Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 460K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Να πω και εγώ την δικη μου μαρτυρία Ήθελα να κλεισω μαζι της ραντεβού και μου ζήτησε μια ώρα προειδοποίηση ( λογικό) Το αφήσαμε στο φλου γιατί ήμουν εκτός πόλης και τελικά δεν έκατσε. Και εκεί που σκεφτόμουν να το διευθετήσω ξανά, κάτι με κράταγε πίσω. Για αυτό και σε ρώτησα, για να δω τις δικές σου εντυπώσεις. Τελικά δεν πήγα ούτε γώ. Σίγουρα όμως κάποιοι έχουν πάει.
Όχι κάποιοι έχουν πάει. Ενα σκασμός άτομα έχουν πάει. Και δεν λέω ότι όλοι αυτοί εχουν λογαριασμό εδώ. Για αυτούς τους μαλακες όμως που έχουν και δεν γράφουν φόλες και χαμένα φράγκα έχω να τους ευχηθώ για το υπόλοιπο της ζωής τους.

peterlimassol

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
68
Πόντοι
0
ψαχνω στη λεμεσο τρανυ που να κανει πιππες ατελιωτες με ωραιο πουτσο και να μην βιαζετε να τελειωσουμε, και επισεις να μην κοβη κεφαλια στην τιμη

peterlimassol

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
68
Πόντοι
0
φορτωμενη φοτοσσιοπ, μεγαλη σε ηλικια, τελιο κορμι αλλα ως εκει. η γυναικα εχει ενα ωραιο τροπο να σου μιλα, αλλα δυστυχως βιλλος δεν υπαρχει, πιππα με πλαστικο, δεν καβλωνει, δεν δεχετε τιποτα, μονο αυτα που θελει αυτη, δηλαδη τα τιπικα. δεν μπορω να πω, σφιχτος και ωραιος κολος

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
φορτωμενη φοτοσσιοπ, μεγαλη σε ηλικια, τελιο κορμι αλλα ως εκει. η γυναικα εχει ενα ωραιο τροπο να σου μιλα, αλλα δυστυχως βιλλος δεν υπαρχει, πιππα με πλαστικο, δεν καβλωνει, δεν δεχετε τιποτα, μονο αυτα που θελει αυτη, δηλαδη τα τιπικα. δεν μπορω να πω, σφιχτος και ωραιος κολος
φιλε μια συμβουλη μονο θα σου δωσω. Μεινε μακρια απο Βουλγαρες/Ρουμανες/Ελληνιδες τρανς. Αν θελεις να χαρεις καλο σεξ μονο σε βραζιλιανες. Σιγουρα ειναι πιο ακριβες ομως ειναι εγγυηση.

Spring.co

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Κριτικές
8
Like
357
Πόντοι
301
φιλε μια συμβουλη μονο θα σου δωσω. Μεινε μακρια απο Βουλγαρες/Ρουμανες/Ελληνιδες τρανς. Αν θελεις να χαρεις καλο σεξ μονο σε βραζιλιανες. Σιγουρα ειναι πιο ακριβες ομως ειναι εγγυηση.
Σελίδα 1

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Είναι από τη Σερβία και είναι πολύ προσεκτική για κάθε κίνδυνο και για την υγεία της. Υποθέτω ότι είναι γύρω στα 30.

Rosofilos74

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2019
Like
110
Πόντοι
1
Πολλές ενδιαφέρουσες αφίξεις στην Λευκωσια. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;

Schecter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Like
10
Πόντοι
0
Αυτές οι δύο πιο κάτω είναι εδώ και αρκετό καιρό Κύπρο (ειδικά η πρώτη). Έχει κανείς κάποια εμπειρία/πληροφορία για αυτές;

photografer

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Like
7
Πόντοι
0
ξερει κανεις κάτι για την vikitrans?ευχαριστώ εκ των προτέρων

photografer

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Like
7
Πόντοι
0

photografer

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Like
7
Πόντοι
0
Παίδες πολλά κρος κυκλοφορουν με δωρεάν γαμησια έχει κάποιος κανένα τηλέφωνο? Εγώ έχω της Έλενας Παλοδια και της Χρυσας Σουνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γαμιουνται γιατί γουστάρουν αν έχετε και εσείς ελάτε προσωπικό μήνυμα για ανταλλαγή
μήπως σου είναι εύκολο να μου δώσεις τηλ εγω δεν ξέρω για να σου δώσω ευχαριστώ αδελφέ

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Screenshot_2023-08-18-19-25-28-002.jpeg

peterlimassol

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
68
Πόντοι
0
20 με 24 αυγουστου θα ηθελα να παω με μια τρανς. λεμεσο, καμια εισηγηση;

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
480
Πόντοι
21
20 με 24 αυγουστου θα ηθελα να παω με μια τρανς. λεμεσο, καμια εισηγηση;
Δεν ειμαι ιδιαιτερα λατρης του ειδους, απλα αναφερω οτι η Julie Leal ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχει σε γυναικα, εμφανισιακα. Στον αγωνα λιγο παθητικη, δεν παιρνει πρωτοβουλιες πολλες

peterlimassol

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
68
Πόντοι
0
εχω παει με μιαν βραζιλιανα, yaris το ονομα της, πολυ ωραιες φωτογραφιες, πηγα, ειναι μια αχρηστη παιδια, μην την πλησιασετε

peterlimassol

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
68
Πόντοι
0

Sontris

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Like
118
Πόντοι
1
εχω παει με μιαν βραζιλιανα, yaris το ονομα της, πολυ ωραιες φωτογραφιες, πηγα, ειναι μια αχρηστη παιδια, μην την πλησιασετε
Έγραψα και εγώ για αυτή δεν έχει υπόθεση. Πεταμένα λεφτά!!!

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
αυτη εδω, αχρηστη εντελως
κριμα γιατι απο εμφανιση πολυ δυνατη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom