You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Της ειπα οτι ενδιαφερομαι να ειμαι μονο ενεργητικος..Ομως αξιζει ή ειναι βρωμικη;;;Είδες παλαμάρι που έχει αν σε ζουμπήξη θα κανεις ενα μήνα με το κωλάντερο έξω!
Ευχαριστω αδελφε..Να φανταστω βρομικοι και κλεφτες;;Η τιποτα βουλγαροξεπετες;;
andriannaTRANS
Trans
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2019
- Like
- 979
σου δινουν και παρασημα δωρο...
Στο τηλ ειναι μια χοντρη που δεν βλέπεται. Στο σπιτι ειναι 2 η μια αντρας με περουκα η αλλη σκουροχρωμη αδυνατη .στο σπίτι απολυτο σκοταδι.οταν ειπα οτι δεν θα περασω η χοντρη αρχισε να φωναζει και να βρίζει.
Της ειπα οτι ενδιαφερομαι να ειμαι μονο ενεργητικος..Ομως αξιζει ή ειναι βρωμικη;;;
andriannaTRANS
Trans
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2019
- Like
- 979
Αφού δεν έφαγες και ξύλο τυχερός είσαι )Στο τηλ ειναι μια χοντρη που δεν βλέπεται. Στο σπιτι ειναι 2 η μια αντρας με περουκα η αλλη σκουροχρωμη αδυνατη .στο σπίτι απολυτο σκοταδι.οταν ειπα οτι δεν θα περασω η χοντρη αρχισε να φωναζει και να βρίζει.
Χαχα δεν μασησα.ζητουσε χρηματα μαλλον ηταν σουρωμενηΑφού δεν έφαγες και ξύλο τυχερός είσαι )
callonme86
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Νέος στο shite και στο σπορ.
Έχει κάποιος την καλοσύνη να δώσει πληροφορίες για την παρακάτω περιπτωση. Της έστειλα whatsup ζητάει 60. Ευχαριστώ!
Έχει κάποιος την καλοσύνη να δώσει πληροφορίες για την παρακάτω περιπτωση. Της έστειλα whatsup ζητάει 60. Ευχαριστώ!
Latin hot Athens
sexy and beautiful available 24 hours with a dick of 21 cm much sperm viber +30698 284 2969
kanesex.com
Αδελφε τα σχολια εσω μεσα δεν ειναι καλα για την κοπελα!Εγω περασα καλα μαζι της.Ισως να ειχαμε χημεια..Την δευτερη φορα π θ την παρω θα μπορω να ειμαι πιο σιγουρος για το αν ετυχε..Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Νέος στο shite και στο σπορ.
Latin hot Athens
sexy and beautiful available 24 hours with a dick of 21 cm much sperm viber +30698 284 2969kanesex.com
Δεν ανδροφερνει,ωραιο σωμα εργαλειο μικρο προς μετριο..
Ημουν ενεργητικος..Αν σε ενδιαφερει να εισαιβπαθητικος το εργαλειο της ηταν σηκωμενο μονιμο και οταν την επαιρνα ανασκελα τον επαιζε και τελειωσε..Επειδη δεν βλεπω καλα σχολια για την συγκεκριμενη ισως να θελει να εισαι του γουστου της..Στο λεω γιατι γυμναζομαι και ειμαι αρκετα εμφανησιμος..
Δεν πηγα κ δεν θαβπαω σε καμια περιπτωση..Στις φωτο με τοσα φιλτρα και ανδροφερνει..μυτιζει φολα απο μακρια..Απλα η Πατρα ειναι αδεια τωρα..Η katy και η Anna ποτε θα κατεβουν;;;;σου δινουν και παρασημα δωρο...
sexfasdim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ρε φίλε σκέφτομαι και εγώ να πάω και είχα ρωτήσει και σε άλλο ποστ. Αλλά κάθε μέρα ανεβάζει καμια δεκαριά αγγελίες, που στην Πάτρα έχει νέκρα. Αυτό μήπως σημαίνει πως δεν πάει κόσμος;;;; Για κάποιο λόγο θα γίνεται...Γυφτοι ειναι. Μακρια
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
για να βάζει 10 αγγελίες τη μέρα, δείχνει πόσο απελπισμένη είναι για πελάτεςΡε φίλε σκέφτομαι και εγώ να πάω και είχα ρωτήσει και σε άλλο ποστ. Αλλά κάθε μέρα ανεβάζει καμια δεκαριά αγγελίες, που στην Πάτρα έχει νέκρα. Αυτό μήπως σημαίνει πως δεν πάει κόσμος;;;; Για κάποιο λόγο θα γίνεται...
sexfasdim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Κρίμα... Το παλαμάρι φαίνεται πολλά υποσχόμενο...για να βάζει 10 αγγελίες τη μέρα, δείχνει πόσο απελπισμένη είναι για πελάτες
το πιθανοτερο ειναι οτι θελει να ΓΑΜΗΣΕΙγια να βάζει 10 αγγελίες τη μέρα, δείχνει πόσο απελπισμένη είναι για πελάτες
andriannaTRANS
Trans
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2019
- Like
- 979
για να βάζει 10 αγγελίες τη μέρα, δείχνει πόσο απελπισμένη είναι για πελάτες
και εγώ βάζω πολλές αγγελίες, τις έχω στο αυτόματο.. μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
αν καταλαβετε οτι οι επαναλαμβανομενες αγγελιες κανουν κακη εντυπωση θα τις βγαλετε απ το αυτοματο
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
και δεν μπορεις να το ρυθμισεις να σου βαζει 1-2 αγγελιες τη μερα;
andriannaTRANS
Trans
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2019
- Like
- 979
και δεν μπορεις να το ρυθμισεις να σου βαζει 1-2 αγγελιες τη μερα;
Πολλές θελω μαρεσει να βγαζω selfie τελευταια...
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K