alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
εχετε καποιο προβλημα εσεις? ο καθενας με τα γουστα του!! οποτε να λοιπουν τα σχολια επι προσωπικου.
εχετε καποιο προβλημα εσεις? ο καθενας με τα γουστα του!! οποτε να λοιπουν τα σχολια επι προσωπικου.
θελω να παω με μια τρανσεξουαλ με μαγαλα προσοντα.Τι ειναι αυτο που δεν καταλαβεναιτε?
εν παση περιπτωση ξερει κανεις κατι που θα με βοιθουσε να βρω αυτο που ψαχνω?
Συγνώμη alexander33 αλλά πραγμματικά δεν κατάλαβα τι εννοούσες όπως το έγραψες.
Τώρα για Transs με ΜΕΓΑΛΑ Προσόντα (αν είσαι Αθήνα) υπάρχει η Nandia4u !!!!! Εχω διαβάσει σε διάφορα site και εδώ μέσα, πολύ καλά λόγια για την Nandia4u !!! Είναι σε όλα τις Υπέροχοι!!
Kαλύτερα για εσένα να μην πηγαίνεις με όποιαδήποτε Transs μην κολήσεις κάποιο παράσημοκαι τρέχεις φίλε.
Προς hotyan, GM. Τι σας πειράζει εσας τι κάνει ο κάθε ένας με τον κώλο του ? Γιατί ειρωνεύεστε τον κάθε ένα για το τι κάνει με το κορμί του ? Μήπως ζυλεύετε ?
Δεν ξέρετε τι να γράψετε, και κατακρίνετε τους πάντες, λες και σας ζητάνε χρήματα, η την άποψή σας για τις διάφορες transs.
Αφήστε να απαντήσει κάποιος που ξέρει, και θέλει να βοηθήσει τον άνθρωπο.
Αφήστε το στούς άλλους καλύτερα, Δεν το κατέχετε το Αθλημα!!!!
Ευχαριστώ I Love Shemales!
ευχαριστω i love shemales
Καλησπερα παιδες ειμαι μελος του σαιτ αρκετο καιρο, αλλα πρωτη φορα αισθανθηκα την αναγκη να παρεμβω....
Καλησπερα παιδες ειμαι μελος του σαιτ αρκετο καιρο, αλλα πρωτη φορα αισθανθηκα την αναγκη να παρεμβω.... Ρε παλικαρι hotyan α πανε τραβα καμια παχια και ξεφορτωσου μας γιατι μας τα κανες τσουρεκια... ε ρε με κατι τυπακια που εχουμε μπλεξει.... Παλικαρια καλη συνεχεια....... Και respect σε ολο τον κοσμο και τις προτιμησεις του...
Εντάξει βρε σεις αγγόρια , αφού με παρεξηγείτε δεν ξαναασχολεόυμαι αλλο. :S Σόρυ πάντως.
Αντε δείτε αν θέλετε και www.ts-dating.com/lehed/pictures/slider.php?pname=Shemale-Dakotatrans-8243359&userid=82401]ένα ωραίο[/url]!!!!
κατά την ταπινή μου γνώμη.
Πολύ καλό και εγώ θα το έτρωγα το μωρό ....
ελα ρε ειδημων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντάξει βρε αγγόρι μου, σου είπα σορυ μην συχίζεσαι.ελα ρε ειδημων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!