Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
.

Συνημμένα

• PC020181 copy.jpg
    PC020181 copy.jpg
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 18

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
βαλε καμια νεα φωτο...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οταν φτασης στην περιοχη του στηθους να προσεχης τα δοντακια σου ...... ειμαι ευαισθητη.....
Ναι ναι θα προσεχω..................
Μηπως σε εχω αφηση ανεξιτιλα σημαδια στα βυζια σου για να με θυμασε καλα  :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ναι ναι θα προσεχω..................
Μηπως σε εχω αφηση ανεξιτιλα σημαδια στα βυζια σου για να με θυμασε καλα  :grin: :grin: :grin:
Ασε γιατι μετα που σε γνωρισα δεν μπορουσε κανενας για 2 μερες να μου ακουμπηση τα βυζακια μου....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ασε γιατι μετα που σε γνωρισα δεν μπορουσε κανενας για 2 μερες να μου ακουμπηση τα βυζακια μου....
Αυτο θα πη να τα περιποιησε καλα,να μενη χαραγμενο στη μνημη,την επομενη φορα μονο με την γλωσσα θα στα περιποιηθω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτο θα πη να τα περιποιησε καλα,να μενη χαραγμενο στη μνημη,την επομενη φορα μονο με την γλωσσα θα στα περιποιηθω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ναι καβλα μου.... να μου τα σαλιωσης και να μου τα γλυψης μεχρη να λιωσουνε στο στοματακη σου.... και η τρυπουλα ετοιμη θα ειναι μετα ....  στα μετρα σου....  καβλαααα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ναι καβλα μου.... να μου τα σαλιωσης και να μου τα γλυψης μεχρη να λιωσουνε στο στοματακη σου.... και η τρυπουλα ετοιμη θα ειναι μετα ....  στα μετρα σου....  καβλαααα
Το γνωριζω πολυ καλα οτι οσο καλυτερα τα περιποιησε τοσο καλυτερα ανοιγη και η τρυπουλα  :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
βαλε καμια να ηρεμησουμε λιγο..
Σας βαζουν αλλου και ηρεμητε.... και με το παραπανω.... δεν σας φτανη????  Κοτζαμ πραμα στην οθονη σας βαζουν δεν καβλωνετε?????τι αλλο να δειξουμε πια???? τα δειξαμε ολα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom