Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αφου οπωσ λεσ υπαρχεισ σε σαιτ αποδειξε την υπαρξη σου απλα για να το βουλωσουμε αλλα αφου δεν υπαρχεισ θα δεχεσαι τα σχολια!

Γλυκα μου οπου θελω εγω το δειχνω δεν ειμαι ανοητη και δεν χρειαζεται να αποδειξω τιποτα για εμενα σε κανεναν σας........

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μα το οξυμορο ειναι οτι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!
και το μονο που κανεις ειναι να κραζεις τις αλλες που δεν εχω ασχοληθει καν
και ειδα ενα βιντεακι που εχεις βαλει κ ειδα εναν ψηλο τρελλοπουστα που χορευει σαν τρελλος στο δρομο, αν εισαι ετσι τοτε καταλαβαινω γιατι λες οσα λες, γιατι κ εσενα αναλογουν μαλλον οι ιδιοι χαρακτηρισμοι κ νομιζεις οτι εισαι θεα....
lol

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μα το οξυμορο ειναι οτι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!
και το μονο που κανεις ειναι να κραζεις τις αλλες που δεν εχω ασχοληθει καν
και ειδα ενα βιντεακι που εχεις βαλει κ ειδα εναν ψηλο τρελλοπουστα που χορευει σαν τρελλος στο δρομο, αν εισαι ετσι τοτε καταλαβαινω γιατι λες οσα λες, γιατι κ εσενα αναλογουν μαλλον οι ιδιοι χαρακτηρισμοι κ νομιζεις οτι εισαι θεα....
lol

Αποτι βλεπω εισαι εντελως ασχετος.....
αυτη ηταν ενας τρελος και ψηλος......
και αυτες εδω που βλεπεις τοτε τι ειναι ..............

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σε βουλωσα και παω για τελικο!
μαντσεστερ τσελσυ

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ελπιζω αυτη να μην ειναι για εσενα κανενας αλητοπουστας........

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρε παιδια τι ψαχνετε να βρειτε;δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο σε καποιον να καταλαβει ποιες ειναι οι μουφες και ποιες οχι,μονο και μονο τα ποστ που κανουν βγαζεις ακρη!!!αντε να παμε να δουμε το ματσακι!!!καλα να περνατε ολοι-ολες

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλα μην δεινεις ενα παραδειγμα το οποιο μπρει να αποτελει και εξαιρεση!!
απ οτι ειδα ολες εχουνε κατι πλαταρες λες και ειναι ξυλοκοποι!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

ρε κιτσο ,τι μας τα δειχνεις αυτα τα βιντεο??να μας πεισεις γιατι ?οτι υπαρχουν και αλλες τρανς?
σιγα την αποκαλυψη.......
αντε τραβα να αρμεξεις κανα προβατο να πουμε που μας εβαλες εδω μια φωτο και μας το παιζεις και τρανς :jerking:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε κιτσο ,τι μας τα δειχνεις αυτα τα βιντεο??να μας πεισεις γιατι ?οτι υπαρχουν και αλλες τρανς?
σιγα την αποκαλυψη.......
αντε τραβα να αρμεξεις κανα προβατο να πουμε που μας εβαλες εδω μια φωτο και μας το παιζεις και τρανς :jerking:
καλος μας ηρθες ΕΘΝΙΚΟΣ STAR μας ελυψες βρε

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εθνικε μου την Καλησπερα μου. Δεν χρειαζεται να σου πω οτι το χαμογελο σου μου ελυψε. Μαυρη Πετρα. Με Τραβελια πας εσυ Εθνικε?? Σου αρεσουν?? Με λιγα λογια τα ξεκοκαλιζης????

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• kmutr.jpg
    kmutr.jpg
    146,5 KB · Εμφανίσεις: 19

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Bρε χαζουλι ποιος ειπε οτι εσεις οι καμια δεκαρια που μπαινετε και λετε ολες τις μαλακιες..... συν οι κλωνοι απο τα κουκλακια εδω μεσα ειστε μονο.....
υπαρχουν εκατονταδες που ποτε δεν κανουν τους εξυπνους και τους γαμιαδες , που ερχονται σε επικοινωνια μαζι μου, (οπως και με ολες τις αλλες...)
Εννοειτε οτι εχω και δικο μου σαιτ και  φωτο σε γραφεια στο ιντερνετ.... αλλα για πιο λογο να το παιξω λυγουρι και να κερδισω τι ..... απο τους καμια δεκαρια Αντρες!!!  που το πεζεται εδω μεσα....
γι αυτο χαλαρωστε λιγο εσεις....... και παρτε τα κουκλακια εκει μεσα , που περνατε ομορφα!!! Και νιωστε λιγο τον Ερωτα το καλοκαιρι ηρθε.......!!!

το γράψιμο σου μου θυμίζει την VALENTINA STAR TRANS  :2funny: :2funny:
Λες???? :jerking: :jerking: :jerking:

ειδικά το τελευταίο για το καλοκαίρι :uglystupid:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μα, βαλεντινα και αλικη ειναι το ιδιο ατομο εδω μεσα.....
ποιος ακριβως δεν ξερουμε....καποιος απο το σαιτ η καποιος τρελοπουστης σαν τη λιλα :2funny: :2funny:

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μα, βαλεντινα και αλικη ειναι το ιδιο ατομο εδω μεσα.....
ποιος ακριβως δεν ξερουμε....καποιος απο το σαιτ η καποιος τρελοπουστης σαν τη λιλα :2funny: :2funny:
αφου ειναι τρια  σε ενα...αλικη χανια-βαλεντηνα σταρ τρανς και σουζανα ειναι το ιδιο ατομο....δεν μας ειπε πως πηγε η εγχυριση του μουνιου στο ματζεστερ που πηγε τις αλλες να το κανουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom