Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 451K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Παίδες πολλά κρος κυκλοφορουν με δωρεάν γαμησια έχει κάποιος κανένα τηλέφωνο? Εγώ έχω της Έλενας Παλοδια και της Χρυσας Σουνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γαμιουνται γιατί γουστάρουν αν έχετε και εσείς ελάτε προσωπικό μήνυμα για ανταλλαγή

peterlimassol

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
68
Πόντοι
0
OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Schecter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Like
10
Πόντοι
0
Σας χαιρετώ. Έχει κάποιος οποιαδήποτε κριτική/πληροφορία για οποιαδήποτε από τις πιο κάτω:

Carol​

Niara Fitness​

Gabriela​

M. Bison

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
0
Συνάντησα την Babi Honey πριν από 3-4 χρόνια. Κοντούλα, ωραίο και σφιχτό σώμα, μεγάλη πούτσα με κλίση. Λίγο διεκπεραιωτική, και λίγο ακριβή νομίζω. Δεν είναι κακή επιλογή, ούτε κάτι αξέχαστο.

Από την άλλη, η Bianca Alves που τώρα είναι Λεμεσό, είναι το κάτι άλλο

Θέλει €200 για μία ώρα αλλά τα αξίζει. Ο συνδυασμός θυληκότατου προσώπου και σώματος με την πολύ μεγάλη και δυνατή πούτσα, εκτός από σπάνιος είναι και πολύ καβλωτικός.

Spring.co

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Κριτικές
8
Like
351
Πόντοι
301
Πήγα χθες στην Babi Honey. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Ευτυχως δεν ήταν διεκπαιρεωτικη. Δυνατή πουτσα απίστευτο γαμησι. Και γενικά πρόστυχη παρουσία. Στα θετικά ότι μιλάει αγγλικά

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Ότι πιο πρόστυχο και έκφυλο έχει έρθει εδώ και πάρα πολύ καιρό (Μόνο από τις φωτογραφίες κρίνω γιατί τηλέφωνο δεν απαντά) . Έχει δοκιμάσει κανείς?

M. Bison

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
0
Δεν απαντά στο τηλέφωνο, δυστυχώς. Θα πάω όταν τα ξαταφέρω

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Ναι στο Instagram φαίνεται ότι λιαζεται Λάρνακα και μας γράφει στην τεράστια πουτσαρα της. Δεν ξέρω γιατί.

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Διορθώνω γιατί κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί της. Ξεκίνησε διακοπές Λάρνακα αλλά δέχεται και ραντεβού. Τιμές κλασσικες από 100 το μισάωρο και ανεβαίνουν με τα έξτρα.

M. Bison

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
0
Αν την επισκεφθείς πες μας εντυπώσεις

Varni

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2015
Like
24
Πόντοι
0
Φωτογραφιες παραπλανητικες. Πολυ παλιες και +10 κιλα. Καθολου φιλικη. Μετα που αρχισαμε, συνεχισε να παιζει με το κινητο της. Οχι ακουσα στα πιο απλα πραγματα, π.χ. doggy. Δεν περασα καθολου καλα.

Rosofilos74

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2019
Like
110
Πόντοι
1
Διορθώνω γιατί κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί της. Ξεκίνησε διακοπές Λάρνακα αλλά δέχεται και ραντεβού. Τιμές κλασσικες από 100 το μισάωρο και ανεβαίνουν με τα έξτρα.
Τελικά φίλε την επισκέφτηκες; Αξίζει;

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Αν και έχει ήδη φύγει θα γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν βρέθηκα μαζί της. Δοκίμασα μετά από πολλά μυνήματα να την συναντήσω στην Λάρνακα αλλά δεν τα κατάφερα γιατί μου έστειλε ότι είχε πολλή δουλειά. Να πω ότι αρχικά αυτό το εκτίμησα σαν θετικό γιατί τουλάχιστον ήταν ειλικρινής και πρότεινε να το βάζαμε μια άλλη μέρα. Πρόσφατα ξαναδοκιμασα όταν ήταν Λευκωσία και ορίσαμε μαζί ραντεβού την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Μία ώρα πριν το ραντεβού στέλνοντας για επιβεβαίωση μου είπε ότι είναι Πάφο και σιγά μην καθόταν να με περιμένει. Όχι πως περίμενα κάτι τέτοια αλλά τουλάχιστον να μου το πει ότι φεύγει.
Να θίξω δύο θέματα.
Το πρώτο είναι ότι δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή στις υπηρεσίες της. Μαλακίες στις συνεννοήσεις συμβαίνουν με όλες. Και ξένες και Ελληνίδες. Απλά με χάλασε η ειρωνία που και πάλι λέω ότι κωλοχαρακτηρες υπάρχουν από όλες τις εθνικότητες. Απλά εγώ ίσως έχω μαλακομαγνητη.
Το δεύτερο είναι ότι απογοητεύομαι ξανά και ξανά με αυτούς που επισκέπτονται τρανς στην Κύπρο σε σημείο που σκέφτομαι να κλείσω το thread. Η συγκεκριμένη κλείνει σχεδόν μήνα στην Κύπρο. Με πρόχειρα μαθηματικά έχει πάει με πάνω από 100 άτομα. Από αυτούς τους 100 ρε να πιστέψω ότι ένας μαλάκας δεν έχει λογαριασμό εδώ μέσα να γράψει εντυπώσεις?

Rosofilos74

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2019
Like
110
Πόντοι
1

Αν και έχει ήδη φύγει θα γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν βρέθηκα μαζί της. Δοκίμασα μετά από πολλά μυνήματα να την συναντήσω στην Λάρνακα αλλά δεν τα κατάφερα γιατί μου έστειλε ότι είχε πολλή δουλειά. Να πω ότι αρχικά αυτό το εκτίμησα σαν θετικό γιατί τουλάχιστον ήταν ειλικρινής και πρότεινε να το βάζαμε μια άλλη μέρα. Πρόσφατα ξαναδοκιμασα όταν ήταν Λευκωσία και ορίσαμε μαζί ραντεβού την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Μία ώρα πριν το ραντεβού στέλνοντας για επιβεβαίωση μου είπε ότι είναι Πάφο και σιγά μην καθόταν να με περιμένει. Όχι πως περίμενα κάτι τέτοια αλλά τουλάχιστον να μου το πει ότι φεύγει.
Να θίξω δύο θέματα.
Το πρώτο είναι ότι δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή στις υπηρεσίες της. Μαλακίες στις συνεννοήσεις συμβαίνουν με όλες. Και ξένες και Ελληνίδες. Απλά με χάλασε η ειρωνία που και πάλι λέω ότι κωλοχαρακτηρες υπάρχουν από όλες τις εθνικότητες. Απλά εγώ ίσως έχω μαλακομαγνητη.
Το δεύτερο είναι ότι απογοητεύομαι ξανά και ξανά με αυτούς που επισκέπτονται τρανς στην Κύπρο σε σημείο που σκέφτομαι να κλείσω το thread. Η συγκεκριμένη κλείνει σχεδόν μήνα στην Κύπρο. Με πρόχειρα μαθηματικά έχει πάει με πάνω από 100 άτομα. Από αυτούς τους 100 ρε να πιστέψω ότι ένας μαλάκας δεν έχει λογαριασμό εδώ μέσα να γράψει εντυπώσεις?
Να πω και εγώ την δικη μου μαρτυρία Ήθελα να κλεισω μαζι της ραντεβού και μου ζήτησε μια ώρα προειδοποίηση ( λογικό) Το αφήσαμε στο φλου γιατί ήμουν εκτός πόλης και τελικά δεν έκατσε. Και εκεί που σκεφτόμουν να το διευθετήσω ξανά, κάτι με κράταγε πίσω. Για αυτό και σε ρώτησα, για να δω τις δικές σου εντυπώσεις. Τελικά δεν πήγα ούτε γώ. Σίγουρα όμως κάποιοι έχουν πάει.

Ponly

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
86
Πόντοι
0
Δύσκολο άθλημα μπορώ να πω.
Και στην συνεννόηση και στην εκτέλεση της πράξης.
Εκ των πλείστον είναι ασταθής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom