Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα την εκανα εγω μια τσουλιτσα αυτην θα με ευγνωμονουσαν ολες οι κοπελες εδω μεσα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μετα απο τοσο καιρο τα ξεχασα,αντε του χρονου  :grin: που θα ξανα ανεβης να τα θυμηθω και παλι Ελα ντε και παρακαλουσε για πολυ καιρο  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν καταλαβες δεν παρακαλουσε....  ΙΚΕΤΕΥΕ.... σας παρακαλω παρτε με σπιτια σας.... καντε με οτι θελετε... τι βλακας που ειμαι..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Συνημμένα

• PC020127 copy copy.jpg
    PC020127 copy copy.jpg
    89 KB · Εμφανίσεις: 40

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν καταλαβες δεν παρακαλουσε....  ΙΚΕΤΕΥΕ.... σας παρακαλω παρτε με σπιτια σας.... καντε με οτι θελετε... τι βλακας που ειμαι..
Εκτος απο τσουλιτσα καλη που θα την εκανες τιποτα αλλο δεν θα εκανες,ολα αυτη ελεγε θα τα εκανε μαγειρεμα σκουπισμα πλυσιμο σιδερωμα κλπ για ενα κοματι ψωμι και καμια ψωλη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εκτος απο τσουλιτσα καλη που θα την εκανες τιποτα αλλο δεν θα εκανες,ολα αυτη ελεγε θα τα εκανε μαγειρεμα σκουπισμα πλυσιμο σιδερωμα κλπ για ενα κοματι ψωμι και καμια ψωλη
Ξερης τι ψωμια ξεραμενα πεταω καθε μερα????  θα την χρησιμοποιουσα για Ανακυκλωση....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γεια σου βρε καβλιαρη μου.... Πως παν τα κεφια???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Απο κεφια τιποτα αλλο

ριχνη και μια βροχη τωρα χαμος γινεται

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλησπερααααααααααα
Δαναη πολυ "φωτια" οι νεες φωτο σου ...

μια παρακλιση ..θελω να σε δω με σκουφο χριστουγεννιατικο
και τιποτα αλλο ...νομιζω θα αρεσει πολυ στα αγορια ..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γεια σου Αννουλα ...  θα το φροντισω.... σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.... Γιορταζης σημερα....  Σημερα ειναι της Συλληψεως... Μπορεις να μεινης εγκυος αν θες...  :cheesy:

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Γεια σου Αννουλα ...  θα το φροντισω.... σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.... Γιορταζης σημερα....  Σημερα ειναι της Συλληψεως... Μπορεις να μεινης εγκυος αν θες...  :cheesy:
της συλληψεως  :think: :think: :think:
η παιδι πρεπει να πιασω η να ντυθω καλυτερα κουκουλοφορος να με συλλαβουν  :think: :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γεια σου Αννουλα ..  Σημερα ειναι της Συλληψεως... Μπορεις να μεινης εγκυος αν θες...  :cheesy:
Αντε κοριτσια καν τε κατι για την ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ  :grin: εμεις παντως διαθετουμε μπολικο  :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:
Δαναη αμα βαλης ενα μωρο να σε βυζαξει  :grin: θα στα φαη τα βυζακια σου                   γεια σου κουκλα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αντε κοριτσια καν τε κατι για την ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ  :grin: εμεις παντως διαθετουμε μπολικο  :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:
Δαναη αμα βαλης ενα μωρο να σε βυζαξει  :grin: θα στα φαη τα βυζακια σου                   γεια σου κουκλα
Προτιμω να μου τα φας εσυ Γιωργο μου.... Δεν θελω μωρα... Αντρα να με κανη καλα θελω... Υπαρχη κανεις????  Γιασου Καβλα μου...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
της συλληψεως  :think: :think: :think:
η παιδι πρεπει να πιασω η να ντυθω καλυτερα κουκουλοφορος να με συλλαβουν  :think: :think:
Αν ντυθεις κουκουλοφορα θα σε γαμησουν κιολας.... να ξερεις......
  Γεια σου Αννουλα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Προτιμω να μου τα φας εσυ Γιωργο μου.... Δεν θελω μωρα... Αντρα να με κανη καλα θελω... Υπαρχη κανεις????  Γιασου Καβλα μου...
Ξερης τι καλα τα τρωω τα βυζακια σου
καλα τοσοι αντρες εκει κανενας δεν σε εκανε καλα,ελα προς τα εδω και θα τον βρης

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σε λιγο θα ερθη ενα νταβραντισμενο του Ελληνικου Στρατου  θα αναστεναξω παλι....  Ειναι ενας κουκλος απιστευτοοοοοςςςςς... γαμησε τα... ειναι η καβλα η ατελειωτη.... Προσωπο ψωλαρα κορμαρα  ολα απανω του ...  Βιβα ο  Στρατος....   :2funny:

Με πηρε τηλ πριν λιγο..  ακουγα απο πισω να δινουνε ........ΠΡΟΣΟΧΟΥ  ΗΜΙΑΝΑΑΑΑΣΣΣ...  ΜΕΤΑΑΑΒΟΛΗΗ  :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να που παραπονιοσουν αλλα συντομα θα το απολαυσεις,και αν μπορη και κρατιετε αργη να τελειωση τοτε θα το απολαυσεις περισσοτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom