DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα σας.... Σε λιγο θα βαλω και κουστουμι.... με γραβατα.... χαχα να δειτε τι καβλα ειμαι....Οχι και να σε φαμε ολοκληρη καννιβαλοι ειμαστε !!
ωραια γραβατα
Καλησπερα σας.... Σε λιγο θα βαλω και κουστουμι.... με γραβατα.... χαχα να δειτε τι καβλα ειμαι....Οχι και να σε φαμε ολοκληρη καννιβαλοι ειμαστε !!
ωραια γραβατα
Ναι αλλα θελω να σε ξεκουμπονω το πουκαμισο ...........Καλησπερα σας.... Σε λιγο θα βαλω και κουστουμι.... με γραβατα.... χαχα να δειτε τι καβλα ειμαι....
Αν το ανοιξης με τα δοντακια σου θα στο επιτρεψω....Ναι αλλα θελω να σε ξεκουμπονω το πουκαμισο ...........
Με τα δοντια ναι μιας και τα χερια θα ειναι αλλου απασχολημεναΑν το ανοιξης με τα δοντακια σου θα στο επιτρεψω....
Δεν πιστευω να εισαι ο Μητσοτακης??????Δανάη γλυφοκώλι κάνεις?
οταν φτασης στην περιοχη του στηθους να προσεχης τα δοντακια σου ...... ειμαι ευαισθητη.....Με τα δοντια ναι μιας και τα χερια θα ειναι αλλου απασχολημενα
Ναι ναι θα προσεχω..................οταν φτασης στην περιοχη του στηθους να προσεχης τα δοντακια σου ...... ειμαι ευαισθητη.....
Καλομαθες εεεεε????βαλε καμια νεα φωτο...
Καλομαθες εεεεε????
Υπαρχη και το σιτε μου....
Ασε γιατι μετα που σε γνωρισα δεν μπορουσε κανενας για 2 μερες να μου ακουμπηση τα βυζακια μου....Ναι ναι θα προσεχω..................
Μηπως σε εχω αφηση ανεξιτιλα σημαδια στα βυζια σου για να με θυμασε καλα
ειναι "Ιδιωτικο"....
Ιδιωτικο???? Τι ειναι Παρκινγκ ειναι?????
Αυτο θα πη να τα περιποιησε καλα,να μενη χαραγμενο στη μνημη,την επομενη φορα μονο με την γλωσσα θα στα περιποιηθωΑσε γιατι μετα που σε γνωρισα δεν μπορουσε κανενας για 2 μερες να μου ακουμπηση τα βυζακια μου....
Εμ γιαυτο γινετε της τρελης .... ολες τις καινουργιες φωτος μου εκει μεσα θα τις βαλω ... σταδιακα....οχι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!! ;)
ναι καβλα μου.... να μου τα σαλιωσης και να μου τα γλυψης μεχρη να λιωσουνε στο στοματακη σου.... και η τρυπουλα ετοιμη θα ειναι μετα .... στα μετρα σου.... καβλααααΑυτο θα πη να τα περιποιησε καλα,να μενη χαραγμενο στη μνημη,την επομενη φορα μονο με την γλωσσα θα στα περιποιηθω
Το γνωριζω πολυ καλα οτι οσο καλυτερα τα περιποιησε τοσο καλυτερα ανοιγη και η τρυπουλαναι καβλα μου.... να μου τα σαλιωσης και να μου τα γλυψης μεχρη να λιωσουνε στο στοματακη σου.... και η τρυπουλα ετοιμη θα ειναι μετα .... στα μετρα σου.... καβλαααα
Εμ γιαυτο γινετε της τρελης .... ολες τις καινουργιες φωτος μου εκει μεσα θα τις βαλω ... σταδιακα....
Σας βαζουν αλλου και ηρεμητε.... και με το παραπανω.... δεν σας φτανη???? Κοτζαμ πραμα στην οθονη σας βαζουν δεν καβλωνετε?????τι αλλο να δειξουμε πια???? τα δειξαμε ολα...βαλε καμια να ηρεμησουμε λιγο..