Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

roberto9

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καμια ενημερωση....για σπιτια η studio με τρανς!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τι θράσος ατελείωτο μερικών που ενώ αποκαλύπτονται οι ψευτιές τους εξεκολουθούν να κατηγορούν άλλους... :uglystupid:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μια τσαρκα στην Συγγρου και θα τα βρης ολα τα παλικαρια ????? χαχαχχαχαχα

στο μυστρί το πηλοφόρι στο γιαπί

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έλεος!
Δικά μου είναι τα μαλλιά δεν ειναι περούκα! :rockon:

Κρίνεις εξ'ιδιων τα αλλότρια? :uglystupid:

Βάλε να δούμε καμμιά κανονική σου φωτό όπως εμείς και μετά τα λέμε μπάζο ε μπάζο.

Ωραία να έβαζα και εγώ ψευτικές φωτό και να την έλεγα στους αλλούς που δεν κρύβονται.
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

Bρε αντε να κοροιδεψεις κανενα μαλακα τωρα και ασε τις μαλακιες....... κ δικα σου να ηταν , εχει πολλους μακριμαλληδες μηχανοβιους (καλη ωρα....) ενα λιγοτερο δηλ. τα υπολοιπα δεν τα βλεπουμε?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Bρε αντε να κοροιδεψεις κανενα μαλακα τωρα και ασε τις μαλακιες....... κ δικα σου να ηταν , εχει πολλους μακριμαλληδες μηχανοβιους (καλη ωρα....) ενα λιγοτερο δηλ. τα υπολοιπα δεν τα βλεπουμε?
Τσού ρε Λάκη!  :P

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Φιλε δεν παιζεσαι. Μπραβο σου που την βρηκες την αυθεντικη φωτο γιατι ολα τα μπαζα εδω μας περνανε για μ....ες. Σε ευχαριστουμε.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Όχι τίποτ'άλλο, βγάζει και γλώσσα η αναιδέστατη!!!  :s&m_1: :knuppel: :thefinge:
Ρε συ όχι !
Αποκλείεις να είναι η ίδια Αλικη Veronica ???? ;)
:think: Ίσως πέρα απο τον ωκεανό να κυκλοφορεί με άλλο όνομα, για δικούς της λόγους.
Έχω πάντως εκπλαγεί, γιατί είναι παλαιό μέλος εδώ! :-*
Πάλι λές η TS Veronica να έχει βάλει φωτό της Αλίκης???  :headbang: 
Ξεκαθάρισέ το βρε Αλίκη μια που το πήρε το ποτάμι!!! :dancing:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ όχι !
Αποκλείεις να είναι η ίδια Αλικη Veronica ???? ;)
:think: Ίσως πέρα απο τον ωκεανό να κυκλοφορεί με άλλο όνομα, για δικούς της λόγους.
Έχω πάντως εκπλαγεί, γιατί είναι παλαιό μέλος εδώ! :-*
Πάλι λές η TS Veronica να έχει βάλει φωτό της Αλίκης???  :headbang: 
Ξεκαθάρισέ το βρε Αλίκη μια που το πήρε το ποτάμι!!! :dancing:

Δεν πηρε τιποτα το πόταμι παιδια. Η Αλικη δουλευει στο εξωτερικο εδω και χρονια, το ξερετε ολοι. Εδω δεν μπαινει για επαγγελματικους λογους, το εχει ξεκαθαρισει απο την πρωτη μερα. Καποιος ποσταρε μια αγγελια απο σαϊτ επαγγελματικων γνωριμιων στην Αμερικη. Η "Βερονικα" αφορα μονο την αγορα της Αμερικης, η ΑΛΙΚΗ μιλαει εδω μαζι μας. Η "Βανεσσα" στη Γερμανια ειναι μια αλλη περιπτωση....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν πηρε τιποτα το πόταμι παιδια. Η Αλικη δουλευει στο εξωτερικο εδω και χρονια, το ξερετε ολοι. Εδω δεν μπαινει για επαγγελματικους λογους, το εχει ξεκαθαρισει απο την πρωτη μερα. Καποιος ποσταρε μια αγγελια απο σαϊτ επαγγελματικων γνωριμιων στην Αμερικη. Η "Βερονικα" αφορα μονο την αγορα της Αμερικης, η ΑΛΙΚΗ μιλαει εδω μαζι μας. Η "Βανεσσα" στη Γερμανια ειναι μια αλλη περιπτωση....
Πές τα ντέ και κάπου αμφέβαλα και είχα κάπως και απογοητευτεί !!!
[size=12pt]Αλίκη-GR = Veronika-USA = Vanesa-Deutschland[/size]

Άρα λύθηκε η εξίσωση και όλα καλά! :rockon:

Εγώ θα το δεχθώ, εξάλου νομίζω πως και σε άλλα πράγματα υπάρχει για λόγους μαρκετινγκ διαφορετική ονομασία απο Ήπειρο σε Ήπειρο.
Πχ σε μοντελλα αυτοκινήτων και διάφορα άλλα ..... ;)

Τωρα για Vanesa Γερμανια προσωπικά δεν σε καταλαβαίνω, αν θέλεις εξήγησε τι θες να πείς.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα μουνακια! Ξερει κανεις ποτε θα ανοιξουν οι Κουκλες φετος;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ θα πάω και θα πάρω και αυτόγραφο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(όχι τίποτα άλλο, άμα μιλάει για ασχημομούρες μουτζες να το λέει με σιγουριά η βαλεντίνα  :boobies: )

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

τσου ρε
την ειχα δει καιρο την αλλη αγγελια απο το ΛΑ, αλλα επειδη μας ειχατε αδειασει την γωνια δεν χρειαστηκε να επεμβω
τωρα που αποφασισατε να ξαναρχιζετε να μας τα πρηζετε, να κανετε την αστυνομια του θρεντ και να σχολιαζετε και να κριτικαρετε κακοπροαιρετα ολους τους υπολοιπους ειπα να το φερω στην φορα

γι αυτο και παλι τσου ρε

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τσου ρε
την ειχα δει καιρο την αλλη αγγελια απο το ΛΑ, αλλα επειδη μας ειχατε αδειασει την γωνια δεν χρειαστηκε να επεμβω
τωρα που αποφασισατε να ξαναρχιζετε να μας τα πρηζετε, να κανετε την αστυνομια του θρεντ και να σχολιαζετε και να κριτικαρετε κακοπροαιρετα ολους τους υπολοιπους ειπα να το φερω στην φορα

γι αυτο και παλι τσου ρε

Ελα μωρε το εξυπνο εσυ ..... που τα βρισκεις ολα ...... και νομιζεις τωρα οτι κατι εκανες ....να φωναξω βοηθεια πανεξυπνο μου εσυ τωρα?? η μετα ?????

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τσου ρε

γι αυτο και παλι τσου ρε

Και αν δεν σου αρεσει η κριτικουλα μας .... βρε μην μας διαβαζεις....!!!!!

Οχι δεν θα ανοιγουμε τα ματια σων ανθρωπων...... γιατι εσενα και κατι αλλα κουφετακια εδω σας ενοχλει.... σωπα βρε .... δεν το χερα να το παιζω και εγω η Λολιτα του κωλου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom