Νέα

Trans Yanka Santos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DarkNaf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

whiskeysour

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τις πετυχα (Yanka, Mayara) μαζι με τουλαχιστον αλλες 3, περπατητο σημερα Σαββατο πρωι να ανεβαινουν την Μητροπολεως. Εγω στο αμαξι κατεβαινω δεν μπορεσα να μιλησω ή να σταματησω. Οχι πως θα γινοταν και τιποτα αν σταματουσα. 5 ή 6 στο συνολο. .Οι αλλες της παρεας, δεν ξερω ποιες ήταν αλλα ειδικα η μια -αν δεν είναι γυναικα- παιζει να ηταν απ τις πιο ομορφες λατινες γυναικες/τρανς που εχω δει..Η yanka εχει κωλάρα - με την κακη για μενα εννοια - και πολυ νταρντανα για τα γουστα μου.. Ειμαι εξαιρετικα περιεργος να μαθω ποια ηταν αυτη η "αγνωστη" της παρεας. Καποιο νεο φρουτο που θα ερθει τις επομενες ημερες;.. Δεν ξερω.

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
Τις πετυχα (Yanka, Mayara) μαζι με τουλαχιστον αλλες 3, περπατητο σημερα Σαββατο πρωι να ανεβαινουν την Μητροπολεως. Εγω στο αμαξι κατεβαινω δεν μπορεσα να μιλησω ή να σταματησω. Οχι πως θα γινοταν και τιποτα αν σταματουσα. 5 ή 6 στο συνολο. .Οι αλλες της παρεας, δεν ξερω ποιες ήταν αλλα ειδικα η μια -αν δεν είναι γυναικα- παιζει να ηταν απ τις πιο ομορφες λατινες γυναικες/τρανς που εχω δει..Η yanka εχει κωλάρα - με την κακη για μενα εννοια - και πολυ νταρντανα για τα γουστα μου.. Ειμαι εξαιρετικα περιεργος να μαθω ποια ηταν αυτη η "αγνωστη" της παρεας. Καποιο νεο φρουτο που θα ερθει τις επομενες ημερες;.. Δεν ξερω.

Μήπως ήταν αυτή?

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.511
Πόντοι
1.720

φαίνεται δυνατό παιχτρόνι ! μάλλον θα την τσεκάρω και θα ραπορτάρω.

Μήπως ξέρει ο γίγαντας Αλέφας ή άλλος συναγωνιστής τι παίζει με αυτό το τεμάχιο που μας ήρθε για λίγες παραστάσεις από την εξωτική Σαλόνικα :      ;;;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
φαίνεται δυνατό παιχτρόνι ! μάλλον θα την τσεκάρω και θα ραπορτάρω.

Μήπως ξέρει ο γίγαντας Αλέφας ή άλλος συναγωνιστής τι παίζει με αυτό το τεμάχιο που μας ήρθε για λίγες παραστάσεις από την εξωτική Σαλόνικα :      ;;;
γιγαντα lycienr σε χασαμε ρε δικε μου :S
και ξερεις οτι σε παω με 1000 γιατι εχουμε ταυτισει αποψεων πανω στο θεμα γενικα :grin:
τωρα για το συγκεκριμενο αν εχεις σκοπο να κανεις τον εργατη για πολυ ωρα πηγαινε,αν οχι αστο
σου λεω οτι απο τα τρυπανια(ειναι φουλ ενεργ)εχει τον καλυτερο κωλο που κυκλοφορει στην πιατσα :grin:
ταδε εφη αλεφαντος

Υ.Γ λοιπες αποριες πμ :grin:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.511
Πόντοι
1.720
γιγαντα lycienr σε χασαμε ρε δικε μου :S
και ξερεις οτι σε παω με 1000 γιατι εχουμε ταυτισει αποψεων πανω στο θεμα γενικα :grin:
τωρα για το συγκεκριμενο αν εχεις σκοπο να κανεις τον εργατη για πολυ ωρα πηγαινε,αν οχι αστο
σου λεω οτι απο τα τρυπανια(ειναι φουλ ενεργ)εχει τον καλυτερο κωλο που κυκλοφορει στην πιατσα :grin:
ταδε εφη αλεφαντος

Υ.Γ λοιπες αποριες πμ :grin:

Μεγάλε Αλέφαντε είσαι και ο πρώτος. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Είσαι γίγαντας και μου αρέσει που τα λες και τα γράφεις τσεκουράτα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έτσι για την ιστορία τι απ'όλα ισχύει τύποι;

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
οτι και να ισχυει τωρα γυρισε Γαλλια

mariosathens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
H Yanka χρησιμοποιεί τις ίδιες φωτογραφίες από το 2009…. τότε δηλαδή που ήταν στις δόξες της και την είχα δει σε ένα tour της στην Αγγλία όταν ήμουν φοιτητής. ΤΟΤΕ ναι ήταν πολύ καλή!!
Ας πάμε στο τώρα....
Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί photoshop ειδικά στην περιοχή της μύτης, γύρω από τα χείλη και κάτω από τα μάτια. Το πρόσωπο της δεν είναι τόσο γυναίκειο, έχει μεγαλώσει πολύ… δυστυχώς. Οι ρυτίδες έκφρασης που είχε από τότε... γύρω από τα χείλη χειροτέρευσαν και πήρε αρκετά κιλά.. Έχει μια μεγάλη ελιά κοντά στο στόμα της, σημάδι στο κούτελο και το make up έγινε πλέον σοβάς! Φόραγε χρωματιστούς φακούς επαφής όπως πάντα.
Στο σώμα τώρα… τα κιλά την ευνοούν θα έλεγα αφού η κωλάρα μεγάλωσε κι άλλο...., μεγάλα βυζιά και ωραίο μεγάλο εργαλείο. Διατηρεί ακόμα την ενέργεια της και μάλλον αυτό την σώζει.... Αν είσαι ενεργητικός θα περάσεις καλά… Αν είσαι παθητικός ετοιμάσου για πολύ πόνο… χαχα
Τωρινή βαθμολογία:
Σώμα: 9
Πρόσωπο: άστο καλύτερα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom