καμια πληροφορια παρα πανω?εμφανηση?άννα trans από πιπίνου φυλής γωνία (μπουρδέλο) ..δούλευε μέχρι 2 ΧΡΟΝΙΑ. τέλειο κορμί..μήπως ξέρει κανείς?
TRANSSILVIA, DANAHTRANS, ξέρετε πληροφορίες?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
απο οτι ρωτησα και μου ειπαν εχει εξαφανηστειάννα trans από πιπίνου φυλής γωνία (μπουρδέλο) ..δούλευε μέχρι 2 ΧΡΟΝΙΑ. τέλειο κορμί..μήπως ξέρει κανείς?
TRANSSILVIA, DANAHTRANS, ξέρετε πληροφορίες?????
HULK HOGAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα ειμαι αθηνα σε λιγες μερες και θελω να παρω ενα ωραιο θηλυπρεπες τρανς!Οχι σε μπουρδελο ομως ουτε σε αμαξι,θελω κατόικον επισκεψη.Οποιος γνωριζει καποια καλη περιπτωση ας το γραψει εδω η ας στειλει pm...
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Ξερει κανει μια Ευα ενιχυρισμενη με πολυ στηθος απο αθηνα??
εχει και θρεντ εδω η κοπελα αυτη!!!
Γεια σε ολους!Ξερει κανεις τι παιζει στο Φυλης99 και στο Λουκα Νικα 1??Ποιες δουλευουν εκει κι αν εχουμε κριτικη απο αυτες???Ευχαριστω!!!
φίλε καλησπέρα. για Λουκα Νικα δεν ξέρω, όσο για Φυλης 99-
Κάθε κυριακή η Κατερινα ( Μη εγχειρισμένο-δινει κωλο) -καλή - δες κριτική μου
Κάθε δευτέρα-τετάρτη-σαββατο-κυριακη απογευμα η γνωστή παλιά αφροδίτη (εγχειρισμενο-πολυ καλο σώμα -τυπικό πηδημα)
τις άλλες μέρες κυριώς πρωινά δεν ξέρω τι παιζει εκτός απο τεταρτη που ειναι μια μυρτω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
αγ.θεοδωρουςαυτη η ευα που λεω νομιζω ειναι κορινθο η ελευσινα... ειναι η ιδια??
αννα ελσα παλαιοτερα σε δυο-τρια ντελα στο μεταξουργιο ξερει κανεις τιποτα ??
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Εκτός από Λουκά Νίκα, Εφέσου και Φυλής 99, υπάρχει κάτι καλό αυτόν τον καιρό (είτε Συγγρού, είτε call girl, είτε σε στούντιο/μπουρδέλο);
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις