Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Καλησπερα καυλα Δαναη

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα...ειναι η πρωτη φορα που γραφω στον ιδιωτικο χωρο της Δαναη..πηρα το θαρος απο τον φιλο γιωργο και την αννα..λοιπον τα θερμα μου φιλια στην ιερια του ερωτα ταν γλυκεια Δαναη...αστερι εισαι ματια μου...χιιρετω την ομορφη παρεα εδω

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλως τα μου....  Ο χωρος της Δαναης εινα χωρος για ολους... Χαιρετω ολα τα παιδια... Φιλακια Κρις και σε ευχαριστω ματια μου... 
Λοιπον.....  Τι μου καμετε???    Πινετε τσικουδιες???  απο αυτο αλλο τιποτα εεεε???? καλα κανετε...
Γιασου βρε Καρνταση  Γιωργο....  Υπεροχος καιρος... αν δεν ηταν και αυτη η αμμο απο την Αφρικη... στεγνωνη το Λαρυγγη μου βρε παιδι μου...  :2funny:
Αννουλα ξερεις κανενα φαρμακο ????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Που εισαι χαμενος ρε καρντασι
καρντασι είχα πάει Νορβηγία.. και με ξεσκέπασε μία νορβηγέζα και την άρπαξα.. 6 μέρες στο κρεβάτι και καπάκι μου χαλάει και το λάπτοπ και μου πήρε τρείς μερες να το συνεφέρω...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

καλησπέρα Δανάη...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καρντασι είχα πάει Νορβηγία.. και με ξεσκέπασε μία νορβηγέζα και την άρπαξα.. 6 μέρες στο κρεβάτι και καπάκι μου χαλάει και το λάπτοπ και μου πήρε τρείς μερες να το συνεφέρω...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

καλησπέρα Δανάη...
Καλως τον... Να τις προσεχης της Νορβηγεζες γιατι πινουν και μετα δεν αντεχουν ουτε σεντονι... Σου χαλασε το λαπτοπ?? Αυτο ειναι οτι  χειροτερο  μπορεις να παθης... Ποιος τη χεζη τη Νορβηγεζα...  Χωρις λαπτοπ πως θα την βρουμε την Νορβηγεζα... απαπα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το ειδα στο αλλο που ησουνα
ρε τυχερακια μονος πηγες,η νορβηγεζα δεν ειναι βεραντα να σε σκεπαζη    Καλησπερα καρντασι

Καλησπερα καυλιτσα Δαναη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλως τον... Να τις προσεχης της Νορβηγεζες γιατι πινουν και μετα δεν αντεχουν ουτε σεντονι... Σου χαλασε το λαπτοπ?? Αυτο ειναι οτι  χειροτερο  μπορεις να παθης... Ποιος τη χεζη τη Νορβηγεζα...  Χωρις λαπτοπ πως θα την βρουμε την Νορβηγεζα... απαπα

κατάφερα και έσωσα τα πάντα.. το λάπτοπ το έχω σε βίδες για ανακύκλωση.. πήρα καινούργιο και ησύχασα...

οι νορβηγέζες δεν πίνουν.. κολυμπάνε στο πιώμα... 5 λίτρα τσίπουρο τους πήγα και δεν άντεξαν ούτε τρία βράδυα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το ειδα στο αλλο που ησουνα
ρε τυχερακια μονος πηγες,η νορβηγεζα δεν ειναι βεραντα να σε σκεπαζη    Καλησπερα καρντασι

Καλησπερα καυλιτσα Δαναη
Γιωργο μου η γλωσσα μου ειναι μουδιασμενη.....  

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κατάφερα και έσωσα τα πάντα.. το λάπτοπ το έχω σε βίδες για ανακύκλωση.. πήρα καινούργιο και ησύχασα...

οι νορβηγέζες δεν πίνουν.. κολυμπάνε στο πιώμα... 5 λίτρα τσίπουρο τους πήγα και δεν άντεξαν ούτε τρία βράδυα...
βρε τι καταπιωνες εχουν???? καλα το λαπτοπ πως χαλασε βρε παιδι μου..... δεν πιστευω να εκατσες καμμια τους πανω στο πληκτρολογιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom