batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
ΑΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΠΟΔΙ ΕΔΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ελα στην αθηνα υπαρχουν κ άλλες στασεις.
ΑΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΠΟΔΙ ΕΔΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
να μου μαθεις μερικες τωρα που ειμαι αθηνα...... χαχαελα στην αθηνα υπαρχουν κ άλλες στασεις.
να μου μαθεις μερικες τωρα που ειμαι αθηνα...... χαχα
ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥα μορη καυλα εισαι απ τ ακλητερα παιδια
το ελσακι τ φαγες ???/τχα παρει πρω πολλων ετων καλη αλλα όχι για αυτους που θελουν μοντελα
Καλο 10 ημερο να λες καλύτερα....Απο σήμερα και Αθηνά, καλό τριήμερο!
καλησπερα σε ολους ερχομαι 7 απριλιου με 24 στην λεμεσσο περιοχη γερμασογια σε δικο μου χωρο. 99713818
φράγκα για πέταμα Μουτρο είναι πολλαΑπο σήμερα και Bianca Hills!
Αν και την άποψη μου για τις ξένες την ξέρετε γιαυτήν γράφτηκαν αρκετά καλά λόγια απο φίλους στην Ελλάδα.
φράγκα για πέταμα Μουτρο είναι πολλα
καθόλου πέταμα... ότι πληρώνεις παιρνεις και μάλιστα με το παραπάνω.. για πέταμα μπορεί νάναι μερικές που σου παιρνουν μεν 30 και 40 αλλά είναι φόλες, βρωμιάρες και ξεπέτες..φράγκα για πέταμα Μουτρο είναι πολλα
μαλακια Μουτρο είναι ν πετάς 150 € όταν άλλη δεν έχουν ν φαν....σου έρχομαι λιπών να μην έρθεις ποτέ σ αυτή τη θέση γιατί τότε μόνο θα μ καταλάβεις.......κάτι ακόμα μπας κ έχουμε χούντα κ δεν τ ξέρω???σταματά άτη τη πιπιλα κουράζει ....εκτός αν είσαι μωρό τότε θα σου πρωτηνα να πας στην Μπιανκα για βιζαμαεσύ βάτραχε την δοκίμασες και λες οτι ειναι για πέταμα τα λεφτά που δίνεις για τη Μπιάνκα ή πέταξες έτσι μια μαλακία πάλι όπως πάντα;
ενώ οταν πετάς 50 ευρω οταν οι αλλοι δεν εχουν να φάνε είναι πιο δίκαιο;; τι μαλακίες μας λες μωρέ;; δλδ μέχρι να φάνε όλοι της γης οι πεινασμένοι εμείς δεν πρέπει να γαμάμε;; δεν σου απαγόρεψε κανεις να μιλάς, έτσι κι αλλιώς πετάγεσαι σαν σφηνόπουτσα παντού για να πεις τη μαλακία σου... αλλά δίνεις λάθος πληροφορίες στους συνάδελφους.. όταν δεν έχεις δοκιμάσει καλύτερα να κάθεσαι στα αυγά σου και να ακούς εκείνους που τα σκάνε για να μαθαίνεις εσύ... και θα ξαναπάω σύντομα στη Μπιάνκα να βυζάξω, έχεις πρόβλημα;μαλακια Μουτρο είναι ν πετάς 150 € όταν άλλη δεν έχουν ν φαν....σου έρχομαι λιπών να μην έρθεις ποτέ σ αυτή τη θέση γιατί τότε μόνο θα μ καταλάβεις.......κάτι ακόμα μπας κ έχουμε χούντα κ δεν τ ξέρω???σταματά άτη τη πιπιλα κουράζει ....εκτός αν είσαι μωρό τότε θα σου πρωτηνα να πας στην Μπιανκα για βιζαμα
Μουτρο έχεις φράγκα οπότε μην μιλάς μ μένα εγώ παίζω σ άλλη κατηγορία μ παζάρι γιατί τ έχω ανα γκη πρως τ παρών αν πιάσω καμία καλή βλεπουμαι..όσο για τ αλλά άσε εχουμαι καταλάβει...ενώ οταν πετάς 50 ευρω οταν οι αλλοι δεν εχουν να φάνε είναι πιο δίκαιο;; τι μαλακίες μας λες μωρέ;; δλδ μέχρι να φάνε όλοι της γης οι πεινασμένοι εμείς δεν πρέπει να γαμάμε;; δεν σου απαγόρεψε κανεις να μιλάς, έτσι κι αλλιώς πετάγεσαι σαν σφηνόπουτσα παντού για να πεις τη μαλακία σου... αλλά δίνεις λάθος πληροφορίες στους συνάδελφους.. όταν δεν έχεις δοκιμάσει καλύτερα να κάθεσαι στα αυγά σου και να ακούς εκείνους που τα σκάνε για να μαθαίνεις εσύ... και θα ξαναπάω σύντομα στη Μπιάνκα να βυζάξω, έχεις πρόβλημα;
βατραχε και μονο για τις απαντησεις που δινεις εισαι θεος ... δεν ξερω αν το κανεις εσκεμενα η σου βγαινει αλλα το σιγουρο ειναι οτι ζεις στον δικο σου πλανητη ...Μουτρο έχεις φράγκα οπότε μην μιλάς μ μένα εγώ παίζω σ άλλη κατηγορία μ παζάρι γιατί τ έχω ανα γκη πρως τ παρών αν πιάσω καμία καλή βλεπουμαι..όσο για τ αλλά άσε εχουμαι καταλάβει...
Μουτρο τ μόνο που ξέρω είναι ότι από κει που τα χα όλα στα35 μετά από 20 χρονιάς δουλειά με 12 αωρα είμαι στ δροομο σου λέι κάτι ..εμένα όχι στα αρχειδια μου πάμε γιαλλα ...βατραχε και μονο για τις απαντησεις που δινεις εισαι θεος ... δεν ξερω αν το κανεις εσκεμενα η σου βγαινει αλλα το σιγουρο ειναι οτι ζεις στον δικο σου πλανητη ...