Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Μουτρο τ μόνο που ξέρω είναι ότι από κει που τα χα όλα στα35   μετά από 20 χρονιάς δουλειά  με 12 αωρα είμαι στ δροομο σου λέι κάτι ..εμένα όχι στα αρχειδια μου πάμε γιαλλα ...
εισαι τεραστιος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
βατραχε και μονο για τις απαντησεις που δινεις εισαι θεος ... δεν ξερω αν το κανεις εσκεμενα η σου βγαινει αλλα το σιγουρο ειναι οτι ζεις στον δικο σου πλανητη ...  :2funny: :2funny: :2funny:
το οτι ζει στον δικο του πλανητη ειναι σιγουρο..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Μουτρο έχεις φράγκα οπότε μην μιλάς μ μένα εγώ παίζω σ άλλη κατηγορία μ παζάρι γιατί τ έχω ανα γκη πρως τ παρών αν πιάσω καμία καλή βλεπουμαι..όσο για τ αλλά άσε εχουμαι καταλάβει...
είναι πολύ διαφορετικό να λες "δεν εχω λεφτά να αγορασω μια Φερράρι που ειναι το ονειρο μου να οδηγησω" κι άλλο πράγμα να λες "η Φερραρι ειναι πεταμενα λεφτα" μονο και μονο επειδη δεν εχεις λεφτα να την αγορασεις.. εσυ αυτο κανεις.. επειδη δεν εχεις χρηματα να πας με μια που χρεωνει 100 η 150 ευρω την βγαζεις αχρηστη..
Τα άλλα που έχεις καταλάβει ποια ειναι ρε βάτραχε; για πες μου και μένα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
είναι πολύ διαφορετικό να λες "δεν εχω λεφτά να αγορασω μια Φερράρι που ειναι το ονειρο μου να οδηγησω" κι άλλο πράγμα να λες "η Φερραρι ειναι πεταμενα λεφτα" μονο και μονο επειδη δεν εχεις λεφτα να την αγορασεις.. εσυ αυτο κανεις.. επειδη δεν εχεις χρηματα να πας με μια που χρεωνει 100 η 150 ευρω την βγαζεις αχρηστη..
Τα άλλα που έχεις καταλάβει ποια ειναι ρε βάτραχε; για πες μου και μένα
Μουτρο μπορείς ν μην μου δίνεις σημασία γιατί έχω εντελώς διαφορετική άποψη από σένα ...δεύτερων τ να λες ότι είμαι στο κόσμο μου χωρίς καν ν μ ξέρεις δεν στέκι..τρίτων έχω βαρεθεί ν ασχολούμαι σε παρακαλώ πολύ αν θες κ σει μην ασχολισε...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Μουτρο μπορείς ν μην μου δίνεις σημασία γιατί έχω εντελώς διαφορετική άποψη από σένα ...δεύτερων τ να λες ότι είμαι στο κόσμο μου χωρίς καν ν μ ξέρεις δεν στέκι..τρίτων έχω βαρεθεί ν ασχολούμαι σε παρακαλώ πολύ αν θες κ σει μην ασχολισε...
όσο θα δινεις λάθος πληροφορίες θα ασχολουμαι.. με τις πληροφοριες, οχι με σενα βεβαια... δεν εχω καμια ορεξη..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
όσο θα δινεις λάθος πληροφορίες θα ασχολουμαι.. με τις πληροφοριες, οχι με σενα βεβαια... δεν εχω καμια ορεξη..
σε χει φάει  Μουτρο κ δεν έχεις τη ν κανείς ...εγώ όμως έχω πολλά στο μιαλο μου μιλά μόνος λοιπόν αφού δεν περνεις από λόγια όσο για τα αλλά που λες αστο δεν σε πέρνει ..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
σε χει φάει  Μουτρο κ δεν έχεις τη ν κανείς ...εγώ όμως έχω πολλά στο μιαλο μου μιλά μόνος λοιπόν αφού δεν περνεις από λόγια όσο για τα αλλά που λες αστο δεν σε πέρνει ..
εμένα μ' έχει φάει;; εγώ δεν πετάγομαι σε όλα τα ποστ να πω τη μαλακία μου, μόνο αν γνωρίζω κάτι θα μιλήσω.. και μην ανησυχείς, εσύ στο μυαλό σου δεν έχεις απολύτως τίποτα.. κενό και το αν με παίρνει ή όχι άσε να το ξέρω εγώ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
εμένα μ' έχει φάει;; εγώ δεν πετάγομαι σε όλα τα ποστ να πω τη μαλακία μου, μόνο αν γνωρίζω κάτι θα μιλήσω.. και μην ανησυχείς, εσύ στο μυαλό σου δεν έχεις απολύτως τίποτα.. κενό και το αν με παίρνει ή όχι άσε να το ξέρω εγώ
:2funny:τραγουδα

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Νηστευετε;

cymesaseola

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ntella23  Εξαιρετικη εμφανιση .
Για τις υπολοιπες βοηθεια απο τους παλαιους....
η Baleria ts  αν υπαρχει ακμια πληροφορια ?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Νανσυ φίλε μου και θα με θυμηθείς !!! η Βαλερια ;)

cymesaseola

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ φιλε . Βρήκα ενα ποστ νανσυ τρανσ γι αυτη ειναι ?

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ φιλε . Βρήκα ενα ποστ νανσυ τρανσ γι αυτη ειναι ?

Κάνε μια παράθεση να δούμε! Αν κοιτάξεις τα τελευταία μηνύματα στα pinned threads γράφτηκαν καλά σχόλια γι'αυτήν!

Πάσχα με Αθηνά!!!

Καλή Ανάσταση σε όλους!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

Stories

Νέο!