Λόγο, ότι δεν υπάρχει στο
και δεν μπόρεσα να γράψω κριτική εκεί, και ο man0s άνοιξε το θέμα βάζω την κριτική εδώ.
Μάλιστα, φίλε, κάτι έχω να πω. 20.9. πήρα τηλέφωνο στη Ελσα, και κανόνιζα ραντεβού στο γνωστό σπίτι στα Πολεμίδια. Λόγο, ότι είμαι ανώμαλος πολύ, λόγο της δουλειάς μου που έκανα πριν, ανακάλυψα ανοιχτή πόρτα στο κήπο. Την έλεγα για να κλείσει, και μου απαντάει, ότι δε γίνετε η φίλη της είναι έξω. Τη λέω, ότι είναι απαράδεκτο να είναι μέσα τρίτο πρόσωπο και φεύγει ή αυτή ή εγώ. Μου λέει μήπως θέλω και της δυο, σκέφτηκα το και λέω να την φέρει. Ήταν Σανια. Τέλος πάντων, ήταν στιγμή που πάρα, ότι δεν μου έκανε εντύπωση, άλλα ακόμη και δεν έχει μεγάλο στήθος, άλλα λέω δε γαμιέται, έλα κάνουμε παρτούζα. Από 70 καθεμία και πάμε. Η Ελζα δεν ήταν τίποτε σπουδαίο, μέτριο το στήθος, μέτριο το εργαλείο, χωρίς στύση, καλή πίπα και καλή συνεργασία με τη Σανια. Τελικά με ξάπλωσαν στο κρεβάτι και η Ελζα πήγε πρώτη σίγα σίγα και κάτι κάναμε, άλλα τίποτε το σπουδαίο. Που ήρθε ώρα αλλαγής λέω στη Σανια για να πάει στα τέσσερα και από πίσω. Μου λέει καλά, άλλα μη μπαίνεις απότομα, καλυτέρα να δράσω εγώ. Και εκεί ξεκίνησε το θέμα. Σίγα σίγα, αρχικά μονό το κεφαλάκι μέσα έξω μετά άλλο λίγο, και ακόμη βαθιά και σε δυο τρία λεπτά μέχρι το βάθος τέρμα. Μονό στεκόμουν α την αφίσα να κάνει αυτό που της αρέσει. Φίλε, κάτι φωνές που με τρέλαιναν, έσκισε το πάπλωμα, μιλάμε για … το απολαμβάνει πλήρως. Ηχητικά ήταν το καλύτερο γαμησι στα τελευταία τρία χρόνια. Μετά ξανά με τη Ελζα για να τελειώνω η Σανια μου έγλυφε τις ρώγες. Ήταν υπέροχο, το μόνο κακό της υπόθεσης ήταν μόλις είδε, ότι χύνω, σταμάτησε να γλύφει. Πάντως εγώ τη ν προτιμούσα από ορισμένες άλλες. Το μειονέκτημα είναι το μικρό βυζί. Το εργαλείο της είναι μέτριο και λειτουργικό, δεν ξέρω εάν χύνει κιόλας, μέχρι εκεί δεν φτάσαμε, κάτι γλωσσόφιλα τρελά, γενικά έλεγα, ότι δεν προσφέρει στη εμφάνιση σου προσφέρει στο έργο δέκα φορές και με τη ρέστα. Και δυο πίπα άκαποτη.