pirkavlos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 517
- Πόντοι
- 301
ωραίο καυλι έχει το καυλακι...
Εδο ξέρουμε κάτι ρε αλανηα;
Εδο ξέρουμε κάτι ρε αλανηα;
ιωανναΚαλησπέρα ομάδα έχω ερώτηση λέω σμρ να δουλέψω την πίσω κίνηση το θέμα είναι ότι είμαι ανάμεσα στην Ιωάννα και στην Εβελιν ποια προτείνετε;;
σοστος ο πεκτηςΆμα ήταν και δικό της.....
όμορφη ?οι φώτο αξιόπιστες?συμπεριφορά προσόντα?παλια καραβανα βγενει κ συγρου χωρις αμαξι την εχω παρει δεν περασα ασχημα δεν μπορω και ν στην πρωτινέ βεβαια εμενα παντος μου εδηξε ενεργητικες τασεις αν σ ενδιαφερει προσωπικα ...
ποσα σου πηρε?προσφατη συναντιση ...κυψελη εχει χωρο ειναι ακριβως οτι βλεπεται στ φωτο
δεν ειχα και πολλα περιθώρια για ψαξίματα γιατι η καυλα ειχε χτυπισει κοκκινα και λογου κρυο ηθελα κατυ σχετικα κοντα οποτε ηταν μια απο τις επιλογες μου.
μιλάει αγγληκα σχετικα καλα χωρος καθαρος δεν πηγα μπανιο γιατι ειχα κανει πριν παω
η κοπελε καθαρη πεξαμε στη πιπα απο μερια της για λιγο,σχετηκα καλη εμενα μου αρεσε και η φατσα της πολυ φιλάκια χωρις γλωσσα χαδακια και τ σχετηκα περασμα καποτας σε μενα αφου πρωτα με ρώτησε αν θελω ν μ γαμήσει αυτη πρωτα που τις ειχαι γυνει σαν καρπουζι.Προσπαθεια απο πλευρα της να κατσει απο πανω μου αλλα πολυ στενη τρύπα (ηθελα ν ξερα δεν γαμαει κανενας εκυ εξω)μετα απο λιγο την εβαλα στα πλαγια και την ανοιξα μονος μου ποιο ευκολα αν δεν εβαζε λιπαντικό δεν θ εμπενα μ τυποτα ηρθε τ τελος σχετικα γρήγορα αλλα ξεκαυλοσα πολυ ωραια ..
Αξιζει ενα τεστ αν καποιος τ εχει στ μιαλο και απο τ φανηκε απο πλευρα της εχει και τ δυο ρολους με σχετικα μετρια προσοντα χρονος 35λ
70 ζητά αλλά έπεσε στ 50 μπορεί την άλλη φορά ν κάνει κ κάτυ καλύτερο..παντός έκυ πεζουν όλες εκτός εάν έχεις στάνταρ κοπέλες που σε ξέρουν ...η από πιάτσα κάνει εύκολα κονέ κ γ σπυτι αρκεί ν γουστάρει κ η αλληποσα σου πηρε?
βαταραχε ετση της τον εκανες τον κολο;προσφατη συναντιση ...κυψελη εχει χωρο ειναι ακριβως οτι βλεπεται στ φωτο
δεν ειχα και πολλα περιθώρια για ψαξίματα γιατι η καυλα ειχε χτυπισει κοκκινα και λογου κρυο ηθελα κατυ σχετικα κοντα οποτε ηταν μια απο τις επιλογες μου.
μιλάει αγγληκα σχετικα καλα χωρος καθαρος δεν πηγα μπανιο γιατι ειχα κανει πριν παω
η κοπελε καθαρη πεξαμε στη πιπα απο μερια της για λιγο,σχετηκα καλη εμενα μου αρεσε και η φατσα της πολυ φιλάκια χωρις γλωσσα χαδακια και τ σχετηκα περασμα καποτας σε μενα αφου πρωτα με ρώτησε αν θελω ν μ γαμήσει αυτη πρωτα που τις ειχαι γυνει σαν καρπουζι.Προσπαθεια απο πλευρα της να κατσει απο πανω μου αλλα πολυ στενη τρύπα (ηθελα ν ξερα δεν γαμαει κανενας εκυ εξω)μετα απο λιγο την εβαλα στα πλαγια και την ανοιξα μονος μου ποιο ευκολα αν δεν εβαζε λιπαντικό δεν θ εμπενα μ τυποτα ηρθε τ τελος σχετικα γρήγορα αλλα ξεκαυλοσα πολυ ωραια ..
Αξιζει ενα τεστ αν καποιος τ εχει στ μιαλο και απο τ φανηκε απο πλευρα της εχει και τ δυο ρολους με σχετικα μετρια προσοντα χρονος 35λ
τη παει ν πει μικρα ρε μουτρο αφου υπαρχουν και καυλομενα ,.,ρε κουαξ αμα εχη μετρηα προσοντα τι μας την κοτσαρρης εδο χαμο; μαγκα μου δε σε κραζο αλλα λεο γιατη εχο ακουση πολες φορες τα μελη να λεν στο νιμα σου
ρε μουτρο μα καβλομενα τα μετραμε μεγλα η μικρατη παει ν πει μικρα ρε μουτρο αφου υπαρχουν και καυλομενα ,.,
θα ειχαν φαει μπαν αν ηταν το ιδιο προσωπο απο τον αντισθενηΜήπως ο Audi8 και ο Βάτραχος είναι το ίδιο πρόσωπο και χρησιμοποιεί μία διαλεκτική μέθοδο με τον εαυτό του, προσεγγίζοντας τα όρια της Σωκρατικής θεώρησης και καταλήγει στο μαιευτικό αποτέλεσμα μέσω της ειρωνείας ?