Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχουνε γραφτει πολλες φορες για την συγκεκριμενη.Οτι βλεπεις στις φωτο.Απο κοντα ακομα πιο ωραια αν εισαι ενεργητικος μια πολυ καλη περιπτωση.

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
366
Πόντοι
281
Γεια σας παιδια. Ειχα "ψηθει" πολύ άσχημα για τη Βικτώρια: Επικοινώνησα μαζί της και μου είπε 150 για μια ώρα. Μου φανηκαν πάρα πολλά και το άφησα στην άκρη, αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Έχετε καμια εμπειρία μαζί της, αξίζει τόσα λεφτά;

transfucker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας
εχει κανεις παρει ΕΜΜΑ τρανς?

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
γεια σας
εχει κανεις παρει ΕΜΜΑ τρανς?

Όχι γιατί ακούγονται και έχουν γραφτεί και κατά καιρούς τα χειρότερα! Έχεις πολλές άλλες επιλογές αυτήν την περίοδο, ψαξτο καλύτερα!

pa-poutsis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
275
Πόντοι
281
Καλησπέρα παίδες!

Λεμεσό κανένα τίμιο πέρα από Μαρλενα;

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
366
Πόντοι
281
Καλησπέρα παίδες! έχει "κοιμηθεί" το νήμα.
Δυστυχώς, δεν βλέπω ούτε κίνηση από κορίτσια στο νησί μας, ούτε από συναγωνιστές που μοιράζονται εμπειρίες.
Και εγώ, βεβαια, είμαι σε αναμονή. Τελευταία φορά είχα ρωτήσει κάτι ρωσιδάκια που μας επισκέφθηκαν σε τριάδα, αλλά ζητούσαν 200 το μισάωρο και οι φωτογραφίες ήταν λίγο αντρουά. Δεν ρίσκαρα.

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες! έχει "κοιμηθεί" το νήμα.
Δυστυχώς, δεν βλέπω ούτε κίνηση από κορίτσια στο νησί μας, ούτε από συναγωνιστές που μοιράζονται εμπειρίες.
Και εγώ, βεβαια, είμαι σε αναμονή. Τελευταία φορά είχα ρωτήσει κάτι ρωσιδάκια που μας επισκέφθηκαν σε τριάδα, αλλά ζητούσαν 200 το μισάωρο και οι φωτογραφίες ήταν λίγο αντρουά. Δεν ρίσκαρα.

Το θέμα "κοιμήθηκε" λίγο και λόγω καλοκαιρινών διακοπών και λόγω του ότι δεν προέκυψε κάτι αξιόλογο και δοκιμασμένο πέραν της Αθηνάς και της Αλεξίας τους τελευταίους μήνες.

Tony-Montana

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
0

Στην κυπρο η darci.
Εχουν ακουστει διαφορα για αυτη, τι ισχυει ομως;
Εχει καποιος προσφατη εμπειρια μαζι της να μας ενημερωσει αν αξιζει αυτη η κοπελα;

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Στην κυπρο η darci.
Εχουν ακουστει διαφορα για αυτη, τι ισχυει ομως;
Εχει καποιος προσφατη εμπειρια μαζι της να μας ενημερωσει αν αξιζει αυτη η κοπελα;

Αν και προς στιγμήν γαμήθηκε το θέμα θα βρείς κάποιες πληροφορίες

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
χερετε,

καμια που να προσφερη CIM με προγραμα 15 λεπτων σε λογικες τιμες (50-60 ευρω) και γενικα να κανι καλο στοματικο?

OP
OP
Nicosiabull

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
χερετε,

καμια που να προσφερη CIM με προγραμα 15 λεπτων σε λογικες τιμες (50-60 ευρω) και γενικα να κανι καλο στοματικο?

Φίλε επειδή το θέμα εδώ είναι για τρανς υποχρεούμαι να σε ρωτήσω αν θες να τα φας η να τα δώσεις, απλά για διευκρίνηση.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Φίλε επειδή το θέμα εδώ είναι για τρανς υποχρεούμαι να σε ρωτήσω αν θες να τα φας η να τα δώσεις, απλά για διευκρίνηση.
Xμ..απ τη στιγμη που ενδιαφερεται για καποια που κανει στοματικο μαλλον το δευτερο ψαχνει.. :hi:

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

καλημερα, να τα δωσω μονο φιλε.

Μονο να δωσω θελω απο τρανς στοματικο

Εχω κιταξι τις κοπελες απτα γνωστα σαιτ για ts αλα δεν εχω βρι κατι αξιολογο σε θεμα CIM και blow μιθ ουτ κοντομ σε λογικι τιμι.

Παλια πηγαινα στην ντελλα η οπια τωρα δεν εχει προφαιλ και μου εκανε ιδικες τιμες για αυτη, τρομερο ντιπθροατ.

Εχω δοκιμασι και τιν σαμπρινα λεμεσο αλα πολι μετρια πραγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom