Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
κι εκανα και πολλα ορθογραφικα απο τον καημο μου.....χαχαχαχχαχαχχα

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Τώρα μην αναλύσουμε πόσο στοιχίζει η αποτρίχωση και το μανικιούρ και αν μπορεί να το κάνει κάποια μόνη της η πρέπει να πάει στο ακριβότερο ινστιτούτο.

Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν απαιτείτε και δε αγοράζετε με το χρήμα………  ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ.

Κανένας δε μπορεί να αποφασίσει για τη Ζώη και την κοινωνική θέση  κανενός παρά μόνο ο ίδιος.

Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν αυτοί που παίρνουν τα πολλά και αυτοί που παίρνουν τα λίγα υπάρχουν ψυχίατροι που παίρνουν 500 τη συνεδρία και άλλοι που παίρνουν 50 αυτό το καθορίζει, αυτό το καθορίζει η προσφορά σε σχέση με τη ζήτηση  και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Τώρα μην αναλύσουμε πόσο στοιχίζει η αποτρίχωση και το μανικιούρ και αν μπορεί να το κάνει κάποια μόνη της η πρέπει να πάει στο ακριβότερο ινστιτούτο.

Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν απαιτείτε και δε αγοράζετε με το χρήμα………  ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ.

Κανένας δε μπορεί να αποφασίσει για τη Ζώη και την κοινωνική θέση  κανενός παρά μόνο ο ίδιος.

Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν αυτοί που παίρνουν τα πολλά και αυτοί που παίρνουν τα λίγα υπάρχουν ψυχίατροι που παίρνουν 500 τη συνεδρία και άλλοι που παίρνουν 50 αυτό το καθορίζει, αυτό το καθορίζει η προσφορά σε σχέση με τη ζήτηση  και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.
χωρις αυτο να σημαινει πως οι καλες υπηρεσιες μπορουν να γινονται το αλλοθι της απληστιας

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δηλαδή αγάπες αν δεν εργαζόσαστε στον τομέα του "αγορέου" δεν θα περιποιούσαστε τον εαυτό σας και θα κυκλοφορούσατε κακομυριστικές και τριχάτες??  :cheesy:

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Δηλαδή αγάπες αν δεν εργαζόσαστε στον τομέα του "αγορέου" δεν θα περιποιούσαστε τον εαυτό σας και θα κυκλοφορούσατε κακομυριστικές και τριχάτες??  :cheesy:

Ναι ναι ευπρεπές τραβεστί και δημόσιος υπάλληλος δε γίνετε δε βγαίνει ρε αδελφέ... :2funny: :2funny:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
πιστευω παντως πως ειναι ενας καταστροφικος τροπος για να εκφρασει κανεις την αξια της σημαντικοτητας μιας απο τις τεσσερις βασικες αξιες που εχει αναγκη να εκφραζει ο ανθρωπος για να νιωθει καλα

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1

αγαπη μου γλυκια ασ μη σταθουμε σε κατι που εγω  πρωσοπικα το εχω σαν το ρευμα και το νερο δλδ το μανικιουρ...και που το χρησιμοποιησα απλως για να επισημανω την σχεση τιμης και ποιοτητας μαζι και με αλλα εξοδα που απαιτουνται γιανα γινει αλα και να εξακολουθει να ειναι καποια τραβεστι αλλα και στα παρακατω αναφερθεντα...και μιας και πολυ σωστα το λες οτι κανενας δεν μπορει να αποφασιζει για την κοινωνικη θεση του αλλου δεν μπορει ουτε να αποφασιζει για την τιμη του ουτε και να την ταυτιζει με την αξια του.εκανα μια τοποθετηση σαφη νομιζω σε ιοποιον δεν εχει θεμα με τισ ανω τελειες χωρις να θελω να θιξω κανενος τη γνωμη.οτι εχω γραψει αντιπροσωπευει εμενα πρωσοπικα σαν ηβη αν/ανθρωπο επαγγελματια/τραβεστι/ο καθεναςσ μπορει να σταει οπου θελει σε αυτα π ειπα αλλα καλο ειναι να τα δει σαν συνολο...αντιπροσωπευουν πιστευω επαρκως την ελληνικη πραγματικοτητα ασ μην κοροιδευομαστε..τωρα το αν η αποψη μου θεψρειτε υποκειμενικη αυτο ειναι αλλο θεμα...ειναι παντως αποροια της πρωσοπικης μ πειρας.

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
χωρις αυτο να σημαινει πως οι καλες υπηρεσιες μπορουν να γινονται το αλλοθι της απληστιας
χωρισ επισης να σημαινει οτι οποιος ξερει τι ζηταει σε σχεση με αυτο που προσφερει ειναι αλαζονας και απληστος

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
και η ηθική το ίδιο , αλλά όλοι γνωρίζουμε τα όρια χωρίς να μας τα προσδιορίζει κάποιος
αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα κ μπορουμε να το ανοιξουμε κ να το συζητησουμε..θα ναι ωφελιμο πιστευω κ θα βγαλει στο φως χρησιμο νοημα για μας..για μας εδω κατι να πουμε

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
αγαπη μου γλυκια ασ μη σταθουμε σε κατι που εγω  πρωσοπικα το εχω σαν το ρευμα και το νερο δλδ το μανικιουρ...και που το χρησιμοποιησα απλως για να επισημανω την σχεση τιμης και ποιοτητας μαζι και με αλλα εξοδα που απαιτουνται γιανα γινει αλα και να εξακολουθει να ειναι καποια τραβεστι

Τα ποσά  που πληρώνει κάθε νοικοκυριό σε ρεύμα και ηλεκτρικό πολλές φόρες απέχουν παρασάγγας από σπίτι σε σπίτι παρόλα αυτά μπορείς να είσαι καθαρός ξοδεύοντας 70 το τετράμηνο σε νερό και να έχεις φως με άλλα τόσα… η να γεμίζεις θερμαινόμενη πισίνα και να μη σε φτάνουν 1000 το μήνα και αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής η οποία βρίσκετε στην παιδία του κάθε ενός αλλά στη ποσότητα.
Όσο για τα ιατρικά και φαρμακευτικά έξοδα που απατούνε και αυτά έχουν μεγάλες διαφορές από άνθρωπο σε άνθρωπο και εξαρτιούνται σε ένα μεγάλο μέρος τους από την αφετηρία του κάθε ενός.

αλλα και στα παρακατω αναφερθεντα...και μιας και πολυ σωστα το λες οτι κανενας δεν μπορει να αποφασιζει για την κοινωνικη θεση του αλλου δεν μπορει ουτε να αποφασιζει για την τιμη του ουτε και να την ταυτιζει με την αξια του.

Εδώ καμάρι μου πιστεύω πως έχεις άδικο και αυτό γιατί ενώ η κοινωνική σου θέση εκπορεύεται από τη στάση ζωής σου και γιαυτο καθορίζετε άμεσα από εσένα και επιβάλετε έμμεσα προς εμάς… η τιμή των υπηρεσιών σου καθορίζετε  άμεσα από τον κανόνα (προσφοράς ζήτησης) της αγοράς και το κοινό που απευθύνεσαι.

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
και η ηθική το ίδιο , αλλά όλοι γνωρίζουμε τα όρια χωρίς να μας τα προσδιορίζει κάποιος

Δηλαδή πιστεύεις πως εσύ με την μάνα μου αναγνωρίζεις τα ίδια ηθικά όρια σε οτιδήποτε; :2funny:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
οπως και να'χει εγω εχω βρει τη φαση μου με αρκετα θυληπρεπες τραλι, που'χα γνωρισει παλια σε δελο, μη-ενχειρησμενο - με 30 ευρω γλυφομαστε/περνιομαστε και χυνουμε - ολα με 30 εουρα !

χαιρετω σας  :rockon:
Αντε και καλους απογονους.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom