αχ...με συγχωρειτε...
απλά δεν μπαινω συχνα στο ιντερνετ γι'αυτό το έγραψα :-
Η ''δουλειά'' βλεπετε
:-* :-* :-*
Κωλοσόρισες Μαίρη!!!
Δείξε μας και λίγο κωλομέρη για να σε γνωρίσουμε καλλίτερα!!!
αχ...με συγχωρειτε...
απλά δεν μπαινω συχνα στο ιντερνετ γι'αυτό το έγραψα :-
Η ''δουλειά'' βλεπετε
:-* :-* :-*
ευτυχως που μου ελυσες την απορια περι φωτο!!! ειχα αρχισει να λολενομαι!!!υγ..τι ειναι το cd η σι ντι οπως ειπες?E και τι θες να πεις με αυτο.........
ευτυχως που μου ελυσες την απορια περι φωτο!!! ειχα αρχισει να !!!υγ..τι ειναι το cd η σι ντι οπως ειπες?
δε σε πιανω? καλο βολι στα κωλαρακια μας??? πια μας?Σι ντι ο αντρας με σλιπακη κ περουκα ...... το παραπανω παληκαρακι λεγεται και αυτο σιντακη.... αντε και καλο βολι στα κολαρακια σας!!!!
Οχι βρε ...... εχουν ξεσαλωσει τα πρωην μπαλαμια..... και βαλενανε την περουκιτσα και ψαχνουν για τεκνα.......
δεν πολυασχολουνται με θεματα υγειας και ασφαλειας σε αντιθεση με τις τρανς..
δε σε πιανω? καλο βολι στα κωλαρακια μας??? πια μας?
Μετα παντα απο την συνευρεση.... πως γινεται να εχεται ξεχασει σχεδον παντα τι ειχε συμβει σε αυτο το στρωματακη πριν λιγο...... μονο εσεις εχεται αυτη την ικανοτητα!!!!
οποιος παει με τραβελι πρεπει και να τον παίρνει?δεν τον εχω καταλαβει αυτο.
aκου να σου πω! εγω προσωπικα δεν εχω παει ποτε! το εχω στα υποψην μου βεβαια αλλα μεχρι τωρα δεν ετυχε!!! τωρα εσενα γιατι σου αρεσει να το λες αυτο δε ξερω!!Γιατι παει τοτε????
Για τα γλυκα ματακια της?
επειδή οι περισσότεροι το κάνουν από "χόμπι" και όχι σαν κύρια εργασίαΓιατί;
να ενημερώσω τον φίλο μας ότι ακόμα και οι γυναίκες εκδιδόμενες αντιμετωπίζουν περίεργους που ζητάνε να τους πηδήξουν με πλαστικές μαλαπέρδεςΓιατι παει τοτε????
να ενημερώσω τον φίλο μας ότι ακόμα και οι γυναίκες εκδιδόμενες αντιμετωπίζουν περίεργους που ζητάνε να τους πηδήξουν με πλαστικές μαλαπέρδες
φαντάσου τι γύνεται με τις trans/cd/etc
Γιατι τον περνει και του αρεσει να τον γαμανε ...... και με το αλλοθι οτι αφου ηταν ντυμενος γυναικα , ηταν γυναικα.......!!!!! οποτε ενοχες ...... μηδεν ........... ειναι αντρας.....................................
έχεις μπει στα μονοπάτια της ακολασίας, μικρό και άβγαλτο κορίτσι
Γιατι παει τοτε????
το τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του δεν το ξέρει κανένας άλλος εκτός του ιδίου.εχετε μια ταση να τα ισοπεδώνετε ολα εσεις.παιζουν και μονο κωλομπαραδες να ξερεις.εχουμε και τρανο παράδειγμα απο εδω.βλεπε μελος......58 .μην εισαι απολυτη.
το τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του δεν το ξέρει κανένας άλλος εκτός του ιδίου.
άλλοστε δικαίωμά του είναι να κάνει ο κάθε ένας ότι θέλει.
και να λέει ότι θέλει,χωρίς να βάλω υποψίες αμφισβήτησης
πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όποιος πάει συστηματικά με τρανς στάνταρ τον έχει φάει κιόλας γι αυτό εξάλου πάει με τράνς και δεν πάει με γυναίκα.
αυτοί που έχουν πάει 1-2 φορές από περιέργεια μπορεί να έχουν κάνει μόνο ενεργητικό ρόλο