DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Θα την εκανα εγω μια τσουλιτσα αυτην θα με ευγνωμονουσαν ολες οι κοπελες εδω μεσα...
Δεν καταλαβες δεν παρακαλουσε.... ΙΚΕΤΕΥΕ.... σας παρακαλω παρτε με σπιτια σας.... καντε με οτι θελετε... τι βλακας που ειμαι..Μετα απο τοσο καιρο τα ξεχασα,αντε του χρονου που θα ξανα ανεβης να τα θυμηθω και παλι Ελα ντε και παρακαλουσε για πολυ καιρο
γιατί χαλάς το προσωπάκι σου;
Εκτος απο τσουλιτσα καλη που θα την εκανες τιποτα αλλο δεν θα εκανες,ολα αυτη ελεγε θα τα εκανε μαγειρεμα σκουπισμα πλυσιμο σιδερωμα κλπ για ενα κοματι ψωμι και καμια ψωληΔεν καταλαβες δεν παρακαλουσε.... ΙΚΕΤΕΥΕ.... σας παρακαλω παρτε με σπιτια σας.... καντε με οτι θελετε... τι βλακας που ειμαι..
Ετσι ναι γιατι το χαλας οπως εδωοριστε...
Ετσι ειμαι εγω.... Δαναη ειμαι οτι θελω κανω....Ετσι ναι γιατι το χαλας οπως εδω
Ξερης τι ψωμια ξεραμενα πεταω καθε μερα???? θα την χρησιμοποιουσα για Ανακυκλωση....Εκτος απο τσουλιτσα καλη που θα την εκανες τιποτα αλλο δεν θα εκανες,ολα αυτη ελεγε θα τα εκανε μαγειρεμα σκουπισμα πλυσιμο σιδερωμα κλπ για ενα κοματι ψωμι και καμια ψωλη
δεν το σκεφτηκες και πετας τα ψωμια τωραΞερης τι ψωμια ξεραμενα πεταω καθε μερα???? θα την χρησιμοποιουσα για Ανακυκλωση....
της συλληψεωςΓεια σου Αννουλα ... θα το φροντισω.... σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.... Γιορταζης σημερα.... Σημερα ειναι της Συλληψεως... Μπορεις να μεινης εγκυος αν θες...
Γεια σου Αννουλα .. Σημερα ειναι της Συλληψεως... Μπορεις να μεινης εγκυος αν θες...
Αντε κοριτσια καν τε κατι για την ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ εμεις παντως διαθετουμε μπολικοτης συλληψεως
Προτιμω να μου τα φας εσυ Γιωργο μου.... Δεν θελω μωρα... Αντρα να με κανη καλα θελω... Υπαρχη κανεις???? Γιασου Καβλα μου...Αντε κοριτσια καν τε κατι για την ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ εμεις παντως διαθετουμε μπολικο
Δαναη αμα βαλης ενα μωρο να σε βυζαξει θα στα φαη τα βυζακια σου γεια σου κουκλα
Αν ντυθεις κουκουλοφορα θα σε γαμησουν κιολας.... να ξερεις......της συλληψεως
η παιδι πρεπει να πιασω η να ντυθω καλυτερα κουκουλοφορος να με συλλαβουν
Ξερης τι καλα τα τρωω τα βυζακια σουΠροτιμω να μου τα φας εσυ Γιωργο μου.... Δεν θελω μωρα... Αντρα να με κανη καλα θελω... Υπαρχη κανεις???? Γιασου Καβλα μου...
Λες να μην την αρεσηΑν ντυθεις κουκουλοφορα θα σε γαμησουν κιολας.... να ξερεις......
Γεια σου Αννουλα