Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αν είναι αληθινή-δική της φωτό πάω τρέχοντας και χωρίς να περιμένω δικό σου review. Γιατί όμως η φωτό μου θυμίζει γνωστή shemale πορνοστάρ;;; Αναμένουμε ενημέρωση εναγωνίως.

Οχι φιλε πορνοσταρ ειναι τη λενε Amber Vaughn aka Erica, Taylor
Έχει παίξει σε μια ταινια του 2001
Rogue Adventures #12

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ενα μέλος στο adult.gr με nick tr-games το εχει δοκιμασει κανεις?
Έχει αληθοφανεις φωτο αν και πολυ καλης ποιοτητας μου φαινονται για ερασιτεχνιδα

Για την ΤΟΤΑ  ξερει ακνεις τιποτα?

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Φιλε pisohostis thanx a lot! Θα την καταγγειλω στον webmaster
να σαι καλα και να μας ενημερώνεις! (και ειναι και στην Πατρα η γκομενα)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Φιλε pisohostis thanx a lot! Θα την καταγγειλω στον webmaster
να σαι καλα και να μας ενημερώνεις! (και ειναι και στην Πατρα η γκομενα)

Αν ειδα καλα εχει 2 αγγελιες. Η μια εχει τη πορνοσταρ μονη της και η αλλη μια ερασιτεχνικη φωτο οπου το κανει με καποιον. Στη δευτερη ειναι χαλια γιατι μαλλον ειναι αληθινη η φωτο.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
συνάδελφοι,
κατέχει κανείς κάποια πληροφορία για ένα παιδί με τρελό σώμα ονόματι Βερόνικα?? Βγαίνει αραιά και που πολύ αργά, μετά τις 2 στου Φιξ, μετά το μετρό, καστανόξανθη, πεζή, ευχαριστώ

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε vagabond εγω βρηκα μια τρανς με ψευδονυμο veronica tranw στο kinky club.μου εστειλε και τηλ εποικινωνιας.Δεν ξερω αν λεμε για την ιδια.καλη ητανε?αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει κατι ασ ενημερωσει.παντως απο την περιγραφη μοιαζει να ειναι η ιδια.σημερα θα την παρω τηλ αλλα περιμενω πρωτα μηπως και καποιος συναγωνιστης γνωριζει τιποτα παραπανω

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει να ειναι η ιδια που ειναι και στο ts-dating.com (μου φαινεται ειναι και στο date.gr και σε αλλα παρεμφερη σαιτ). Παντως στο ts-dating.com που παλιοτερα μπορουσες να δεις τα reviews δωρεαν δεν ειχε και τισ καλυτερες κριτικες
αν κανεις το μεγαλο βημα ενημερωσε να ξερουμε και εμεις

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε vagabond εγω βρηκα μια τρανς με ψευδονυμο veronica tranw στο kinky club.μου εστειλε και τηλ εποικινωνιας.Δεν ξερω αν λεμε για την ιδια.καλη ητανε?αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει κατι ασ ενημερωσει.παντως απο την περιγραφη μοιαζει να ειναι η ιδια.σημερα θα την παρω τηλ αλλα περιμενω πρωτα μηπως και καποιος συναγωνιστης γνωριζει τιποτα παραπανω
Σου έχω στείλει pm με πληροφορίες για την Βερόνικα. Πιθανόν να μην σου απάντησα έγκαιρα (πριν την συναντήσεις). Αν έκανες παιχνίδι στείλε εντυπώσεις καθότι έχω να πάω από πέρυσι.
Σε όλα τα παρεμφερή σαιτ η Βερόνικα με το nickname veronika_trans και λοιπά παρόμοια είναι το ίδιο πρόσωπο.

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναύαρχε, χάνεις. τα έχω διαβάσει κι εγώ και δεν ξέρω γιατί τα γράφει. ίσως αν τα είχα διαβάσει πριν την πηδήξω, να την έσβηνα από τις υποψήφιες. ευτυχώς που τα διάβασα μετά.
ΩΧ, τι λες τώρα; Κάνε αναλυτική περιγραφή του ματς που έγινε μαζί της (ή στείλε μου pm).
Μπορεί να έχασα μια μάχη (που ποτέ δεν έδωσα) αλλά δεν έχασα τον πόλεμο. Θα της ρίξω το γάντι και Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

rofolos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα να δω την veronika από κοντά.
Την είδα.
Και έφυγα.
Όντως πιο πολύ c/d είναι παρά τραβέ.

fantomduck

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες με έχετε ιντριγκάρει με όλη αυτή τη φάση με τα τραβέλια και μου φαίνεται θα πάω να δοκιμάσω (να σπρώξω εννοείται) Επείδή είμαι καινούργιος στο σπορ και δεν έχω ιδέα για το που και πως θα βρω κανένα της προκοπής μπορεί κανείς να με διαφωτίσει με κανα τηλέφωνό ή διεύθυνση. Δοκίμασα και από το adult αλλά δεν μου απαντήσανε ακόμα.

Για να δούμε θα ξενερώσω ή θα αρρωστήσω με την πάρτη τους;

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Μάγκες με έχετε ιντριγκάρει με όλη αυτή τη φάση με τα τραβέλια και μου φαίνεται θα πάω να δοκιμάσω (να σπρώξω εννοείται) Επείδή είμαι καινούργιος στο σπορ και δεν έχω ιδέα για το που και πως θα βρω κανένα της προκοπής μπορεί κανείς να με διαφωτίσει με κανα τηλέφωνό ή διεύθυνση. Δοκίμασα και από το adult αλλά δεν μου απαντήσανε ακόμα.

Για να δούμε θα ξενερώσω ή θα αρρωστήσω με την πάρτη τους;

Φιλε μη πας ραντεβου στα τυφλα δηλ απο τηλεφωνο η e-mail.
Μονο σε καμια πιατσα να δεις τι ψωνιζεις (η σε καποιο μπουρδελο).
Μπορει να βρεθεις προ εκπληξεως (πολλα πουστρακια κοτσαρουν μια περουκα κια το παιζουν τρανς).
Εγω εχω καταλαβει οτι κυκλοφορουν στην Ελλαδα μερικα πολυ ωραια κομματια που δυσκολα τα καταλαβαινεις, αλλα ειναι ολα εγχειρισμενα. Μη εγχειρισμενο δυσκολα θα βρεις που να ειναι ωραιο. Αν και Συγγρου δεν εχω περασει ποτε να δω τι παιζει.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Μηπως μπορει καποιος φιλος να μου δωσει το τηλεφωνο της Ποπης?
Αυτη η Τζενιφερ λεει τιποτα?
Σας αρεσουν τα σουβλακια?

Εγω ενας απλως τσατσος του Γραφειου της ΠΟΠΑΡΑΣ που εχει την μια και μοναζικη βιζιτα στην Αθηνα...την Τζενιφερ το θεοκαβλο,το θεομουνο,τη φαντασιωση του καθε ανδρα!!

Ιδου ο νεος chrysargos.
Αβε ΚΑισαρ, οι μελοθανατοι σε χαιρετουν

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω αν το προσεξατε στα σχετικα σαιτ αλλα καταφθανουν τρανς απο το εξωτερικο Ts Petite και Paola di Biase
καλη διασκεδαση

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ιδου ο νεος chrysargos.
Αβε ΚΑισαρ, οι μελοθανατοι σε χαιρετουν
Αλήθεια ρε παιδιά...που χάθηκε αυτή η ψυχή?Μήπως τον πέταξαν έξω οι του site?Ή μήπως τον έκλεισαν σε κανένα Δαφνί?Παίζει και αυτό.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom