δεν τα ξερω εγω αυτα..ειμαι απο χωριο...εγω βλεπω πανω απ τα αβαταρ ;)ναι, αλλα κοιτα κατω απ το αβαταρ μου..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
''Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι ιερόδουλη/CG/ζιγκολό''δεν τα ξερω εγω αυτα..ειμαι απο χωριο...εγω βλεπω πανω απ τα αβαταρ ;)
τσόγλανεεεεε..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Το εχω δη αυτο στο αβαταρ σου παπα μου και μπορω να σου πω οτι εχω συζητηση και οχι μονο, με αγορακια τετοια, που παρεπιπτοντως ειναι ολα πολυ ομορφα.ναι, αλλα κοιτα κατω απ το αβαταρ μου..
την ευλογια σου ;)''Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι ιερόδουλη/CG/ζιγκολό''
τσόγλανεεεεε..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και σε μενα πατερ και πλουσια να ειναι σε παρακαλω.την ευλογια σου ;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πόσα δινεις ????Και σε μενα πατερ και πλουσια να ειναι σε παρακαλω.
βρε δαναη αν πηδαγαν αυτες εμεις τι θα καναμε?Επρεπε να ηταν μαζη τους παιδι μου. Ουτε του Αγιου Βαλεντινου δεν τις πηδανε πια?? Χαλασε ο κοσμος. Παη. Απαπαπαπαπαπα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Βρε κουκλα μου τις εχουν παρη χαμπαρη τις γυναικες τι θελουν για να ειναι μαζη τους. Γεματη τσεπη αλλιως και κουκλος να εισαι δεν αξιζης μια. Και ποιος ξεδιπλωνη στις γυναικες ολες του τις φαντασιωσεις? Κανενας. Ποσο μαλλον στη γυναικα του. Γιαυτο οταν ερχονται σε εμας ζουνε καθε στιγμη, γεμιζουν τις μπαταριες, και μετα πανε ξανα στο δυσκολο δρομο της γυναικειας υπαρξης. Εχω μαθη να σκεφτομε και με τα δυο μυαλα. Το αντρικο και το γυναικειο. Για μενα ο αντρας δεν ειναι μονο το ισχυρο φυλο, ειναι και πολυ ευαισθητος. Οσο σκληρος και αν ειναι. Δεν θα μπορεση καμια γυναικα να τον καταλαβη πραγματικα. Διοτι δεν ειναι μεσα στο μυαλο του. Εμας γι αυτο μας αγαπανε. Διοτι μπορουμε πολυ ευκολα να τον νιωσουμε, και να ξερουμε πως να τον κανουμε καλα στο κρεβατι και οχι μονο. Και μας νοιωθη σαν ενα κομματι του. Γι αυτο μας γουσταρουν. Καταλαβες Συλβια μουυυυυυυυυυυ????????????βρε δαναη αν πηδαγαν αυτες εμεις τι θα καναμε?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εξαρτατε το ποσο θα μου δωσης και εσυ παπα μου. Αν ο αγιασμος σου αξιζη ας παη και το παλιαμπελο.πόσα δινεις ????
Εγώ μπορώ να σου δώσω κυβικά αγιασμού άμα θες...ουυυυ από αγιασμό αλλο πράμαΕξαρτατε το ποσο θα μου δωσης και εσυ παπα μου. Αν ο αγιασμος σου αξιζη ας παη και το παλιαμπελο.
Ναι να χερεσε οχια γιατι το να κατεβενεις συγγρου να τραβας βιντεο και μετα να τις κανεις τουλουμι στο ξυλο ειναι μεγαλο κατωρθωμαΜπράβο Υπουργέ!
Χαίρομαι για σένα... .το προετοίμαζες πολλές μέρες
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ναι να χερεσε οχια γιατι το να κατεβενεις συγγρου να τραβας βιντεο και μετα να τις κανεις τουλουμι στο ξυλο ειναι μεγαλο κατωρθωμα
εγω ρε φιλε φταιω ??? / αυτες πλακωνονταν στα γαμοσταυριδια μεσα στη μεση του δρομου για το ποια θα μου γαμησει το σφικτο κωλαρακι μου ..... / ρωτα και τον DIKY !!!!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ναι να χερεσε οχια γιατι το να κατεβενεις συγγρου να τραβας βιντεο και μετα να τις κανεις τουλουμι στο ξυλο ειναι μεγαλο κατωρθωμα
???
Υπουργέ έδειρες κανέναν;
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
???
Υπουργέ έδειρες κανέναν;
Δεν βαραω ποτε γυναικες ας ειναι και γυναικες με υδραυλικα μεγαλυτερα απο τα δικα μου / μονο με τριανταφυλλο μπορεις να βαρεσεις μια γυναικα ....
λες οτι δεν το εκαναν? χθες το βραδυ κατεβηκαν και το ελεγαν στις αλλες με καμαρι το κατορθομα τους....δεν θελω να το συνεχισω .....οσοι το κανουν ειναι αξιοι τις μοιρας τους???
Υπουργέ έδειρες κανέναν;
δεν ειπα για σενα υπουργε αλλα για αυτους που μας βαρανε....αλοστε βιντεο δεν τραβιξες μονο εσυ τραβιξαν πολλοιΔεν βαραω ποτε γυναικες ας ειναι και γυναικες με υδραυλικα μεγαλυτερα απο τα δικα μου / μονο με τριανταφυλλο μπορεις να βαρεσεις μια γυναικα ....
Δεν βαραω ποτε γυναικες ας ειναι και γυναικες με υδραυλικα μεγαλυτερα απο τα δικα μου / μονο με τριανταφυλλο μπορεις να βαρεσεις μια γυναικα ....
ουτε με τριανταφυλλο φιλος...μπορει να κοπουνε με τα αγκαθια...
ντροπη γιαυτους που σηκωνουν χερι σε γυναικα....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
ουτε με τριανταφυλλο φιλος...μπορει να κοπουνε με τα αγκαθια...
ντροπη γιαυτους που σηκωνουν χερι σε γυναικα....
αν και το αβαταρ σου με αηδιαζει συμφωνω μαζι σου / μια γυναικα την βαρας μονο κατα την ωρα του sex στα κωλομαγουλα ως επι το πλειστον χεχεχεχεχεχε
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K