Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

kauliaris12

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2018
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα έχω ερώτηση λέω σμρ να δουλέψω την πίσω κίνηση το θέμα είναι ότι είμαι ανάμεσα στην Ιωάννα και στην Εβελιν ποια προτείνετε;;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παλια καραβανα βγενει κ συγρου χωρις αμαξι την εχω παρει δεν περασα ασχημα δεν μπορω και ν στην πρωτινέ βεβαια εμενα παντος μου εδηξε ενεργητικες τασεις αν σ ενδιαφερει προσωπικα ...
όμορφη ?οι φώτο αξιόπιστες?συμπεριφορά προσόντα?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
οτι βλεπεις θ δεις κ απο κοντα πολυ καβλα για μενα πολυ καλη πιπα ισος απο τ καλητερες που μ εχουν μεινει στ μιαλο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
προσφατη συναντιση ...κυψελη εχει χωρο ειναι ακριβως οτι βλεπεται στ φωτο
δεν ειχα και πολλα περιθώρια για ψαξίματα γιατι η καυλα ειχε χτυπισει κοκκινα και λογου κρυο ηθελα κατυ σχετικα κοντα οποτε ηταν μια απο τις επιλογες μου.
μιλάει αγγληκα σχετικα καλα χωρος  καθαρος δεν πηγα μπανιο γιατι ειχα κανει πριν παω
η κοπελε καθαρη πεξαμε στη πιπα απο μερια της για λιγο,σχετηκα καλη εμενα μου αρεσε και η φατσα της πολυ φιλάκια χωρις γλωσσα χαδακια και τ σχετηκα περασμα καποτας σε μενα αφου πρωτα με ρώτησε αν θελω ν μ γαμήσει αυτη πρωτα που τις ειχαι γυνει σαν καρπουζι.Προσπαθεια απο πλευρα της να κατσει απο πανω μου αλλα πολυ στενη τρύπα (ηθελα ν ξερα δεν γαμαει κανενας εκυ εξω)μετα απο λιγο την εβαλα στα πλαγια και την ανοιξα μονος μου ποιο ευκολα αν δεν εβαζε λιπαντικό δεν θ εμπενα μ τυποτα ηρθε τ τελος σχετικα γρήγορα αλλα ξεκαυλοσα πολυ ωραια ..
Αξιζει ενα τεστ αν καποιος τ εχει στ μιαλο και απο τ φανηκε απο πλευρα της εχει και τ δυο ρολους με σχετικα μετρια προσοντα χρονος 35λ

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
δεν ειχα και πολλα περιθώρια για ψαξίματα γιατι η καυλα ειχε χτυπισει κοκκινα και λογου κρυο ηθελα κατυ σχετικα κοντα οποτε ηταν μια απο τις επιλογες μου.
μιλάει αγγληκα σχετικα καλα χωρος  καθαρος δεν πηγα μπανιο γιατι ειχα κανει πριν παω
η κοπελε καθαρη πεξαμε στη πιπα απο μερια της για λιγο,σχετηκα καλη εμενα μου αρεσε και η φατσα της πολυ φιλάκια χωρις γλωσσα χαδακια και τ σχετηκα περασμα καποτας σε μενα αφου πρωτα με ρώτησε αν θελω ν μ γαμήσει αυτη πρωτα που τις ειχαι γυνει σαν καρπουζι.Προσπαθεια απο πλευρα της να κατσει απο πανω μου αλλα πολυ στενη τρύπα (ηθελα ν ξερα δεν γαμαει κανενας εκυ εξω)μετα απο λιγο την εβαλα στα πλαγια και την ανοιξα μονος μου ποιο ευκολα αν δεν εβαζε λιπαντικό δεν θ εμπενα μ τυποτα ηρθε τ τελος σχετικα γρήγορα αλλα ξεκαυλοσα πολυ ωραια ..
Αξιζει ενα τεστ αν καποιος τ εχει στ μιαλο και απο τ φανηκε απο πλευρα της εχει και τ δυο ρολους με σχετικα μετρια προσοντα χρονος 35λ
ποσα σου πηρε?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
70 ζητά αλλά έπεσε στ 50 μπορεί την άλλη φορά ν κάνει κ κάτυ καλύτερο..παντός έκυ πεζουν όλες εκτός εάν έχεις στάνταρ κοπέλες που σε ξέρουν ...η από πιάτσα κάνει εύκολα κονέ κ γ σπυτι αρκεί ν γουστάρει κ η αλλη

• Like
Αντιδράσεις: abcxyz

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
μιλάει αγγληκα σχετικα καλα χωρος  καθαρος δεν πηγα μπανιο γιατι ειχα κανει πριν παω
βαταραχε ετση της τον εκανες τον κολο;

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
:erection: ρε κουαξ αμα εχη μετρηα προσοντα τι μας την κοτσαρρης εδο χαμο; μαγκα μου δε σε κραζο αλλα λεο γιατη εχο ακουση πολες φορες τα μελη να λεν στο νιμα σου

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
:erection: ρε κουαξ αμα εχη μετρηα προσοντα τι μας την κοτσαρρης εδο χαμο; μαγκα μου δε σε κραζο αλλα λεο γιατη εχο ακουση πολες φορες τα μελη να λεν στο νιμα σου
τη παει ν πει μικρα ρε μουτρο αφου υπαρχουν και καυλομενα ,.,

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
[quote author=tzogadoros notid=1386 link=topic=2926.msg8695
δεν βρήκες τίποτα??

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Μήπως ο Audi8 και ο Βάτραχος είναι το ίδιο πρόσωπο και χρησιμοποιεί μία διαλεκτική μέθοδο με τον εαυτό του, προσεγγίζοντας τα όρια της Σωκρατικής θεώρησης και καταλήγει στο μαιευτικό αποτέλεσμα μέσω της ειρωνείας ?  :hi:

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Μήπως ο Audi8 και ο Βάτραχος είναι το ίδιο πρόσωπο και χρησιμοποιεί μία διαλεκτική μέθοδο με τον εαυτό του, προσεγγίζοντας τα όρια της Σωκρατικής θεώρησης και καταλήγει στο μαιευτικό αποτέλεσμα μέσω της ειρωνείας ?  :hi:
θα ειχαν φαει μπαν αν ηταν το ιδιο προσωπο απο τον αντισθενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom