You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Kalispera se olous,
Alikaki eisai thea, kai ego apo xania eimai alla den se exo dei pouthena, pou sixnazeis??
Pou boro na do perrisoteres photo sou??
Rakakias
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.
Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.
Ευχαριστώ
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σε όλους,
Αλίκη είσαι θεά, και εγώ από Χανιά είμαι αλλά δεν σε έχω δει πουθενά, που βγαίνεις??
Που μπορώ να δω μερικές φωτογραφίες σου??
Ρακακιάς
τραβα στα ζωνιανα εκει κρυβετε
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
panau
παναθεμα σετραβα στα ζωνιανα εκει κρυβετε
Φάτε μάτια ψάρια! Πολύ καλή είναι βρε Βούδα αλλά, πως γίνεται με αυτήν το test drive?αλικη χανια εναντιον
www.lido-palace.com/gallery/index.php?option=com_expose&Itemid=26&album=10]Βανεσα απο Λιντο Παλας[/url]
μια ευγενικη χορηγια του περιοδικου ΛΙΤΡΟ
Ενω με την Αλίκη όλα γίνονται...
μαλλον το αντιθετο φιλε
Φάτε μάτια ψάρια! Πολύ καλή είναι βρε Βούδα αλλά, πως γίνεται με αυτήν το test drive?
Ενω με την Αλίκη όλα γίνονται...
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μουναρος
μοιαζει?
Αυτή είναι τραβέλι?
Συνημμένα
ειναι , πως δεν ειναι
τι σχεση εχει με το θρεντ και την διαφημιζει εδω ο φιλος καταλαβε κανεις?δεν ειναι τραβελι ,ειναι?
ειναι , πως δεν ειναι
Ειναι?????
Ε τοτε ξερει να το κρυβει πααααρα πολυ καλα!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν ειναι τρανς. Πλακα κανουν τα παιδια. Αν ηταν τρανς καποια θα την ηξερε. Ρωτησα παντου. Συγγρου, Καβαλας. Δεν την ξερει κανεις. Δεν υπαρχει.
Δεν ειναι τρανς. Πλακα κανουν τα παιδια. Αν ηταν τρανς καποια θα την ηξερε. Ρωτησα παντου. Συγγρου, Καβαλας. Δεν την ξερει κανεις. Δεν υπαρχει.
Ααααα...με μπερδεψατε.
Παω να συνεχισω τις Candid fotos.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να με ακους εμενα μωρο μου. Αν ειναι ομορφη και δεν ανηκει στον κυκλο μου απλα δεν υπαρχει. Πολυ πρακτικο συστημα....
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Να με ακους εμενα μωρο μου. Αν ειναι ομορφη και δεν ανηκει στον κυκλο μου απλα δεν υπαρχει. Πολυ πρακτικο συστημα....
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Λογικο ειναι.
Ο καθενας στο στοιχειο του....
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν πιστευω να ισχυριζεσαι οτι τα δικα σου σχολια ειναι πιο αξιοπιστα απο τα δικα μου... Εξαλλου εγω ειμαι τρανσεξουαλ και ειμαι ΜΕΣΑ στον χωρο, ενω εσυ... τι ακριβως ειπαμε οτι εισαι εσυ; Ολο το ξεχναω....
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K