Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια τα μηνυματα σας στα pm.ειναι ασυληπτα!!! σας ευχαριστω παρα πολυ!!! ειλικρινα ειστε απιστευτοι και μοναδικα πλασματα!!!
Τοσο καιρο δεν ηθελα να βαζω καποιες φωτος μου , γιατι και δεν ηθελα να φερω σε δυσκολη θεση τα κοριτσια εδω... Και θα εμπαινα και σε διαδικασιες να υποστηριξω οτι υπαρχω, οπως και να εχει το εκανα και νοιωθω και καλα!!!
Μπορει να μην γνωριζω κανεναν απο εσας , αλλα ειστε ενα κοματι της Ζωης μου!!!

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αλικη πως θα σε γνωρισουμε απο κοντα?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βρε παιδια εχω μια απορια...

Αυτο το πολυγραφοτατο κοριτσι η Λιλα που εξαφανιστηκε; Εκει που ειχε ανακυρηχθει βασιλισσα του θρεντ ξαφνικα χαθηκε αδοξα...

Λετε να ηταν ανυπαρκτο προσωπο που το δημιουργησαν καποιοι-καποιες για να μας δειξουν οτι υπαρχουν και χειροτερα;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βαλεντινα τα σχόλια μου για το συγκεκριμένο άτομο που λέγετε Λιλα  τουλάχιστον τα δικά μου υπάρχουν παντού κάτω από φωτος της. Που είναι σιχαμερές. Όπως και πολλών άλλων.  Δεν συνηθίζω να βάζω κωλοτρυπιδες στις οθόνες κανενός. Και η Λιλα έφυγε γιατί της έκανα καταγγελίες διότι δημοσίευσε φωτός μου στο φόρουμ που τις είχε παραμορφοση και τις έκαναν παρατήρηση. Αν θες ρώτα τον Αλεξ που έκανα την καταγγελία. Και που μετα τις εσβησε.  Και να λήξει το θέμα.  Κοιταχτε λιγο τον Εαυτο σας και αφηστε με εμενα. Δεν ειμαι Καραμελα.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Δαναη μου εσυ εισαι η πιο γλυκια καραμελιτσα εδω μεσα μωρο μου... :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βαλεντινα τα σχόλια μου για το συγκεκριμένο άτομο που λέγετε Λιλα  τουλάχιστον τα δικά μου υπάρχουν παντού κάτω από φωτος της. Που είναι σιχαμερές. Όπως και πολλών άλλων.  Δεν συνηθίζω να βάζω κωλοτρυπιδες στις οθόνες κανενός. Και η Λιλα έφυγε γιατί της έκανα καταγγελίες διότι δημοσίευσε φωτός μου στο φόρουμ που τις είχε παραμορφοση και τις έκαναν παρατήρηση. Αν θες ρώτα τον Αλεξ που έκανα την καταγγελία. Και που μετα τις εσβησε.  Και να λήξει το θέμα.  Κοιταχτε λιγο τον Εαυτο σας και αφηστε με εμενα. Δεν ειμαι Καραμελα.

Eπειδη ειμαι ΚΥΡΙΑ δεν θα απαντησω καν οτι εγω δεν αναφερθηκα σε προσωπα και οτι κανεις δεν εχει παρει εργολαβια την ασχημια και την απαραδεκτη αισθητικη.

Θα αρκεστω σε ενα απλο...

ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Παρασκευή βράδυ λοιπόν & στην καθιερωμένη βόλτα απο τα στέκια, Καβάλας βλέπω 4 τραβεστά στημένα σε απόσταση 10 μέτρων η μία απο την άλλη. Νέα πρόσωπα. Σταμάτάω στην πρώτη, ρωτάω, 30 μου λέει, με προφορά Βουλγάρικη ή κάτι τέτοιο.
εκεί λοιπόν εμφανίζεται η γνωστή γραία Αλόμα, και με αρχίζει στο ψήσιμο, τι καλές που είναι κλπ. :helpplea:
Τσατσά των εκ Βουλγαρίας τράνς λοιπόν η Αλόμα. :cheesy:
Εννοείται ότι λάκισα τροχάδην. :rockon:

astreax

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
αυτο που δεν καταλαβαινω με τις τραβεστι/τρανσεξουαλ ειναι πως γινεται το ονειρο σου να ειναι να κοψεις το πουλι σου (η απλα να βαλεις βυζια) για να γινεις μετα πουτανα στο δρομο, αυτη ειναι η φιλοδοξια μιας ολοκληρης ζωης; να γινεις πουτανα;

υπαρχει καμια τρεβεστι που να ζει κανονικη ζωη οπως ολος ο κοσμος; με εναν ταπεινο μισθο 700 ευρω σε κανονικη δουλεια η ολες ειναι του ευκολου κερδους, δυο πουτσους 200 ευρω και βγηκε το μεροκαματο

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αδερφε εδω δε συννενοουμαστε οι στρειτ μεταξυ μας,τα τραβελια θα καταλαβουμε?

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
υπαρχει καμια τρεβεστι που να ζει κανονικη ζωη οπως ολος ο κοσμος; με εναν ταπεινο μισθο 700 ευρω σε κανονικη δουλεια η ολες ειναι του ευκολου κερδους, δυο πουτσους 200 ευρω και βγηκε το μεροκαματο
όχι.

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βασικα υπαρχει. ειχα δει μια στη τατιανα(ουστ!)που εχει η δουλευει σε βιβλιοπωλιο με βιβλια γυρω απο την κουλτουρα τους.ειναι και γνωστη ακτιβιστρια στο χωρο τους.βεβαια η συντρπτικη πλειοψηφια οντως πουλαει κουλουρι για να ζησει.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Eπειδη ειμαι ΚΥΡΙΑ δεν θα απαντησω καν οτι εγω δεν αναφερθηκα σε προσωπα και οτι κανεις δεν εχει παρει εργολαβια την ασχημια και την απαραδεκτη αισθητικη.

Θα αρκεστω σε ενα απλο...

ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;

:shit: Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!  ρρρ...ρρ..ρ.

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
βασικα υπαρχει. ειχα δει μια στη τατιανα(ουστ!)που εχει η δουλευει σε βιβλιοπωλιο με βιβλια γυρω απο την κουλτουρα τους.ειναι και γνωστη ακτιβιστρια στο χωρο τους.βεβαια η συντρπτικη πλειοψηφια οντως πουλαει κουλουρι για να ζησει.
Σωστός το επιβεβαιώνω. Η Αλέξια στη Δρούζα τόπε ότι στα Γιάννενα πούλαγε κουλούρια για να βοηθήσει το σπίτι της!
Η παλιά ηπειρώτικη ευχή ΄΄και κουλουρτζής στην πόλη΄΄ έπιασε τόπο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
:idiot:
ξέρουν ότι το κουλουράκι τους πουλάει, οπότε είναι μονόδρομος η εργασία  :birdman:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που δεν καταλαβαινω με τις τραβεστι/τρανσεξουαλ ειναι πως γινεται το ονειρο σου να ειναι να κοψεις το πουλι σου (η απλα να βαλεις βυζια) για να γινεις μετα πουτανα στο δρομο, αυτη ειναι η φιλοδοξια μιας ολοκληρης ζωης; να γινεις πουτανα;

εσυ που εχεις αυτες τις απορειες απαντησε μου σε μια απλη ερωτηση........αν εισουν εργοδοτης θα επερνες στην επιχηρηση σου να εργαστει μια τραβεστι με την εμφανηση που εχει και αντρικα στοιχεια ταυτοτητας????????????????????ελαχιστες ειναι αυτες που δουλευουν κανονικα και αυτο επιδη ειχαν πιασει δουλεια στον δ.τομεα πριν γινουν τραβεστι και μετα την μονιμοποιηση εκαναν τις αλαγες τους..οσο για τον ιδιοτηκο τομεα ελαχιστες παλι και αυτο επιδη βρηκαν τις επιχηρησεισ τους απο την οικογενεια τους....η ελλαδα ειναι πολυ πισω ακομα οσο αφορα τον εργασιακο τομεα των τραβεστι

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά, μπορεί έστω και ένας να πιστοποιήσει ότι η αλίκη εναι αληθινό πρόσωπο? Την έχει δει από κοντα έστω και ένας απο εδώ?

tseligas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσυ που εχεις αυτες τις απορειες απαντησε μου σε μια απλη ερωτηση........αν εισουν εργοδοτης θα επερνες στην επιχηρηση σου να εργαστει μια τραβεστι με την εμφανηση που εχει και αντρικα στοιχεια ταυτοτητας????????????????????ελαχιστες ειναι αυτες που δουλευουν κανονικα και αυτο επιδη ειχαν πιασει δουλεια στον δ.τομεα πριν γινουν τραβεστι και μετα την μονιμοποιηση εκαναν τις αλαγες τους..οσο για τον ιδιοτηκο τομεα ελαχιστες παλι και αυτο επιδη βρηκαν τις επιχηρησεισ τους απο την οικογενεια τους....η ελλαδα ειναι πολυ πισω ακομα οσο αφορα τον εργασιακο τομεα των τραβεστι
το να γινεις τραβεστι η αδερφη και το τι ονειρα εχεις δεν με απασχολει....γενικα δεν μου πεφτει λογος το πως σκεφτεται ο καθενας....εχεις δικιο απολυτο ομως...η ελληνικη κοινωνια σε καμια περιπτωση δεν ειναι ικανη να δεχτει στον-εκτος πορνειας- εργασιακο τομεα τραβεστι...νομιζω ομως οτι και οι τραβεστι διαχωριζουν την πορνεια ως δουλεια ως σεξ και ως ερωτα...παντως εγω το βρισκω σουπερ να συνδοιαζεις το χομπι με τη δουλεια....για σκεψου να πηδαγαμε ολη μερα και να μας πληρωνανε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom