Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ναι, αλλα κοιτα κατω απ το αβαταρ μου..
Το εχω δη αυτο στο αβαταρ σου παπα μου και μπορω να σου πω οτι εχω συζητηση και οχι μονο, με αγορακια τετοια, που παρεπιπτοντως ειναι ολα πολυ ομορφα.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
βρε δαναη αν πηδαγαν αυτες εμεις τι θα καναμε?
Βρε κουκλα μου τις εχουν παρη χαμπαρη τις γυναικες τι θελουν για να ειναι μαζη τους. Γεματη τσεπη αλλιως και κουκλος να εισαι δεν αξιζης μια. Και ποιος ξεδιπλωνη στις γυναικες ολες του τις φαντασιωσεις? Κανενας. Ποσο μαλλον στη γυναικα του. Γιαυτο οταν ερχονται σε εμας ζουνε καθε στιγμη, γεμιζουν τις μπαταριες, και μετα πανε ξανα στο δυσκολο δρομο της γυναικειας υπαρξης. Εχω μαθη να σκεφτομε και με τα δυο μυαλα. Το αντρικο και το γυναικειο. Για μενα ο αντρας δεν ειναι μονο το ισχυρο φυλο, ειναι και πολυ ευαισθητος. Οσο σκληρος και αν ειναι. Δεν θα μπορεση καμια γυναικα να τον καταλαβη πραγματικα. Διοτι δεν ειναι μεσα στο μυαλο του. Εμας γι αυτο μας αγαπανε. Διοτι μπορουμε πολυ ευκολα να τον νιωσουμε, και να ξερουμε πως να τον κανουμε καλα στο κρεβατι και οχι μονο. Και μας νοιωθη σαν ενα κομματι του. Γι αυτο μας γουσταρουν. Καταλαβες Συλβια μουυυυυυυυυυυ????????????

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο Υπουργέ!  :grin:
Χαίρομαι για σένα... .το προετοίμαζες πολλές μέρες  :grin:
Ναι να χερεσε  οχια γιατι το να κατεβενεις συγγρου να τραβας βιντεο και μετα να τις κανεις τουλουμι στο ξυλο ειναι μεγαλο κατωρθωμα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ναι να χερεσε  οχια γιατι το να κατεβενεις συγγρου να τραβας βιντεο και μετα να τις κανεις τουλουμι στο ξυλο ειναι μεγαλο κατωρθωμα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

εγω ρε φιλε φταιω ??? / αυτες πλακωνονταν στα γαμοσταυριδια μεσα στη μεση του δρομου για το ποια θα μου γαμησει το σφικτο κωλαρακι μου ..... / ρωτα και τον DIKY !!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
???
Υπουργέ έδειρες κανέναν;

Δεν βαραω ποτε γυναικες ας ειναι και γυναικες με υδραυλικα μεγαλυτερα απο τα δικα μου / μονο με τριανταφυλλο μπορεις να βαρεσεις μια γυναικα ....

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
???
Υπουργέ έδειρες κανέναν;
λες οτι δεν το εκαναν? χθες το βραδυ κατεβηκαν και το  ελεγαν στις αλλες με καμαρι το κατορθομα τους....δεν θελω να το συνεχισω .....οσοι το κανουν ειναι αξιοι τις μοιρας τους

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν βαραω ποτε γυναικες ας ειναι και γυναικες με υδραυλικα μεγαλυτερα απο τα δικα μου / μονο με τριανταφυλλο μπορεις να βαρεσεις μια γυναικα ....
δεν ειπα για σενα  υπουργε αλλα για αυτους που μας βαρανε....αλοστε βιντεο δεν τραβιξες μονο εσυ τραβιξαν πολλοι

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
και συ ρε μωρο καθεσαι και σε βαρανε?βαρα τους και συ τους μαμακες!!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102

ουτε με τριανταφυλλο φιλος...μπορει να κοπουνε με τα αγκαθια...

ντροπη γιαυτους που σηκωνουν χερι σε γυναικα....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ουτε με τριανταφυλλο φιλος...μπορει να κοπουνε με τα αγκαθια...

ντροπη γιαυτους που σηκωνουν χερι σε γυναικα....

αν και το αβαταρ σου με αηδιαζει συμφωνω μαζι σου / μια γυναικα την βαρας μονο κατα την ωρα του sex στα κωλομαγουλα ως επι το πλειστον χεχεχεχεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom