DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Η Λιλα μας ξεκιναει με μια Σαμπανιτσα μολις ξυπναη..... Η Νταμιτζανα μπαινη αργα το βραδυ.... μετα τις 2
Πρωι πρωι στα μικρα και αργοτερα τα μεγαλαααααΘα το βαλη στη Καβα της βρεεεε.... ετσι για πρωινοοοο
Καλως το παιδι....γεια σου γλυκιά μου Δανάη με την όμορφη παρέα σου!!!!!
Καλα ακομη δεν εγινε τιποτα
Εχει τοσο καιρο που ειπες για να βρεθητε.....σταματα βρε, τώρα μίλαγα με τη δανάη στο τηλέφωνο για να κανονίσουμε για καφεδάκι.
Ομολογώ ότι η φωνή της είναι πραγματικά υπεροχη!!!
Εχει τοσο καιρο που ειπες για να βρεθητε.....
Οχι μονο η φωνη της αλλα και σαν ανθρωπος ειναι υπεροχη οταν θα την γνωρισης θα με θυμηθης
Απο εδω και μετα πρεπη να ειναι ετοιμηΕτοιμάζεται το μωράκι..... ;)
Αχ και βαχax... Γιωργακη αχ
Κοιτα τι φωτογραφιες μου βαζη ο υποταξε με.... υπονοουμενα ειναι αυτα ξερεις.... Βρε μανια να μου κωλανε ολοι αυτοι με τα δεσμα.... τι κομματια... αμα τους το κανω αραγε και τους κλειδωσω για καμμια βδομαδα θα μου το ξαναζητησουν αραγε????Αχ και βαχ
αστα Δαναη μου και τα χω μαθει...ολο ξεπορτιζει αυτος ...τι να το κανουμε?Kακοπερνας Γιωργακη εεεε???? Ε ρε ξυλο που θες στο κωλι.... δεν μπορεις να κατσης λιγο φρονιμος??? δεν σε χωραει το σπιτη??
Θα τα πω ολα στα Αννουλα... τις απιστιες σου... να δεις... θα σε περιλαβη αυτη με το ποτηρι διπλα αμα επιβιωσης καλως.... το περναει και απο σουρωτηρη αυτη... να εχει τον ανθο....
Αννουλααααααααααα...... γκελ μπουρνταν....
Γιατι βρε Δαναη δεν κακοπερνωKακοπερνας Γιωργακη εεεε???? Ε ρε ξυλο που θες στο κωλι.... δεν μπορεις να κατσης λιγο φρονιμος??? δεν σε χωραει το σπιτη??
Θα τα πω ολα στα Αννουλα... τις απιστιες σου... να δεις... θα σε περιλαβη αυτη με το ποτηρι διπλα αμα επιβιωσης καλως.... το περναει και απο σουρωτηρη αυτη... να εχει τον ανθο....