You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
δεν καταλαβα τι υποννοει το ατομο αλλα παλι αμφιβαλλω αν θα ελεγα κατι ωραιο ακομα και να τον καταλαβαινα.Αν ξερει κανενα κανενα καλο μπουρδελο στουντιο με κοπελα ενχειρισμενη.
Ας το πει παρακαλω για να μη περασω ουτε απο εξω
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Η Ελλη πια ειναι?το χει το υδραυλικο η οχι?
Η Ελλη ειναι η προεδρος των εκδιδομενων γυναικων, ειναι εγχειρισμενη τρανς, με τακουνια 2 μετρα και βαλε, 150 κιλα ελεφαντας. Για πολυ ανωμαλους.
Απ'ότι ξέρω τα δυο σπίτια αχαρνών 104 και αγκύρας 1 είναι της έλλης και τα οποία συνήθως φέρνουν εγχειρισμένα
τρανς. Το πιο πιθανό είναι οτι δίνει δουλειά στους ομοίους της.
το μαγαζι της οδου αγκυρας δεν ανηκει στην ελλη!στην ελλη ανηκει μονο αυτο της αχαρνων!!!
σιγουρα πραγματα! ;)
Ρε παιδιά Σολωνος παιζουν τραβέ τωρα? Ενα μελαχρινό ψηλά στη Σολωνος το ξέρει κανένας?
καλυτερα να αποφευγεις να ψωνιζεις απο εκει φιλε μου οπως και απο την καβαλας(εκτος ελαχιστων αξαιρεσαιων
λογω πρεζας....
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Η Ελλη πια ειναι?το χει το υδραυλικο η οχι?
μια θεοχοντρη αστα να πανε την ειδα και εφυγα σφαιρα.......δεν θυμάμαι ονομα αλλα νομιζω οτι αυτη το εχει κιολας
μια θεοχοντρη αστα να πανε την ειδα και εφυγα σφαιρα.......δεν θυμάμαι ονομα αλλα νομιζω οτι αυτη το εχει κιολας
μωρε εγχειρησμενη ειναι αλλα τι να το κανεις??μιλαμε ειναι σαν βοθρος το ατομο ....
καλυτερα να αποφευγεις να ψωνιζεις απο εκει φιλε μου οπως και απο την καβαλας(εκτος ελαχιστων αξαιρεσαιων
λογω πρεζας....
Για τα τραβελια δεν νομιζω, για τις υπολοιπες full!!!
Επισκέπτης
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
άννα trans από πιπίνου φυλής γωνία (μπουρδέλο) ..δούλευε μέχρι 2 ΧΡΟΝΙΑ. τέλειο κορμί..μήπως ξέρει κανείς?
TRANSSILVIA, DANAHTRANS, ξέρετε πληροφορίες?????
TRANSSILVIA, DANAHTRANS, ξέρετε πληροφορίες?????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις