You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
τι συμβολιζει μωρακι το τατου σου?
Ναι μωρο μου εχω τατοο γιατι?? Βλεπω τα οπλα τα βγαλαμε. ;)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ειναι ενα κομματι απο Alienτι συμβολιζει μωρακι το τατου σου?
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
οξω πουσταρεσ τοουλαχιστον εσυ δεν το παιζεισ trans σαν τον αλλο τον πουστη που κρυβεται πισω απο fake φωτογραφιεσ!αν εχει τα κοτσια ασ βγει στο msn να τον δουμε με καμερα αν υπαρχει!
τελικα εισαι μουναρος.σε παρεξηγησαν
από τη στιγμή που δουλεύει εξωτερικό και μένει εκεί η δεσποινίς Αλίκη, γιατί δε βάζει στο άβατάρ της μία κοντινή φωτό της ή να δίνει το msn της ώστε να βγουν μερικά μέλη και να μας πουν ότι όντως είναι αληθινή;
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
από τη στιγμή που δουλεύει εξωτερικό και μένει εκεί η δεσποινίς Αλίκη, γιατί δε βάζει στο άβατάρ της μία κοντινή φωτό της ή να δίνει το msn της ώστε να βγουν μερικά μέλη και να μας πουν ότι όντως είναι αληθινή;
Εχεις δικιο δεν εχω βαλει ποτε μια κοντινη μου φωτο.......
ειμαι πολυ ασχημη για να βαλω......
Γλυκε μου εγω δεν ειμαι το λυγουρι του forum.... ουτε ο τσατσος......εγω δουλευω εκτος Ελλαδος και απλα δεν εχω αναγκη κανεναν σας ... ημουν και ειμαι απλα για να λεω την αποψη μου και μονο!!!
Τωρα αν καποια μελη εχουν το msn αυτο αφορα εμενα και αυτους που το εχουν.....
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Εχεις δικιο δεν εχω βαλει ποτε μια κοντινη μου φωτο.......
Γλυκε μου εγω δεν ειμαι το λυγουρι του forum.... ουτε ο τσατσος......εγω δουλευω εκτος Ελλαδος και απλα δεν εχω αναγκη κανεναν σας ... ημουν και ειμαι απλα για να λεω την αποψη μου και μονο!!!
δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σου
οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες..όλοι έχουν απο μια
ο κώλοςς σου μας ενδιαφέρει και το στόμα σου αρκεί να είσαι εσύ στη φώτο και πόσο τα κοστολογείς
τα δίνεις???? καλώς
δεν τα δίνεις???? στα αμελέτητα μας
kavlasyros
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ολες οι κορυφαιες τρανς, οοοοοολου του κοσμου, εχουν σε ενα τουλαχιστον σαιτ γνωριμιων, αγγελια με φωτογραφιες (ή τις περισσοτερες φορες εντελως προσωπικο σαιτ). Η γλυκια Αλικη προφανως ειναι υπερανω..... Ή μηπως ειναι μουφα η ιστορια???? Σαν δεν ντρεπομαι που σκεφτομαι τετοια πραγματα!!!!!!
εχεις πολυ βρωμικο μυαλοολες οι κορυφαιες τρανς, οοοοοολου του κοσμου, εχουν σε ενα τουλαχιστον σαιτ γνωριμιων, αγγελια με φωτογραφιες (ή τις περισσοτερες φορες εντελως προσωπικο σαιτ). Η γλυκια Αλικη προφανως ειναι υπερανω..... Ή μηπως ειναι μουφα η ιστορια???? Σαν δεν ντρεπομαι που σκεφτομαι τετοια πραγματα!!!!!!
gabrielathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Danai you've got pm...:-)
gabrielathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Danai you've got a second pm...:-)
τοτε βρε κοπελια αφου δεν εχεις αναγκη κανεναν και δε βαζεις φωτο μην μας το παιζεις και καλλονηΕχεις δικιο δεν εχω βαλει ποτε μια κοντινη μου φωτο.......
Τωρα αν καποια μελη εχουν το msn αυτο αφορα εμενα και αυτους που το εχουν.....
αραξε λιγο, ηρεμησε
ισα ισα αυτα που λες και δεν κανεις καλα κανει ο κοσμος κ αμφιβαλει
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
τοτε βρε κοπελια αφου δεν εχεις αναγκη κανεναν και δε βαζεις φωτο μην μας το παιζεις και καλλονη
αραξε λιγο, ηρεμησε
ισα ισα αυτα που λες και δεν κανεις καλα κανει ο κοσμος κ αμφιβαλει
αν υπαρχει καποιο μελοσ που την εχει δει στο msn ασ βγει να το δηλωσει αλλα παπαρια μια ψυχανομαλη αδελφη ειναι που δεν υπαρχει.αν ηταν παντωσ trans διεθνησ βλεπε nantia4u θα υπηρχε σχετικη φωτο σε site.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Bρε χαζουλι ποιος ειπε οτι εσεις οι καμια δεκαρια που μπαινετε και λετε ολες τις μαλακιες..... συν οι κλωνοι απο τα κουκλακια εδω μεσα ειστε μονο.....
υπαρχουν εκατονταδες που ποτε δεν κανουν τους εξυπνους και τους γαμιαδες , που ερχονται σε επικοινωνια μαζι μου, (οπως και με ολες τις αλλες...)
Εννοειτε οτι εχω και δικο μου σαιτ και φωτο σε γραφεια στο ιντερνετ.... αλλα για πιο λογο να το παιξω λυγουρι και να κερδισω τι ..... απο τους καμια δεκαρια Αντρες!!! που το πεζεται εδω μεσα....
γι αυτο χαλαρωστε λιγο εσεις....... και παρτε τα κουκλακια εκει μεσα , που περνατε ομορφα!!! Και νιωστε λιγο τον Ερωτα το καλοκαιρι ηρθε.......!!!
υπαρχουν εκατονταδες που ποτε δεν κανουν τους εξυπνους και τους γαμιαδες , που ερχονται σε επικοινωνια μαζι μου, (οπως και με ολες τις αλλες...)
Εννοειτε οτι εχω και δικο μου σαιτ και φωτο σε γραφεια στο ιντερνετ.... αλλα για πιο λογο να το παιξω λυγουρι και να κερδισω τι ..... απο τους καμια δεκαρια Αντρες!!! που το πεζεται εδω μεσα....
γι αυτο χαλαρωστε λιγο εσεις....... και παρτε τα κουκλακια εκει μεσα , που περνατε ομορφα!!! Και νιωστε λιγο τον Ερωτα το καλοκαιρι ηρθε.......!!!
καμια δεν εχω παρει απο εδω μεσα οπως επισης κοιτα και τα μηνυματα που εχω ποσταρει μεχρι τωρα κ επισης ποσο καιρο ειμαι μελος εδω μεσα
οτι σου ειπα στο λεω ως ουδετερος εδω μεσα κ ειμαι πεπεισμενος οτι εισαι μουφα τελικα
πολυ απλα γιατι πουλας μουρη, μετα λες οτι εισαι απο αλλου κ μετα λες δε βαζεις φωτο να σε δουμε λες και θα σε δει κανενας εκει που εισαι, αντιφατικα εντελως αυτα που λες!
ασε που δε βλεπω κανεναν απο εδω μεσα να σε υπερασπιζεται που να σε ξερει και εννοω μελος παλιο οπως εγω
οτι σου ειπα στο λεω ως ουδετερος εδω μεσα κ ειμαι πεπεισμενος οτι εισαι μουφα τελικα
πολυ απλα γιατι πουλας μουρη, μετα λες οτι εισαι απο αλλου κ μετα λες δε βαζεις φωτο να σε δουμε λες και θα σε δει κανενας εκει που εισαι, αντιφατικα εντελως αυτα που λες!
ασε που δε βλεπω κανεναν απο εδω μεσα να σε υπερασπιζεται που να σε ξερει και εννοω μελος παλιο οπως εγω
και λεω παλιο και οχι καινουργιο γιατι σιγουρα θα ειναι κλωνος σου
και εγω χαλαρος ειμαι, αλλιως θα με εβλεπες να ποσταρω συνεχεια και να κανακευω τις αλλες εδω μεσα κλπ
εσυ το παιζεις μουρη και την λες στις αλλες που ας ειναι οπως θελουν
σιγουρα υπαρχουν καλυτερες αλλα και εδω μενουν κ δειχνονται
ηθελα να'ξερα, γιατι το παιζεις θεα κ προσπαθεις να μας πεισεις αλλα δε δειχνεις κοντινη φωτό;
Παλι φοβερη αντίφαση!
και εγω χαλαρος ειμαι, αλλιως θα με εβλεπες να ποσταρω συνεχεια και να κανακευω τις αλλες εδω μεσα κλπ
εσυ το παιζεις μουρη και την λες στις αλλες που ας ειναι οπως θελουν
σιγουρα υπαρχουν καλυτερες αλλα και εδω μενουν κ δειχνονται
ηθελα να'ξερα, γιατι το παιζεις θεα κ προσπαθεις να μας πεισεις αλλα δε δειχνεις κοντινη φωτό;
Παλι φοβερη αντίφαση!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
αφου οπωσ λεσ υπαρχεισ σε σαιτ αποδειξε την υπαρξη σου απλα για να το βουλωσουμε αλλα αφου δεν υπαρχεισ θα δεχεσαι τα σχολια!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K