tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Για αιμα διψαει η για
είναι φορολογημένο αυτό???
Για αιμα διψαει η για
είναι φορολογημένο αυτό???
Για αιμα διψαει η για
Για σπέρμα κόβω την παρέα..............
Εχει και ΦΠΑείναι φορολογημένο αυτό???
Για σενα ναιΥπάρχει καλύτερο πράγμα????
Για σενα ναι
Για εμενα αυτο να κανω ειναι το καλυτερο
Προσπαθω παντα στο καλυτερο αποτελεσμαΚαι μάλλον είσαι καλός σε αυτό..!!! ;)
Προσπαθω παντα στο καλυτερο αποτελεσμα
Που εισαι χαμενος ρε καρντασιγεια σου ρε καρντάσι ... τελειομανή...
καρντασι είχα πάει Νορβηγία.. και με ξεσκέπασε μία νορβηγέζα και την άρπαξα.. 6 μέρες στο κρεβάτι και καπάκι μου χαλάει και το λάπτοπ και μου πήρε τρείς μερες να το συνεφέρω...Που εισαι χαμενος ρε καρντασι
Καλως τον... Να τις προσεχης της Νορβηγεζες γιατι πινουν και μετα δεν αντεχουν ουτε σεντονι... Σου χαλασε το λαπτοπ?? Αυτο ειναι οτι χειροτερο μπορεις να παθης... Ποιος τη χεζη τη Νορβηγεζα... Χωρις λαπτοπ πως θα την βρουμε την Νορβηγεζα... απαπακαρντασι είχα πάει Νορβηγία.. και με ξεσκέπασε μία νορβηγέζα και την άρπαξα.. 6 μέρες στο κρεβάτι και καπάκι μου χαλάει και το λάπτοπ και μου πήρε τρείς μερες να το συνεφέρω...
καλησπέρα Δανάη...
Καλως τον... Να τις προσεχης της Νορβηγεζες γιατι πινουν και μετα δεν αντεχουν ουτε σεντονι... Σου χαλασε το λαπτοπ?? Αυτο ειναι οτι χειροτερο μπορεις να παθης... Ποιος τη χεζη τη Νορβηγεζα... Χωρις λαπτοπ πως θα την βρουμε την Νορβηγεζα... απαπα
Γιωργο μου η γλωσσα μου ειναι μουδιασμενη.....Το ειδα στο αλλο που ησουνα
ρε τυχερακια μονος πηγες,η νορβηγεζα δεν ειναι βεραντα να σε σκεπαζη Καλησπερα καρντασι
Καλησπερα καυλιτσα Δαναη
βρε τι καταπιωνες εχουν???? καλα το λαπτοπ πως χαλασε βρε παιδι μου..... δεν πιστευω να εκατσες καμμια τους πανω στο πληκτρολογιο...κατάφερα και έσωσα τα πάντα.. το λάπτοπ το έχω σε βίδες για ανακύκλωση.. πήρα καινούργιο και ησύχασα...
οι νορβηγέζες δεν πίνουν.. κολυμπάνε στο πιώμα... 5 λίτρα τσίπουρο τους πήγα και δεν άντεξαν ούτε τρία βράδυα...
Γιατι Θελη φαινεται λιπανσηΓιωργο μου η γλωσσα μου ειναι μουδιασμενη.....