Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.897
Πόντοι
7.316
καλα να ρωτησω κατι η ναντια απο καβαλασ με το γυμνασμενο κορμι εχει σπιτι και δεχετε καβαλασ?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
αριστοτελους και πιπινου χθες βραδυ Κορινα...χωρις πολλα λογια...καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

zithos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα συναγωνιστες, τι θα μου συστηνατε για πρωτη φορα? αν καποιος φιλος εχει πληροφοριες[τηλ...διευθυνση]αν θελει ας στειλει pm

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ενδιαφερον. μονο υπαρχει ενα προβλημα στο adult δεν μπορεις να στειλεις πμ και ετσι δεν υπαρχει τροπος επικοινωνιας. εχεις μηπως to email της η αλλο τροπο επικοινωνιας? 
Εγώ γιατί στέλνω κανονικά μήνυμα σε όποιο μέλος με ενδιαφέρει;;; Μήπως δεν έχεις κάνει εγγραφή;

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον δεν καμμια απο τις 2 δεν ειναι η Ναντια που ελεγα. εμφανιζεται στο date με nick ναντιατσιμπουκι και αν καταλαβα καλα, οπως ειπε και ο pitsilman απο στηθος τιποτις.
τεσπα. Η  λιστα που παραθετεις πιο πανω ειναι πολυ καλη. εσυ πια προτεινεις γενικα?
Αυτή που λες εσύ είναι η Νάντια Τσιμπουκομάνα. ʼλλο ανέκδοτο, δεν την έχω πάρει γιατί έχω σπαστεί από αυτά που γράφει ως σχόλια στο προφίλ της στα άλλα σαιτ. Πολύ τουπέ... Η Δανάη είναι μια καλή αρχή και σιγά σιγά ψάχνεις τι σου αρέσει περισσότερο.

Επισκέπτης
ασ μι μιλισουμε για αρχι....γιατι δε θα τελιοσουμε ποτε!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενημέρωση από την μεγάλης διαρκείας εξόρμηση της Παρασκευής. Νωρίς το βράδυ προθέρμανση και πιτσίλισμα στην Jennifer από Πόπη. Μετά τα μεσάνυχτα και για μια ώρα περίπου, πάνω κάτω την πιάτσα της Συγγρού μήπως και εντοπίσω κάνα καλό τραβέλι. Την Μάνια και την Στέλλα δεν μπορούσα να τις πετύχω στο τηλέφωνο όλη μέρα και είπα να ψάξω μήπως τις βρω εκεί αλλά ήμουν άτυχος. Έψαξα για την Μέλι με το ασημί corolla ή την Kelly με το ασημί Α3 αλλά πάλι τζίφος. Επειδή η ώρα περνούσε και έπρεπε να πάμε και για 'φραπεδάκι' στα διπλανά μαγαζάκια, ο κλήρος έπεσε στην... ξανθιά Αγάπη. ΠΙΠΙΝΙ. Με κέρδισε το όμορφο και πρόστυχο μουτράκι της και ωραίο ροζ-φούξια μπικίνι με παγιέτες. Ήταν σε ένα σκούρο μπλε (για Opel Tigra μου έφερνε-ήταν μισοδιαλυμένο από τρακάρισμα, χωρίς προφυλακτήρες, μαύρη σακούλα σκουπιδιών αντί για τζάμι συνοδηγού κλπ). 50 στο αμάξι-80 στο σπίτι της. Διάλεξα σπίτι για άνεση, ήταν καμιά 500αριά μέτρα μακριά. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο και την ακολούθησα (τότε την είδα ολόσωμη) άρχισε να με  "ανεβάζει". Πολύ αδύνατη αλλά χαμηλοκάβαλο τζινάκι με το στρινγκάκι απ' έξω και ξέκωλο κούνημα. Στο ασανσέρ μου έβγαζε προκλητικά την γλώσσα με το καρφάκι. Πίρσιν στο αφαλό και πλάι από το κάτω χείλη. Δυο-τρία τατού και ένα χαμηλά πίσω. Στήθος 2άρι τούμπανο, λόγχη φυσιολογικού μεγέθους. Στην πίπα ήταν πολύ υπομονετική και εργάτρια αλλά θέλει δουλειά ακόμα (έχει χρόνο γιατί, όπως τουλάχιστον λέει, είναι μόλις 19 χρονών-μόλις της ήρθε το χαρτί να παρουσιαστεί φαντάρος :dancing:). Hot της πίπας το καρφί στην γλώσσα το οποίο το δουλεύει πολύ καλά. Ααα, και το προφυλακτικό που βάζει με το στόμα. Τέλειωμα στα τέσσερα και γρήγορη αποχώρηση για ποτάκι. Συνέχεια στο BabyO Gold και το χάραμα με βρήκε στο Lido με "φραπεδάκι" :jerking: από την ΒραζιλιανοΣέρβα Μελίνα (aka Λίνα). Σήμερα το πρωί ακόμα σέρνομαι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Babbino1982

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Σε απαντηση του χρηστη Admirallxxx.φιλε μου αν λεμε την ιδια Χαρα , αυτη βρισκετε στον οικο ανοχης που ειναι στην οδο Μυτιληνης 23Α και Πατησιων.Ομως απο οτι ξερω δουλευει μονο πρωι και μονο Πεμπτη και Παρασκευη.

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σε απαντηση του χρηστη Admirallxxx.φιλε μου αν λεμε την ιδια Χαρα , αυτη βρισκετε στον οικο ανοχης που ειναι στην οδο Μυτιληνης 23Α και Πατησιων.Ομως απο οτι ξερω δουλευει μονο πρωι και μονο Πεμπτη και Παρασκευη.
Φίλε μου σε ευχαριστώ. Έχω περάσει από εκεί άλλη όμως μέρα. Θα περάσω τότε που λες να δω και θα γράψω review.
Thanks.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπον χθες βρηκα στο adult μια με πολυ καλη φωτογραφια την trans_ioanna. Την ξερει κανεις? εστειλα μαιλ και λεω να την δοκιμασω... και θα στειλω ενημερωση! Θαρσειν χρη

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον χθες βρηκα στο adult μια με πολυ καλη φωτογραφια την trans_ioanna. Την ξερει κανεις? εστειλα μαιλ και λεω να την δοκιμασω... και θα στειλω ενημερωση! Θαρσειν χρη
Αν είναι αληθινή-δική της φωτό πάω τρέχοντας και χωρίς να περιμένω δικό σου review. Γιατί όμως η φωτό μου θυμίζει γνωστή shemale πορνοστάρ;;; Αναμένουμε ενημέρωση εναγωνίως.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
881
Πόντοι
86
Ρε παιδες εκανα μια βολτα την παρασκευη στην Καβαλας και ειδα ενα μωρο ονοματι Βερα.Δεν ηταν σε αμαξι ειχε σωματαρα και πολυ καλο βυζι.Οποιος ξερει για αυτην να ενημερωσει.

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδες εκανα μια βολτα την παρασκευη στην Καβαλας και ειδα ενα μωρο ονοματι Βερα.Δεν ηταν σε αμαξι ειχε σωματαρα και πολυ καλο βυζι.Οποιος ξερει για αυτην να ενημερωσει.
Αν είναι η μουνάρα Βέρα Λάμπρου από το "Βέρα στο δεξί" πάω πετώντας. Χα Χα Χα

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
881
Πόντοι
86
Οταν κανουμε πλακα κανουμε πλακα και οταν μιλαμε σοβαρα σοβαρα.Αν καποιος ξερει κατι για αυτην την Βερα ας μας πει να μαθουμε

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Αυτή που λες εσύ είναι η Νάντια Τσιμπουκομάνα. ʼλλο ανέκδοτο, δεν την έχω πάρει γιατί έχω σπαστεί από αυτά που γράφει ως σχόλια στο προφίλ της στα άλλα σαιτ. Πολύ τουπέ... Η Δανάη είναι μια καλή αρχή και σιγά σιγά ψάχνεις τι σου αρέσει περισσότερο.
Ναύαρχε, χάνεις. τα έχω διαβάσει κι εγώ και δεν ξέρω γιατί τα γράφει. ίσως αν τα είχα διαβάσει πριν την πηδήξω, να την έσβηνα από τις υποψήφιες. ευτυχώς που τα διάβασα μετά.

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οχι, η Κλαιρη ειναι μια χαρα γυναικα, δοθλευει ακομα Βουλιαγμενης?

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
PE φιλε loo δοσε μια περιγραφη ποσ ητανε η βερα...ξανθια μαυρομαλα...ψηλη κοντη΄΄΄΄΄ποσ....παντοσ εγο επειδη μενο περιστερι και κανο σηχνα τσαρκεσ απο καβαλασ..ςχο δει 2 ξανθα με καλα σοματακια που τα κανουν ολα .....και εινε και οι 2 μεσα σε ενα αμαξι....30-η μια....50-και οι 2..μου ειχανε πει....μηποσ ειχε παει η μια για γαμησει και οι αλοι εκανε τσαρκεσ χορισ αμαξι........

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
881
Πόντοι
86
Μπα οχι τις ειδα και αυτες αλλα δεν μου αρεσαν.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
881
Πόντοι
86
Η Βερα ειναι καστανοξανθη και σχετικα ψηλη.Ηταν απο την μερια που τα αμαξια πανε προς Κορινθο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom