You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 329K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ξαναπεστο στα ελληνικα και μικρα γραμματαKABLIARA..........................MOY
κανε το τροποποιση κανονας του σάιτ
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα Γιωργο μου... Μερες εχουμε... Καλα ειμαι εγω.. Μια χαρα ολα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Θα με πεθανετε εσεις .... καβλιαρικα πλασματα.... εχω λουστη τωρα και δυο ωρες και προσπαθω να βρω χρονο να τα στεγνωσω... θαρθης να μου τα στεγνωσης μωρο μου???Kαυλιαρα........................μου!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αν εχουμε μερες συνεχεια εξαφανισμενη εισαι,αν ειναι για την δουλεια τοτε ενταξηΚαλησπερα Γιωργο μου... Μερες εχουμε... Καλα ειμαι εγω.. Μια χαρα ολα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτο θα μου το πης οταν συναντηθουμε η οταν θα σε σηκωσο το φορεμαΓιωργο μου κοιταμε.... μονο με το φορεματακη ειμαι... απο μεσα τιποτα.... δεν χρειαζοντε περιττα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ειναι πολλα πραγματα που κανω καρδουλα μου... δεν ειναι μονο η δουλεια.... που να τα προλαβω ολα μονη μου... Καμμια να μου μαζευη τα Χυσοχαρτα υπαρχη???? Καποια μου το ειχε ζητηση καποτε... Αν μπης κοπελια σε θελω.... Και αυτο κατι ειναι...Αν εχουμε μερες συνεχεια εξαφανισμενη εισαι,αν ειναι για την δουλεια τοτε ενταξη
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μαζη σου θα φορεσω ενα φορεμα απο καραμελα.... θα μου γλυφης το φορεματακη και αυτο σιγα σιγα θα εξαφανιζετε μπροστα στα ματια σου.... και μετα ειμαι δικια σου καβλα μου....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Την αφησες και εφυγε τοτε εχασες την ευκαιρια δεν την πηρες να την βαλεις στο υπογειο τον την ΓιαννορανιαΕιναι πολλα πραγματα που κανω καρδουλα μου... δεν ειναι μονο η δουλεια.... που να τα προλαβω ολα μονη μου... Καμμια να μου μαζευη τα Χυσοχαρτα υπαρχη???? Καποια μου το ειχε ζητηση καποτε... Αν μπης κοπελια σε θελω.... Και αυτο κατι ειναι...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οτι θελη η Δαναη ολα για την Δαναη (Μονο να μην ειναι πολυ γλυκια η καραμελα και μου φυγουνε τα δοντια)Μαζη σου θα φορεσω ενα φορεμα απο καραμελα.... θα μου γλυφης το φορεματακη και αυτο σιγα σιγα θα εξαφανιζετε μπροστα στα ματια σου.... και μετα ειμαι δικια σου καβλα μου....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αυτο το φορεματακη κανη για ολα τα δοντια Γιωργο μου... Και απ οτι προσεξα τα δικα σου ειναι αρκετα γερα... Ενα καρο μακε απ εβαλα μου τα ειχες φαη τα κωλομαγουλα και τα βυζακια... αντε τα ξεχασες...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τι μαλακια εκανα.... χανοντε τετοιες ευκαιριες???? αντε τωρα να βρω...Την αφησες και εφυγε τοτε εχασες την ευκαιρια δεν την πηρες να την βαλεις στο υπογειο τον την Γιαννορανια
Διαγραμμένο μέλος 9044
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Γιωργο μου κοιταμε.... μονο με το φορεματακη ειμαι... απο μεσα τιποτα.... δεν χρειαζοντε περιττα...
γιατί χαλάς το προσωπάκι σου;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μετα απο τοσο καιρο τα ξεχασα,αντε του χρονου που θα ξανα ανεβης να τα θυμηθω και παλιΑυτο το φορεματακη κανη για ολα τα δοντια Γιωργο μου... Και απ οτι προσεξα τα δικα σου ειναι αρκετα γερα... Ενα καρο μακε απ εβαλα μου τα ειχες φαη τα κωλομαγουλα και τα βυζακια... αντε τα ξεχασες...
Ελα ντε και παρακαλουσε για πολυ καιροΤι μαλακια εκανα.... χανοντε τετοιες ευκαιριες???? αντε τωρα να βρω...