από τα κορίτσια που υπάρχουν στο χώρο, τα μέλη δεν λειτουργουν όπως παλιά. Κι αυτό γιατί:
1. Υπάρχουν μέλη που πλεον γεμιζουν σελιδες με μλκιες χωρίς ουσία μονο και μόνο για να γράφουν κατι..
Αυτό που Θα μου αρεσε είναι το forum να εχει πιο πολύ την εννοια της πληροφόρησς και λιγότερο του κραξιματος, του χαβαλέ και των μνμτων χωρίς ουσία..
Φτιαξτε ενα θέμα με τίτλο: "Οτι μαλακια μας κατεβαίνει" και γράψτε ότι θέλετε!!
2. Τα νέα μέλη αντι να διαβάσουν λιγο τις προηγούμενες σελίδες κανουν τις ιδιες και τις ιδιες ερωτήσεις.. Και οι παλιότεροι αντι να τους παραπέμπτον στις ήδη υπάρχουσες σελίδες αρχίζουν ξανα συζητήσεις για τα ιδια και τα ίδια..
πχ : ποσες φορες πρεπει να πουμε οτι η ταδε ειναι ξεπετα? Ποσες φορες πρεπει να πουμε οτι η αλλη ειναι καύλα??
Φτιάξτε ένα θέμα με τίτλο : "ερωτησεις για αρχάριους και νέα μέλη"
3. Ατομα όπως πχ. ο Easyrider που ήταν και είναι δυνατος παικτης πλεον δεν γραφουν καμμια κριτική για τις καινουριες που έρχονατι ή για αυτές που μένουν Ελλάδα αλλά κάτι άλλαξαν, προς το καλό ή το κακό.. Παρακαλώ αυτούς που ξερουν ποιοι είναι να το κανουν όταν βλέπουν οτι αξίζει..

Ζητω προκαταβολικά συγνωμη αν θιγω καποιον αλλά δεν θελω ούτε να το παιξω ξερολας ούτε να την πω σε καποιους.
Όπως είπα και πριν αυτό το forum μ'αρέσει και με εκφράζει, θα θελα μόνο να γίνεται καλυτερο!!

Παντα φιλικά..
TgirlHunter

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Φίλε δε βγάζεις άκρη... Οι περισσότεροι μπαίνουν για την πλάκα τους και για να κοροϊδέψουν τους υπόλοιπους. Υπάρχει απόλυτη αναρχία στο σαιτ. Μπορεί να ανοιχτεί ένα thread και να σπαμαρουν διάφοροι, να μαλώνουν για άσχετα, να γράφουν ότι μαλακία σκεφτουν.
Είναι κάποια 10-20 άτομα..(οι γνωστοί - άγνωστοι)..που είναι μπαχαλάκηδες..

Δε βγάζεις άκρη. Μονο αν ψάξεις και το πας συντηρητικά μπορεί να πληροφορηθείς για κάτι που σε ενδιαφέρει...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Είναι κάποια 10-20 άτομα..(οι γνωστοί - άγνωστοι)..που είναι μπαχαλάκηδες..
:tooth: :tooth: :tooth:

Είναι καθαρά θέμα του admin φίλε. Σε μερικές ώρες το site γίνεται τόπος ενημέρωσης για τον πληρωμένο έρωτα και μόνο, αρκεί να το θες.

Τόσο απλά. :rolleyes:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.109
Πόντοι
22.785
Ή γωνιά τών άκροατών.......

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ρε παιδιά απόλυτα λογικό είναι να υπάρχει αναρχία στο σάιτ.
Έχει πάνω από 100.000 μέλη,  χιλιάδες ον λάιν επισκέπτες καθημερινά, χιλιάδες κριτικές, φόρουμ για τα πάντα....
Όπου υπάρχει μάζα και ποικιλία, επικρατεί και αναρχία, θα υπάρχουν και ασάφειες και επαναλήψεις
και πειράγματα και πολύς χαβαλές και πολλοί μαλάκες... Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Το θέμα είναι γιατί μπαίνει ο καθένας και πιστεύω αν κάποιος θέλει να λάβει έγκυρες πληροφορίες για τον αγοραίο έρωτα και όχι μόνο
είναι σίγουρο ότι θα το πετύχει, είτε με τη συμμετοχή του στα διάφορα φόρουμ είτε με ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων με άλλα μέλη. 

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Σίγουρα υπάρχει λόγος που δεν "νοικοκυρεύεται" το site. Η λύση είναι το pm και με την ευκαιρία ευχαριστώ αυτούς που μου έχουν απαντήσει στα μηνύματα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
οντως ειναι μεγαλη
αλλα το κορμι της ειναι σε πολυ κατασταση και γενικα κρατιεται μια χαρα
ειναο οντως xl οπως λεει αλλα δεν νομιζω να ειναι παντα ενεργητικη (οπως λεει)
την εχω παρει απο την λεωφορο παλιοτερα
γενικα καλο παιδι

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
είναι αυτή με ένα μικρό άσπρο τζιπάκι ?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δεν νομιζω
πεζη ηταν και ειναι και ξανθια ενω αυτη στο τζιπακι ειναι μελαχροινη
Αληθεια αυτη που ειναι στο ασπρο σαμουραι τι παιζει αν ξερει καποιος να μας πει;

alpap71

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
sto aspro samourai den lei polla apo emfanisi alla exei to ropalo toy irakli

kavlaskavlas

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όντως,επιβεβαιώνω και εγώ. Από εμφάνιση δεν λέει τιποτα, αλλά έχει τεράστιο και χοντρό εργαλείο που ζηλεύεις που το βλέπεις και δεν έχεις τέτοιο.
Επίσης είναι - ήταν, δεν ξέρω τελευταία - λίγο ακριβή για Συγγρού, αλλά δεν βιαζόταν καθόλου και είχες όσο χρόνο ήθελες στην διάθεσή σου.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
είναι σωστά αυτά που γράφουν πιό πάνω. By the way και άσχετο : το χρώμα των μαλλιών είναι το μόνο που αλλάζει εύκολα φίλε niced.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
είναι σωστά αυτά που γράφουν πιό πάνω. By the way και άσχετο : το χρώμα των μαλλιών είναι το μόνο που αλλάζει εύκολα φίλε niced.

δεν διαφωνω, αλλα αυτη παντως την εχω πετυχει μονο μελαχροινη
τεσπα, απο καθαριοτητα τι λεει;

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν θυμάμαι καθαριότητα άρα βάλε μέσο όρο, την πήρα πριν αρκετά χρόνια, το μόνο που θυμάμαι είναι ..... το ρόπαλο. Είχε χώρο κάπου κοντά.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μάλλον φοιτητριούλα είναι αφού μένει και στο Πάντειο. :-

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
εμείς όμως ψάχνουμε για καθηγήτριες - δασκάλες  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom