Επισκέπτης
Τωρα το εβαλα στο ΣΤΑΡ.
ακουγεται η μανα σαν μανα? σαν φιλεναδα συνομιλικη ακουγεται.
Καλο φαινεται παντως.
ακουγεται η μανα σαν μανα? σαν φιλεναδα συνομιλικη ακουγεται.
Καλο φαινεται παντως.
Τελικά εσύ με ένα κινητό στο χέρι ήσουν εχτές και τράβαγες φωτό και βίντεος;;;
Τι σόι Αγίου Βαλεντίνου πέρασες βρε Υπουργέ;
Περασα πολυ καλα εχτες ΟΧΙΑ / απλα καποιες ωραιες στιγμες θελω να της μοιραστω μαζι σας .....
Μπράβο Υπουργέ!
Χαίρομαι για σένα... .το προετοίμαζες πολλές μέρες
Ναι ναι ΟΧΙΑ / και τολμω να σου πω οτι περασα πολυ ομορφα / και ο DIKY περασε ωραια ....
Απ ό,τι βλέπω ήσασταν και πρώτο τραπέζι πίστα ε? Ατιμούλια...
Αλήθεια ο DIKY πού βολοδέρνει;
τι εννοεις ??....Τις γκομενιτσες τι τις εχουν κανη??????????
Επρεπε να ηταν μαζη τους παιδι μου. Ουτε του Αγιου Βαλεντινου δεν τις πηδανε πια?? Χαλασε ο κοσμος. Παη. Απαπαπαπαπαπατι εννοεις ??
ε, ναι ρε συ..Επρεπε να ηταν μαζη τους παιδι μου. Ουτε του Αγιου Βαλεντινου δεν τις πηδανε πια?? Χαλασε ο κοσμος. Παη. Απαπαπαπαπαπα
θου κυριε !!!!Και ηταν ολα κατι μαναρια. Με σκανδαλισανε παλι παπα μου και ξοκιλα και τους φερθηκα οπως τους επρεπε. Θα πρεπει να με βαλης κατω απο το πετραχιλη σου να με εξομολογισης επειγοντως. Για ονομα......
κολοφαρδε τραγο...για αλλη μια φορα τα ρασα το χτυπισαν το γκομενακι....θου κυριε !!!!
πως μιλας στον κλήρο ετσι καλε ????
ποιο γκομενακι ?? εχασα κατι ??κολοφαρδε τραγο...για αλλη μια φορα τα ρασα το χτυπισαν το γκομενακι....
αυτο με το πουλακι...ελα που κανεις πως δεν ξερεις...συνηθειζεται στους παπαδοκυκλουςποιο γκομενακι ?? εχασα κατι ??
ναι, αλλα κοιτα κατω απ το αβαταρ μου..αυτο με το πουλακι...ελα που κανεις πως δεν ξερεις...συνηθειζεται στους παπαδοκυκλους